
مقاله وب سرویس چیست ؟ با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله وب سرویس چیست ؟ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وب سرویس چیست ؟ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله وب سرویس چیست ؟ با word :
وب سرویس چیست ؟
کسانی که با صنعت IT آشنایی دارند حتما ً نام وب سرویس را شنیده اند . برای مثال ، بیش از 66 درصد کسانی که در نظر سنجی مجله InfoWorld شرکت کرده بودند بر این توافق داشتند که وب سرویس ها مدل تجاری بعدی اینترنت خواهند بود . به علاوه گروه گارتنر پیش بینی کرده است که وب سرویس ها کارآیی پروژه های IT را تا 30 در صد بالا می برد . اما وب سرویس چیست و چگونه شکل تجارت را در اینترنت تغییر خواهد داد ؟
برای ساده کردن پردازش های تجاری ، برنامه های غیر متمرکز (Enterprise) باید با یکدیگر ارتباط داشته باشند و از داده های اشتراکی یکدیگر استفاده کنند . قبلا ً این کار بوسیله ابداع استاندارد های خصوصی و فرمت داده ها به شکل مورد نیاز هر برنامه انجام می شد . اما دنیای وب و XML – تکنولوژی آزاد برای انتقال دیتا – انتقال اطلاعات بین سیستم ها را افزایش داد . وب سرویس ها نرم افزارهایی هستند که از XML برای انتقال اطلاعات بین نرم افزارهای دیگر از طریق پروتوکول های معمول اینترنتی استفاده می کنند .
به شکل ساده یک وب سرویس از طریق وب اعمالی را انجام می دهد (توابع یا سابروتین ها ) و نتایج را به برنامه دیگری می فرستد . این یعنی برنامه ای در یک کامپیوتر در حال اجراست ، اطلاعاتی را به کامپیوتری می فرستد و از آن درخواست جواب می کند ، برنامه ای که در آن کامپیوتر دوم است کارهای خواسته شده را انجام می دهد و نتیجه را بر روی ساختارهای اینترنتی به برنامه اول بر می گرداند . وب سرویس ها می توانند از پروتکول های زیادی در اینترنت استفاده کنند اما بیشتر از HTTP که مهم ترین آنهاست استفاده می شود .
وب سرویس هر توع کاری می تواند انجام دهد . برای مثال در یک برنامه می تواند آخرین عنوان های اخبار را از وب سرویس Associated Press بگیرد یا یک برنامه مالی می تواند آخرین اخبار و اطلاعات بورس را از وب سرویس بگیرد . کاری که وب سرویس انجام می دهد می تواند به سادگی ضرب 2 عدد یا به پیچیدگی انجام کلیه امور مشترکین یک شرکت باشد .
وب سرویس دارای خواصی است که آن را از دیگر تکنولوژی و مدل های کامپیوتری جدا می کند ، Paul Flessner ، نایب رییس مایکروسافت در dot NET Enterprise Server چندین مشخصه برای وب سرویس در یکی از نوشته هایش ذکر کرده است ، یک ، وب سرویس ها قابل برنامه ریزی هستند . یک وب سرویس کاری که می کند را در خود مخفی نگه می دارد وقتی برنامه ای به آن اطلاعات داد وب سرویس آن را پردازش می کند و در جواب آن اطلاعاتی را به برنامه اصلی بر می گرداند . دوم ، وب سرویس ها بر پایه XML بنا نهاده شده اند . XML
و XML های مبتنی بر SOAP یا Simple Object Access Protocol تکنولوژی هایی هستند که به وب سرویس این امکان را می دهند که با دیگر برنامه ها ارتباط داشته باشد حتی اگر آن برنامه ها در زبانهای مختلف نوشته شده و بر روی سیستم عامل های مختلفی در حال اجرا باشند . همچین وب سرویس ها خود ، خود را توصیف می کنند . به این معنی که کاری را که انجام می دهند و نحوه استفاده از خودشان را توضیح می دهند . این توضیحات به طور کلی در WSDL یا Web Services Description Language نوشته می شود . WSDL یک استاندارد بر مبنای XML است . به علاوه وب سرویس ها قابل شناسایی هستند به این معنی که یرنامه نویس می تواند به دنبال وب سرویس مورد علاقه در دایرکتوری هایی مثل UDDI یا Universal Description , Discovery and Integration جستجو کند . UDDI یکی دیگر از استاندارد های وب سرویس است .
نکات تکنولوژی وب سرویس :
همانطور که در ابتدا توضیح داده شد یکی از دلایل اینکه وب سرویس از دیگر تکنولوژی های موجود مجزا شده است استفاده از XML و بعضی استاندارد های تکنیکی دیگر مانند SOAP ، WSDL و UDDI است . این تکنولوژی های زمینه ارتباط بین برنامه ها را ایجاد می کند به شکلی که مستقل از زبان برنامه نویسی ، سیستم عامل و سخت افزار است .
SOAP یک مکانیزم ارتباطی را بین نرم افزار و وب سرویس ایجاد می کند . WSDL
یک روش یکتا برای توصیف وب سرویس ایجاد می کند و UDDI یک دایرکتوری قابل جستجو برای وب سرویس می سازد . وقتی اینها با هم در یک جا جمع می شود این تکنولوژی ها به برنامه نویس ها اجازه می دهد که برنامه های خود را به عنوان سرویس آماده کنند و بر روی اینترنت قرار دهند .
شکل زیر نقش هر کدام از استاندارد ها را در ساختار وب سرویس نمایش می دهد . در قسمت های بعدی هر کدام از این تکنولوژی ها را بررسی می کنیم .
آدرس شکل :
http://www.1.ir/articles/webservicedesc.htm
XML یا eXtensible Markup Language :
XML یک تکنولوژی است که به شکل گسترده از آن پشتیبانی می شود ، همچنین این تکنولوژی Open است به این معنی که تعلق به شرکت خاصی ندارد . اولین بار در کنسرسیوم WWW یا W3C در سال 1996 برای ساده کردن انتقال دیتا ایجاد شده است . با گسترده شدن استفاده از وب در دهه 90 کم کم محدودیت های HTML مشخص شد .
ضعف HTML در توسعه پذیری ( قابلیت اضافه و کم کردن خواص ) و ضعف آن در توصیف دیتاهایی که درون خود نگهداری می کند برنامه نویسان را از آن نا امید کرد . همچنین مبهم بودن تعاریف آن باعث شد از توسعه یافتن باز بماند . در پاسخ به این اشکالات W3C یک سری امکانات را در جهت توسعه HTML به آن افزود که امکان تغییر ساختار متنهای HTML مهم ترین آن است . این امکان را CSS یا Cascade Style Sheet می نامند .
این توسعه تنها یک راه موقتی بود . باید یک روش استاندارد شده ، توسعه پذیر و داری ساختار قوی ایجاد می شد .
در نتیجه W3C XML را ساخت . XML دارای قدرت و توسعه پذیری SGML یا Standard Generalized Markup Language و سادگی که در ارتباط در وب به آن نیاز دارد است .
استقلال اطلاعات یا جدا بودن محتوا از ظاهر یک مشخصه برای XML به حساب می آید . متنهای XML فقط یک دیتا را توصیف می کنند و برنامه ای که XML برای آن قابل درک است – بدون توجه به زبان و سیستم عامل – قادر است به اطلاعات درون فایل XML هر گونه شکلی که مایل است بدهد . متنهای XML حاوی دیتا هستند بدون شکل خاص بنابراین برنامه ای که از آن می خواهد استفاده کند باید بداند که چگونه می خواهد آن اطلاعات را نمایش دهد .
بنابراین نحوه نمایش یک فایل XML در یک PC با PDA و تلفن همراه می تواند متفاوت باشد .
وقتی یک برنامه با متن XML مواجه می شود باید مطمئن باشد که آن متن حاوی دیتای مورد نظر خود است . این اطمینان توسط برنامه هایی با نام XML Parser حاصل می شود . تجزیه کننده ها دستورات متن XML را بررسی می کنند .
همچنین آنها به برنامه کمک می کنند تا متن های XML را تفسیر کند . به صورت اختیاری هر متن XML می تواند به متن دیگری اشاره کند که حاوی ساختار فایل XML اصلی باشد . به آن متن XML دوم DTD یا Document Type Definition گفته می شود .
وقتی فایل XML به DTD اشاره می کند برنامه تجزیه کننده فایل اصلی را با DTD بررسی می کند که آیا به همان ساختاری که در DTD توصیف شده شکل گرفته است یا خیر . اگر یک تجزیه کننده XML بتواند یک متن را به درستی پردازش کند متن XML نیز به شکل صحیحی فرمت شده است .
وقتی که اکثر نرم افزار ها امکانات وبی خود را افزایش دادند این طور به نظر می آید که XML به عنوان یک تکنولوژی جهانی برای فرستادن اطلاعات بین برنامه های انتخاب شود . تمامی برنامه هایی که از XML استفاده می کنند قادر خواهند بود که XML ِ همدیگر را بفهمند . این سطح بالای تطابق بین برنامه ها باعث می شود که XML یک تکنولوژی مناسب برای وب سرویس باشد ، چون بدون اینکه احتیاج به سیستم عامل و سخت افزار یکسان باشد می تواند اطلاعات را جابجا کند .
SOAP یا Simple Object Access Protocol :
SOAP یکی از عمومی ترین استاندارد هایی است که در وب سرویس ها استفاده می شود . طبق شواهد اولین بار توسط DeveloperMentor ، شرکت UserLand و مایکروسافت در سال 1998 ساخته شده و نسخه اول آن در سال 1999 ارایه شده است . آخرین نسخه SOAP ، نسخه 12 بود که در دسامبر سال 2001 در W3C ارایه شد . نسخه 12 نشان دهنده کار زیاد بر روی آن و نمایانگر اشتیاق زیاد صنعت IT برای استفاده از SOAP و وب سرویس است .


مقاله عوامل مؤثر بر رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب با word دارای 153 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب با word :
مقدمه
امروزه سازمانها وشرکتهای موفق و کار آمد با توجه به تغییرات سریع تکنولوژیکی و جهانی شدن و افزایش رقابت، بیشتر حول محور مشتری مداری تمرکز یافته اند . چه اینکه دوران سلطه بر مشتری به پایان رسیده و موفقیت سازمانها و شرکتها در گرو جلب رضایت مشتری و بکار گیری اصول مشتری مداری است تا به واسطه آن بتواند با استفاده خواسته و نظرات مشتریان جهت بهبود کیفیت قدم بر دارد، و خدماتی ارائه نماید که رضایت مشتریان خود را فراهم نماید.
در این راستا، شرکتهای آب وفاضلاب تمهیدات فراوان و تلاشهای گستردهای برای تامین و توزیع آب شرب فراهم آورده است، و از طرفی کوشیده است تا از طریق اصلاح سیستمهاو روشها و استفاده از استانداردهای فنی مناسب، خدمات مطلوبتر و با کیفیت بالاتری به مردم ارائه نماید. ولی با توجه به گستره و تنوع این خدمات در سطح کشور و همچنین افزایش توقعات مردم این اقدامات کافی به نظر نمیرسد و لازم است مجموعه دست اندر کاران این صنعت با برنامه ریزی های لازم و ایجاد سازکارهای مناسب تحرک وپویایی لازم را در همه ابعاد سازمان بوجود آورده تا هدف نهایی سازمان که همانا جلب رضایت مشتری و مشترک مداری است تحقق یابد .
2-1 بیان مسئله
سازمانها و بنگاههای اقتصادی در بازار آزاد عرضه وتقاضا، ملزم به رعایت حقوق و خواستهای مصرفکنندگان کالا و خدمات خود میباشند، بدیهی است در غیر این صورت سازمانها و بنگاههای اقتصادی رقیب با توجه به حداقل خواسته ها و سلایق مصرف کنندگان، عرصه فعالیت را بر آنان تنگ کرده وبه مرور آنها را از دور رقابت خارج میکنند.
به قول با. ب. ی . هیز مقصود از تعیین خواسته های مشتری، ایجاد یک فهرست جامع از همه ابعاد کیفی مهمیاست که خدمت یا محصول را توصیف کند. درک ابعاد کیفی مهم است : زیرا از طریق آن آگاه خواهید شد که مشتریان چگونه کیفیت خدمت یا محصول شما را تعیین میکنند، تنها با درک ابعاد کیفی است که شما قادر خواهید بود معیارهای لازم را برای ارزیابی این ابعاد کیفی ایجاد کنند
مشتریان معمولاً به کالا و یا خدمتی گرایش نشان میدهند که دارای کیفیت مناسب بوده و ارزانتر بدست آمده باشد، بنابر این وقتی صحبت از رضایت مشترکین آب و فاضلاب مطرح میشود باید به دنبال آن باشیم که اگر تعدادی از مشترکان از خدمات ارائه شده ناراضی هستند از چه خدماتی رضایت ندارند، آیا از تاخیر در پاسخگویی به اتفاقات گله مندند ؟ آیا از نرخ آب بهاء مصرفی ناراضیاند؟ آیا عدم آگاهی مشترکین از مقررات شرکت آب و فاضلاب موجب نارضایتی گردیده ؟ ویا تاخیر در ارسال بموقع قبوض آب و فاضلاب نا رضایتی مشتریان را فراهم آورده است.
به هر حال بررسی عوامل موثر بر رضایت مشترکین و آشنایی از نظرات آنها میتواند سازمانها و شرکتها را جهت ارائه خدمت با کیفیت مناسب و مطلوب یاری نماید.
3-1 علت انتخاب و اهمیت موضوع تحقیق
هنگامیکه افراد حقیقی و حقوقی با مراجعه به شرکتهای آب و فاضلاب با پرداخت مبالغ تقریبا قابل توجه افدام به خرید انشعاب آب یا فاضلاب را مینماید و بدین ترتیب هزینه سرمایه ای و جاری شرکت را تامین مینمایند، انتظار دارند دغدغه ای بابت کیفیت آب نداشته باشند، آب شرب بطور مستمر در شبکه وجود داشته باشد، تعرفه های آب بهاء مصرفی بطور صحیح اعمال گردد، قرائت کنتور های آب بموقع انجام و قبوض آب بهاء مصرفی در موعد مقرر ارسال شود، کارکنان سازمان در زمان مراجعه و یا تماس متقاضی با متانت وسعه صدر بر خورد نمایند، امروزه گرایش مدیریت دولتی و انحصاری دارای انعطاف و مبتنی بر بازار شده است و هدف عمده خود را جلب رضایت مشتریان قرار داده اند که از عمده ترین مصادیق آن طرح تکریم ارباب و رجوع لقب یافته است ودراین طرح مدیران دستگاههای اجرایی و خدماتی موظف گردیده اند دستور العمل های مربوط به ارائه خدمات بهینه به مردم را رعایت کنند و در این راستا میتوان به اقدامات تعداد زیادی از شرکتها به تضمین کیفیت و اخذ گواهی ایزو اشاره داشت، و با توجه به مسئولیت این جانب به دلیل ارتباط با مردم و آشنایی با مشکلات آنها در این زمینه موضوع مزبور را انتخاب نموده تا از پیشنهادات ونظرات آنها در برنامه ریزی استفاده کنیم.
شرکتهای آب وفاضلاب که حسب قانون مصوب مجلس شورای اسلامیتشکیل شده اند خدمات آب و فاضلاب را بطور انحصاری و بدون داشتن رقیب انجام میدهند وبه همین دلیل مشتریان از قدرت انتخاب بر خوردار نیستند و ناچارند از خدمات ارائه شده شرکتهای انحصاری آب و فاضلاب استفاده نمایند و ممکن است ایده ها و نظرات مشتریان در ارائه خدمات تامین نشود، اما باید توجه داشت که این وضعیت انحصاری ارائه خدمات پایدار نیست و در جهان کنونی دولت های پیشرفته دیگر متولی شرکت نیستند بلکه امر کنترل و نظارت بر ارائه خدمات یا تولید کالا را بر عهده دارند. لذا باید توجه داشت که مشتری عصر حاضر دارای حق انتخاب و آگاه تر با انتظارات تغییر یافته است و توقعات مشتریان با توجه به پیشرفت های تکنولوژیکی و صنعتی در جوامع و کشورهای مختلف ارتقاء یافته و باید زمینه ها و بسترهای های لازم را جهت ارائه خدمت بهتر به مشتریان فراهم نمود. همچنین نقطه نظرات و علایق آنان را شناسایی و نارسائیهای موجود را مرتفع نمود تا از طریق همین شرکتهای انحصاری که خدمات آب و فاضلاب را ارائه مینماید انتظارات مشتریان را در حد معقول فراهم ساخت.
4-1 اهداف تحقیق
با عنایت به اینکه شرکت آب وفاضلاب شرق استان تهران یکی از شرکتهای مهم از نظر خدمات رسانی به مردم آن منطقه میباشد . بررسی نظرات مشترکین آب وفاضلاب میزان رضایت مندی آنان را از خدمات ارائه شده بیان میکند، لذا این تحقیق اهداف زیر را پیش روی خود دارد .
1 شناسایی عواملی را که رضایت مشترکین را فراهم میآورد و مورد توجه مشتریان است وتاخر و تقدم آنان نسبت به یکدیگر
2 ارائه پیشنهاد ها و راه حل ها برای افزایش رضایت مندی مشترکین
5-1 قلمرو تحقیق
1-5-1 قلمرو موضوعی
از نظر موضوع در محدوده بازار ، مدیریت بازار آئین و روشهای بر خورد با مشتری میباشد که نهایتاً به رضایت مشتری توجه دارد .
2-5-1 قلمرو مکانی
در قلمرو مکانی این تحقیق در شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران که نواحی آن شامل : لواسان، اوشان، فشم، میگون، بومهن، رود هن، دماوند، کیلان، آبسرد، پردیس و فیروزکوه میباشد واز نظر زمانی تحقیق عمدتا در شش ماهه دوم 1383 سال انجام پذیرفته است.
6-1 سئوالهای تحقیق
با عنایت به راهنمایی وارشادات است استاد محترم راهنما و مشاورو همچنین با توجه به مطالعات انجام شده در زمینه مدیریت بازارابی مشتری مداری و هم فکری و همکاری با مدیران صنعت آب و فاضلاب سوالهایی به شرح ذیل مطرح شده است :
1 عوامل موثر بر رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران کدامند؟
2 تقدم وتاخر این عوامل چیست ؟
7-1 تعاریف مفهومیو عملیاتی متغیرها
1-7-1 مشتری
شخص، اشخاص یا سازمانهایی هستند که با یکدیگر قرار داد میبندند تا او کالا یا خدمتی ارائه کند .
2-7-1 مشتری گرایی
یا تمرکز بر مشتری ، روشی است که در آن نخست به نیاز های مشتری توجه میشود و سپس در صدد تامین این نیازها بر میآیند .
3-7-1 رضایت عدم رضایت
منظور از رضایت یا عدم رضایت در این تحقیق پاسخی است که افراد به سئوالات پرسشنامه که محقق تهیه وتنظیم کرده میدهند و نمره ای که در نتیجه این جوابگویی بدست میآید میزان رضایت (عدم رضایت ) مشتریان آب و فاضلاب شرق استان تهران را تعیین مینماید .
4-7-1 متقاضی
متقاضی عبارتند از : شخص حقیقی یا حقوقی که بر قراری انشعاب یا انشعابات آب و فاضلاب ویا تغییر در قطر انشعاب و ظرفیت قرار دادی را در خواست نموده ولی هنوز در خواست وی انجام نشده است .
5-7-1 مشترک
مشترک عبارتند از شخص حقیقی یا حقوقی که انشعاب یا انشعاب های (آب و فاضلاب) مورد تقاضایش طبق مقررات بر قرار شده باشد
6-7-1 شرکت
شرکت عبارت است از : شرکت آب وفاضلاب که به موجب قانون تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب مصوب 11/10/1369 ، مجلس شورای اسلامیتشکیل شده و یا میشود و به تمام یا بخشی از امور تامین و توزیع آب شهری و همچنین جمع آوری و انتقال و تصفیه فاضلاب در داخل محدوده خدماتی شرکت به فعالیت میپردازد و خدمات مورد نیاز آب و فاضلاب را تامین مینماید .
7-7-1 انشعاب آب
آن بخش از لوله فرعی آب که مقطع آن متناسب با کنتور و ظرفیت آب مشترک در نظر گرفته میشود .(و در نهایت خط آبرسانی اختصاصی و یا شبکه عمومیتوزیع آب را از محل نصب شیر انشعاب) به نقطه تحویل (محل نصب کنتور) متصل مینماید، اعم از لوله و متعلقات مربوطه تا شیر فلکه بعد از کنتور، انشعاب نامیده میشود و متعلق به شرکت است .
8-7-1 قرارداد برقراری انشعاب
قرارداد برقراری انشعاب آب و فاضلاب عبارت است از: قرارداد منعقده بین شرکت و متقاضی که طبق مفاد قرار داد انشعاب آب یا فاضلاب دایر میگردد .
9-7-1 خدمات آب
خدمات آب عبارت است از : در دسترس قرار دادن و فراهم بودن امکان برداشت و استفاده آب از شبکه آبرسانی توسط انشعاب آب و وسایل اندازگیری (کنتور)، با ظرفیت مشخص و با فشار مقرر و کیفیت مناسب (در نقطه تحویل) اعم از اینکه مشترک از این ظرفیت استفاده نماید یا ننماید .
10-7-1 خدمات فاضلاب
خدمات فاضلاب عبارتست از : فراهم بودن امکانات تخلیه و دفع فاضلاب به شبکه جمع آوری عمومیفاضلاب به تناسب مصرف آب و ظرفیت مقرر و مشخصات توافق شده در بر قراری انشعاب فاضلاب اعم از اینکه مشترک از این ظرفیت استفاده نماید یا ننماید.
8-1 انواع انشعاب های آب و فاضلاب
انواع انشعاب های آب و فاضلاب بر اساس نوع کاربری به شرح زیر است:
الف- انشعاب آب و فاضلاب خانگی :
انشعاب آب و فاضلاب برای مصارف خانگی به انشعاب هایی اطلاق میشود که صرفا در حدود متعارف مصارف آب شرب و بهداشت یا دفع فاضلاب خانگی در واحد های مسکونی دایر میگردد.
واحد مسکونی شهری عبارتست از : مکانی برای زندگی که به تشخیص شرکت حداقل دارای یک اطاق، یک آشپزخانه و یک سرویس بوده وورودی آن مستقل یا مرتبط با راهروی اشتراکی بوده وسیستم لوله کشی آن مجزا باشد.
تشخیص واحد مسکونی در روستاهای تحت پوشش شبکه آبرسانی شهری به عهده شرکت میباشد.
ب- انشعاب آب وفاضلاب اشتراکی
این انشعابها برای مصارف اشتراکی در بلوکها و مجموعه های ساختمانی مسکونی وشهرکهای مسکونی وصنعتی و بطور جدا از سایر انشعابات دایر میگردد (نظیر انشعابات آب و فاضلاب محوطه های عمومی، رختشوی خانه، شیرهای برداشت آب یا تخلیه فاضلاب در پارکینگ و موتور خانه مجتمع ها و کنتورهای تجمعی مناطق مسکونی ونظایر آن)
کنتور های تجمعی عبارتست از کنتورمرتبط با انشعابهایی که در گذشته بدون رعایت ضوابط عمومیویا بطور موقت برای مجموعه اماکن مسکونی وغیر مسکونی نصب گردید . و هزینه های انشعاب بر اساس ضوابط جاری پرداخت نگردیده است .
ج – انشعاب مصارف عمومی
انشعاب آب و فاضلاب مصارف عمومیبه انشعابهایی اطلاق میشود که جهت خدمات عمومیغیر انتفاعی (نامبرده شده در تعرفه) به کار رود.
د- انشعاب فضای سبز
انشعاب آب فضای سبز به انشعابهایی اطلاق میگردد که جهت تامین آب فضاهای سبز عمومیداخل شهر ها اعم از پارکها، میادین، فلکه ها، بلوارها و یا حاشیه کناری خیابانها توسط متصدیان مربوطه در خواست و طبق مقررات شرکت دایر میگردد.
ه- انشعاب تولیدی
انشعاب آب تولیدی به انشعابهایی اطلاق میشود که برای بکار انداختن و بهره برداری از صنایع، کارخانه ها، استخراج معادن، صنایع کشاورزی برای تولید فرآوردههای کشاورزی و دامیدر کارگاهها (مانند مرغداریها، دامداریها، پرورش کرم ابریشم و نظایر آن) و صنایع کوچک و صنوف تولیدی استفاده میشود .
انشعاب فاضلاب تولیدی به انشعاب هایی اطلاق میگردد که برای جمع آوری و دفع فاضلاب صنایع، کارخانجات، موسسات، و کارگاهها و صنوف تولیدی بعد از پیش تصفیه و رسیدن کیفیت فاضلاب خروجی به حد مجاز در محل اتصال به شبکه جمع آوری فاضلاب شهری بر اساس استاندارد های شرکت برقرار میگردد.
و- انشعابات مصارف تجاری
به انشعابهایی اطلاق میگردد که عموماٌ برای محل کسب و تجارت دایر میگردند . ضمناٌ مصارف انشعابهایی که با هیچ یک از موارد این بند مطابقت ندارد مشمول تعرفه تجاری است . محل دادو ستد کالا یا خدمات و همه مکانی که درآن فعالیت تجاری و ارائه خدمات انتفاعی(نامبرده شده در تعرفه) صورت گیرد تجاری محسوب میشود .
ز- انشعاب آب و فاضلاب آزاد
این انشعاب ها ویژه متقاضیانی است که تمایل به پرداخت هزینه های عمومیبر قراری انشعاب را ندارند.
9-1 اداره اتفاقات
اداره اتفاقات اداره ای است که به منظور پاسخگوئی به مشترکین در زمینه قطع انشعاب آب و شبکه و یا مسائل غیر مترقبه بطور 24ساعته در واحدهای آب و فاضلاب آماده خدمت میباشد.
1-9-1 مأمور اداره رسیدگی به اتفاقات آب و فاضلاب: به آن دسته از کارکنان اطلاق میشود که بطور شبانه روزی در اداره مربوطه برای بررسی و رفع مشکلات اعلام شده به این واحد آماده خدمت میباشند.
10-1 اداره بهره برداری :
اداره ای است که نگهداری و بهره برداری شبکه آب را به عهده دارد و واحد اتفاقات هم بعنوان زیر مجموعه آن فعالیت میکند.
11-1 اداره مشترکین :
واحدی است که به منظور پاسخگوئی به متقاضیان خرید انشعاب آب و اعمال تعرفه های ابلاغی و صدور قبوض آبها و فاضلاب اقدام میکنند.
12-1 رضایت مشتری :
عبارت است از ارزیابی احساس مشتری از دریافت خدمت که در این تحقیق از طریق سئوالهایی که در پرسشنامه میآید بررسی میشود.
فصـل دوم
پیشینه تحقیق
بـخش اول: مبانی نظری
1-2 مقدمه
جهان کنونی که در آن زندگی میکنیم و همه نوع کالا و محصولات متنوع و همچنین خدمات به سهولت در دسترس همه قرار دارند به سادگی ویا یک باره ایجاد نگردیده است . و یا به اصطلاح تصادفی فرا نرسیده است ، بلکه عصر حاضر قسمتی از تکامل جامعه است که عصر حاضر منتهی شد. و عصر حاضر را عصر خدمت نامیده اند.
طی سالیان دور ابتداء انسانها با ساده ترین ابزار به شکار میرفتند و امرار معاش میکردند، سپس با کمیپیشرفت و تمرین زندگی گروهی به تولید کالا که عموماً با انجام کار روی زمینها همراه بود به تامین نیازهای اولیه که غذا ویا ایجاد سر پناه بود پرداختند، آنگاه با پیشرفت نسبی و تحولات دیگر فرآیند تولید کالا و خدمات دگرگون گردیده و سازمانها و مؤسسات فراوانی برای تولید کالا و انجام خدمات شکل گرفتهاند. به نحوی که اینک تعداد زیادی از کارکنان درسازمانهای خدماتی برای تولید خدمت مشغول به کار هستند و همچنین به لحاظ تعدّد شرکتها و مؤسسات که مبادرت به تولید کالا و انجام خدمات مینمودند، به منظور فروش بیشتر مالاً کسب سود بهتر و در اختیار گرفتن بازار فروش به رقابت پرداختند و هر یک از شرکتها و موسسات سعی بر آن دارند که با ایجاد تدابیر مقتضی سهم بیشتری از بازار فروش را به خود اختصاص دهند. در این راستاء مدیران شرکتها و مؤسسات تولید کننده کالا و خدمات را بر آن داشت که آندسته از عواملی که رضایت مشتری را جلب مینماید شناسایی و مطالعات عمیق تری انجام دهند وبه همین سبب تمامیمساعی خویش را جهت تحقق این موضوع بکار بسته اند و غفلت از هر نوع از عوامل که جلب رضایت مشتری را در بر دارد، قطعاً موجب زیان و از دست دادن بازار فروش و عقب ماندن از بازار رقابت میگردد. بنابراین با توجه به تنوع طلبی انسانها و نامحدود بودن در خواست ها و نیازهای جوامع بشری، بیشتر مردم اکنون سطح بالای زندگی را یک امر معمولی و متعارف میدانند، خرید منزل، خودرو، لوازم خانگی، مسافرتهای داخلی و حتی خارج از کشور دیگر چندان به چشم نمیآید . نیازهای ما از حد صرفاً “داشتن” گذشته است وما دنبال چیزهای پیچیده تری هستیم و بسیار دوست داریم که به گونه ایی با ما رفتار شود که احساس کنیم مهم، ارزشمند، سر شناس، و مورد احترام هستیم، ما تشنه رفتار خوب و وزین هستیم که موضوع اصلی خدمت در عصر حاضر میباشد. پس مؤسسات و شرکتهایی را که در گیر تولید و یا انجام خدمات هستند باید به مشتریان خود که بطور فزآینده ای آگاهی شان افزایش یافته است و میتوانند با انجام خرید و یا عدم خرید موجب تقویت یا تضعیف این مؤسسات بشوند، به طور عمیق و جدی توجه نمایند. افکار و احساسات مشتریان باید در سر لوحه برنامه کاری هر سازمانی که نیل به موفقیت دارد قرار گیرد. همه موسسات باید بتوانند چیزهایی را برای افراد هوشمند ونکته سنج تدارک ببینند که در پی چیزی بیش از خرید صرف محصولات هستند .
2-2 بازاریابی چیست؟
بسیاری از مردم در مورد اصطلاح بازاریابی اشتباه کرده و آن را معادل فروش ویا تبلیغات تجاری که باعث افزایش فروش میشود میدانند . در حالی که در واقع فروش بخش کوچکی از عملیات بازاریابی است .
چنانچه کل بازاریابی را به کوه یخی تشبیه کنیم، فروش بخش کوچک آن است و شاید بیش از آن زیر آب مخفی باشد، پیتر دراکر (Peter Dracker) یکی از متفکران بنام مدیریت که در بسیاری از زمینه های مدیریت سخنان اساسی بیان کرده بر این باور است که (هدف بازاریابی فروش فراوان است) منظور آن است که مشتری را شناخته و نیازهای او را درک نمائیم به طریقی که کالا یا خدمات با نیازهای او منطبق گردد و خود، خود را به فروش رساند.
طبق بررسی های یکی از موسسات کار یابی در آمریکا مدیران ارشد فعلی شرکتها بیشتر دارای مهارتها و دانش بازاریابی هستند تا زمینه های دیگر. برای مثال 31 درصد مدیران اصلی شرکتهای موفق بیشتر دارای گرایش بازاریابی هستند و از این تعداد 28 درصد در پنج سال اخیر استخدام شده اند .لذا بازاریابی عامل اصلی موفقیت حرفه ای به شمار میرود، شرکتهای امروزی با رقابت شدید و فزاینده ای رو به رو هستند و پاداش از آن شرکتی خواهد بود که بتواند به بهترین نحو ممکن خواستهای مشتری را درک و بالاترین منفعت را برای مشتریان خود تامین کند، در محدوده بازار این مهارتهای بازاریابی است که شرکتها حرفه ای را از شرکتهای غیر حرفه ای تفکیک میکند .
بازاریابی به عنوان فر آیندی مدیریتی – اجتماعی تعریف میشود که به وسیله آن افراد و گروه ها از طریق تولید و مبادله کالا با یکدیگر به امر تامین نیازها و خواسته های خود اقدام میکنند.
بطور کلی بازاریابی موارد زیر را در بر میگیرد:
1 تعیین مشتریان بالقوه و شناسایی نیاز و خواسته آنها
2 طراحی و ساخت و یا ارائه کالا و خدمتی که نیاز و خواسته آنها را برآورده نماید.
3 تعیین قیمت مناسب
4 توزیع کالا و خدمت در زمان و مکانی که برای مشتری مناسب باشد .
5 ایجاد ارتباط با مشتریان و ارائه اطلاعات لازم
6 باز خورد از مشتریان و ارائه خدمات پس از فروش
7 نیل به اهداف سازمانی (سود و غیره)
یک بازاریاب در بازار داخلی (Domestic Market) باید بتواند با تغییر و تعدیل ماهرانه عوامل قابل کنترل شامل (محصول، قیمت، تبلیغات، کانال توزیع،مشتری، هزینه) در محیطی که سر شار از عوامل غیر قابل کنترل شامل ( اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، تکنولوژی، فیزیکی، حقوقی، رقابتی) خود را تطبیق دهد تا بتواند به بهترین وجه وظایف خود را انجام دهد.


مقاله نقش خانواده بعنوان یک نظام اجتماعی در جامعه امروزی با word دارای 60 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش خانواده بعنوان یک نظام اجتماعی در جامعه امروزی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله نقش خانواده بعنوان یک نظام اجتماعی در جامعه امروزی با word
مقدمه
خانواده و رویکردهای جامعه شناختی
نظام اجتماعی و شبکه روابط متقابل
خانواده به عنوان یک نظام اجتماعی
ضرورت و اهمیت مسئله
ابزار تحقیق
اطلاعات هنجاری در خصوص Competernces
فهرست رفتاری کودکان – فرم خودسنجی نوجوان
پیشینه پژوهش
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله نقش خانواده بعنوان یک نظام اجتماعی در جامعه امروزی با word
شفیع آبادی، عبدالله (مترجم) دکتر سامی (مؤلف) روانشناسی عقب ماندگی فنی- چاپ اول تهران 1350
- شعاری نژاد، علی اکبر، فرهنگ علوم رفتاری – تهران – انتشارات امیرکبیر 1364
- دلاور، علی- روشهای تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی – تهران- انتشارات دانشگاه پیام نور
- نظری نژاد، محمد حسین (مترجم)، کارتلج، جی و میلبرن، ی اف (مولفان). آ‚وزش مهارتهای اجتماعی به کودکان، چاپ دوم، شده انتشارات آستان قدس رضوی 1372
- گنجی، خمره، آزمونهای روانی، چاپ چهارم، شبهه، انتشارات آستان قدس رضوی
- بنی جمالی، شکوه السادات واحدی، حسن، ورانشناسی رشد، چاپ پنجم ، تهران انتشارات چاپ و نشر بنیاد 1371
- اسفندیاری، مهتاش و عابدی جمال (مترجمان)، گلاس، جین و و استانلی، جولین سی (مولفان)، روشهای آماری را تعلیم و تربیت در روانشناسی، تهران، مرکز نشر دانشگاهی
- شاملو سعید، بهداشت روانی- تهران- انتشارات رشد 1369
- یاسایی، مهشید (مترجم). هنری، سن، پادل و دیگران (مولفان) رشد و شخصیت کودک. تهران مرکز نشر دانشگاهی
- سیف نراقی، مریم و نادری، عزت الله. (مترجمان)، ادگار . ا . دال (مولف)، مقیاس بلوغ اجتماعی و ایسند، انتشارات دانکشده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی 1372
- شعاری نژاد، علی اکبر، فسفسه آموزش و پرورش چاپ سوم. تهران انتشارات سپره 1374
- سیف نراقی، مریم و نادری، عزت الله روشهای تحقیق در علوم انسانی. تهران. انتشارات بدر 1369
- نصفت، مرتضی. اصول و روشهای آماری. جلد اول- چاپ پنچم-تهران- انتشارات دانشگاه تهران 1367
- کیامنش، علیرضا (برقم)، ریچارد ج- شیؤسون (مولف). استدلال آماری در علوم رفتاری، جلد دوم، تهران، انتشارات جهاد دانشگاهی 1371
- ابراهیمی قوام. صفری- نقش تعالیم انسان گرایانه در نظم پذیری کودکانه. ماهانه تربیت. سال یازدهم. شماره 1، 1374
- احدی، حسن و محسنی، فیکچره، مفاهیم بنیادی در روانشناسی نوجوانی و جوانی. تهران انتشارات بنیاد. 1371
- بیابانگرد، اسماعیل. عوامل مؤثر در رشد اجتماعی، عاطفی و اخلاقی، پوند: شماره 167- 165-1372 ص 42-34
- ثلاثی، محسن (مترجم). کوزر، پوش (مولف) زندگی و اندیشه بزرگان جامعه شناسی تهران: انتشارات علمی و فرهنگی، 1372
- رشید پور، مجید. تربیت و رشد اجتماعی. پیوند شماره 95-94-93، 1366
- رهنما ، اکبر، رشد اجتماعی کودکان و نوجوانان و راههای تقویت آن. پیوند. شماره 185، 1373 ، ص 31-28
- صبوری، منوچهر (مترجم) گیدنز، آنتونی (مولف) جامعه شناسی، تهران انتشارات امیرکبیر 1374
- واتیرفن ، آسن. نظری، سیما (مترجم) ، رشد اجتماعی برای جوانان و خانوادگی، انتشارات انجمن اولیا و مربیان 1367 ص 13-5
- محمدیان، توران. بهداشت روانی و رشد روانی اجتماعی کودک، سازمان بهداشت جهانی WHO، انتشارات روزبهان تهران، 1368 ص 37-13 و 127 -
- عسلی. صدیقه، بررسی برخی از اختلالات رفتار نوجوانان، انتشارات آفتاب و آشنا، 1368 ص 11-7 ، 27-24، 71-
- جی. کارتج، جی . اف میلبرن ، نظری نژاد، محمد حسین (مترجم) ، آموزش مهارتهای اجتماعی به کودکان، انتشارات آستان قدس رضوی، چاپ سوم مشهد- ص 64-33 و 147-127
- قربان حسینی، علی اصغر، پژوهشی نو در اعتیاد و مواد مخدر انتشارات امیرکبیر، تهران 1368
- کار، مهرانگیزه بچههای اعتیاد، تهران، انتشارات روشنفکران 1369
- کریمی پور، صادق، روانشناسی اعتیاد، تهران، انتشارات امیر کبیر 1365
- عظیمی، سیروس، روانشناسی کودک، انتشارات کتابفروشی دهخدا، تهران 1363 ص 219- 205 و 197-195
- دتیزر، جورج، ثلاثی، محسن (مترجم) نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر، انتشارات علمی، تهران 1377، ص 308-267
- شفیع آبادی، عبدالله، راهنمائی و مشاور- کودک (مفاهیم و کاربردها) انتشارات سمت – تهران 1372 ص 96-94 و 91-
- شعاری نژاد، علی اکبر، مبانی روانشناختی تربیت، انتشارات پژوهشگاه علوم شناسی و مطالعات فرهنگی تهران 1375 ص 213 – 210
- شعاری نژاد، علی اکبر، روانشناسی رشد، انتشارات کتابفروشی تهران، چاپ چهارم 1349 ص 415 – 402
- تبریزی، غلامرضا، مقدمهای بر روانشناسی رشد، انتشارات آیدین 1375
- جمعی از نویسندگان، روانشناسی رشد با نگرش به منابع اسلامی(1)، انتشارات تحت ، دفتر همکاری حوزه و دانشگاه، 1374
- وندرزندن، جیمز دبلیو، گنجی ، حمزه (مترجم) روانشناسی رشد، انتشارات بعثت 1376
- سیف نراقی، مریم و نادری، عزتا…، اختلالات رفتاری کودکان و روشهای اصلاح و ترمیم آن، انتشارات دفتر تحقیقات و انتشارات بدر 1373
- فرجاد، محمد حسین، آسیب شناسی اجتماعی و جامعه شناسی انحرافات، انتشارات بدر، چاپ پنجم 1371 ص 11-9 و 166-143
- صبوراردوبادی، احمد، اعتیاد- شناسائی- علل- پیشگیری، انتشارات سازمان منطقهای بهداری آذربایجان شرقی 1363
- برژه، ژان، گرگانی، توفان (مترجم)، اعتیاد و شخصیت، انتشارات سازمان انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی تهران 138 ص 86-3
مقدمه
«ویلیام جی. گود» بر این نکته اصرار دارد که افراد ممکن است در جامعه به گونهای از وظایف خود شانه خالی کرده یا نقش خود را به سایرین محول نمایند، اما وظایف خانوادگی را نمیتوان به دیگران سپرد، زیرا تعهدات دیگری در قبال تقاضای خانواده پیش میآید. خانواده که در حفظ آداب و سنن فرهنگی و انتقال آن به نسلهای آینده دارد، فرهنگ را زنده نگه میدارد. بنابراین خانواده را از پارهای جهات می توان نماینده جامعه دانست و ناتوانی خانواده در اجرای کامل کارکردهایش گویای این واقعیت است که جامعه نیز به هدفهای خود نخواهد رسید، زیرا هر جامعهای کوشش دارد تا نسلهایی بالنده و متفکر در خود پرورش دهد و هسته این بالندگی در دورن خانواده شکوفا میشود. (گود، 1352: ص 22)
عناصر اصلی خانواده هم مسؤول جامعه پذیی فرزندان هستند و هم باید در خارج از خانواده بر آنها نظارت داشته باشند. روابط ناشی از نقش نه تنها در موارد مشخص نظیر فوت یا گرفتاری و مسایل یکی از آنها تغییر می کند، بلکه در سراسر دوران زندگی خانوادگی ادامه مییابد. در همان جوامع گوناگون تشابهات بسیاری در مورد نقشها و وظیف به ویژه اموری که تمایزی بین رفتار زنانه و مردانه است وجود دارد. به طور کلی وضعیت خانوده، زن و شوهری و نقش همسر در خانوده با تکالیف و وظایف آنها در خانواده، جامعه بزرگتر مشخص شده است. با مشخص کردن کار برای مرد خارج از خانواده، جامعه اصلی تقسیم کار را در درون خانواده معین میکند. در بین رفتارهای کلی والدین نسبت به فرزندان، ترک فرزندان عامل مهمی در عدم سازگاری و وابستگی شدید آنها به بزرگتران و همچنین عدم اعتماد در روابط با دیگران به شمار میرود
عدم کفایت پید یا فقدان او بر حسب اینکه الگوهای دیگری از مردن در خانواده باشند یا نباشند. نتایج و اثرات متفاوتی خواهد داشت. در نهایت، فرزندان در درون خانواده و از طریق تجربه مستقیم با عناصر اصلی نظام خانواده فرا میگیرند که پدر مظهر اقتدار است و مادر مظهر محبت و عطوفت و از این طریق میآموزند که در بزرگسالی نقش مناسب خویش را ایفا کنند
خانواده و رویکردهای جامعه شناختی
در مورد ساختار و تکامل روابط خانوادگی. جامعه شناسان رویکردهای یک دست و هماهنگی ندارند. از این رو این نگرشها به پنج گروه عمده تقسیم شدهاند (کریستنس[1]، 1967: ص 86-19)
1- خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی: این رویکرد بیشتر در عرصه فعالیت مردم شناسی و جامعه شناسی است که تأکید و تمرکز آن بر جنبه تاریخی و تضاد فرهنگی است
2- رویکرد کنش متقابل: این نگرش و رویکرد از حوزه جامعه شناسی و روانشناسی اجتماعی نشئت گرفته و از اواسط دهه 1920 که «ارنست برجس» از پیروان «جرج هربرت مید»، خانواده را به عنوان یک واحد شخصیتهای متعامل معرفی کرد، مورد استقبال و بحث پژوهندگان این رشته قرار گرفت. او به جریانات داخل خانواده توجه کرد: ایفای نقش، روابط پایگاههای، مسایل ارتباطی، تصمیمگیری، کنشها و واکنشها در مقابل فشار و نظایر آن
در این رویکرد توجه اندکی به نهاد کلی خانواده و تضاد فرهنگی به عنوان یک واحد جامعه شده است
3- تأثیر شرایط و موقعیت اجتماعی بر ساختار خانواده: این رویکرد به گونهای با واکشگرایان همراه است، اما در جایی که آنان تأکید بر کنش به طور کلی دارند، موقعیت گرایان بر این باورند که موقعیت اجتماعی بر رفتار تأثیر دارد. به عبارتی محرکهای خارجی بر رفتار اعضای خانواده تأثیر می گذارد
4- رویکرد مراحل زندگی اجتماعی و تکامل خانواده: این رویکرد، شیوه برخورد متمقابل تأثیر شرایط اجتماعی بر ساختار خانواده را میپذیرد، اما نقطه انحرافش از این رویکرد، بر محور تکامل جامعه و تأثیر آن بر روابط زندگی استوار است. به عبارتی ساختار خانواده منطبق با روند تکامل نظام جامعه است
5- رویکرد ساختگرایی کارکردی: این رویکرد به تحلیل ساختار خانواده: زن و شوهری می پردازد و ارتباط آن با نهادهایی که در انسجام جامعه نقش تعیین کنندهای دارند و در اجتماعی توجه دارد که د ارای اجزایی است، اما در این تحلیل، توجه بر رابطه یک طرفه متمرکز نمیشود، یک نکته اساسی در این رویکرد دو طرفه بودن ارتباط بین اجزا و کل نظام است و این ارتباط صرفاً در ارتباط بین اعضای خانواده و نظام اجتماعی خلاصه نمیشود، بلکه بر ارتباط بین نقشها و نظام نقشها نیز توج خاص می کند
با همه کمبودهایی که در این رویکرد از نقطه نظر جامعیت و عام پذیری ممکن است وجود داشته باشد، اما از نظر انعطاف پذیری، رویکرد مزبور مورد نظر قرار گرفته است. در واقع آنچه را که از مجموع بررسیها و مطالعات گوناگون به ویژه از نقطه نظر پارسونز میتوان دریافت، این است که رویکرد، نظام اجتماعی ار نظام کنشهای متقابل در یک محیط مشخص بین عوامل انگیزهای که در درون یک فرهنگ با یکدیگر در ارتباط و مناسبات اجتماعی قرار دارند بیان میدارد و اصولاً جامعه شناسی را متناظر با نظام اجتماعی می داند، همانگونه که روانشناسی را متناظر با نظام شخصیت و انسان شناسی را متناظر با نظام فرهنگی میپندارد
به عبارتی هر نظام کنشی چه اجتماعی و چه مربوط به یک گروه کوچک مانند خانواده، یک سلسله صور عام دارد، زیرا هر نظامی برای موفقیت در عملکرد خود به ابزار و لوازم معیارهای اجتماعی نادیده گرفته شود و سازمان آن دستخوش بی نظمی گردد، آنچه را که دورکیم بی هنجاری مینامد به وقوع می پیوندد
نظام اجتماعی خانواده، معمولاً از درجهای از یگانگی برخوردار است. دارای نقشهای مکمل و همچنین گروهی از نقشها برای اهداف جمعی یا فردی است. در درون این نظام اجتماعی، ممکن است تضادی نیز رخ دهد که اغلب نیز اتفاق میافتد، اما در بیشتر موارد، کل نظام آسیب نمیبیند و در واقع برای اینکه نظام دچار آسیب جدی نشود، حد و مرزی نیز وجود دارد که ورای آن حد، بی هنجاری حاکم میگردد. در چنین شرایطی که تضاد از مرز خود تجاوز کند، انتظارات متقابل که در ارتباط با نقشهای متقابل قرار دارند. از بین میرود و در نتیجه هنگامی که تضاد شدید میشود، به حدی که باعث خنثی شدن انتظارات متقابل گردد. نظام اجتماعی خانواده ممکن است موجودیت خود را از دست بدهد. بنابراین برای اینکه تضاد و درگیری در بین اعضای خانواده، در حد و مرز خود قرار گیرد و به عبارتی کنترل شود باید نقشها و نظام نقشها به شکل مناسبی در ارتباط تکمیلی با یکدیگر قرار گیرند. در اینجا دو سئوال اساسی و مهم کارکردی برای نظام خانواده مطرح میگردد
الف- چه نقشهایی در نظام خانواده نهادی شده است؟
ب- چه کسی این نقشها را انجام میدهد؟
نظام اجتماعی و شبکه روابط متقابل
یک نظام اجتماعی قبل از هر چیز در نخستین برخورد، مجموعه و شبکهای از روابط متقابل میان افراد و گروههاست، علاوه بر آن عوامل بسیاری از نیز به یکدیگر پیوند میدهد. به عبارت دیگر هر عامل در یک نظام اجتماعی به ویژه از دید کلی کنش متقابل آن با دیگر عاملها در نظر گرفته می شود. کنش اجتماعی سه عنصر را در بر میگیرد

بررسی و شناخت بیماری های ژنتیک و تغذیه با word دارای 236 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و شناخت بیماری های ژنتیک و تغذیه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
متخصص ژنتیک پزشکی فردی است که در مکانیزم های وراثتی، تشخیص و درمان اختلالات ژنتیکی تخصص دارد. ژنتیک پزشکی، مثل دیگر تخصص های پزشکی، نظیر جراحی یا مامایی و زنان، پس از دانشکده پزشکی، یک دوره آموزشی خاص هم دارد. بسیاری از متخصصان ژنتیک پزشکی، در یکی از رشته های پزشکی مانند اطفال، داخلی یا مامایی و پزشکی زنان تخصص دارند و فوق تخصص آنان ژنتیک پزشکی است. هیئت ژنتیک پزشکی آمریکا (ABMG) با برگزاری امتحان در چند زمینه، یعنی ژنتیک بالینی، ژنتیک یاخته ای بالینی، ژنتیک زیست شناسی بالینی، ژنتیک مولکولی، به پزشکان و متخصصان دارای درجه دکترای غیرپزشکی (p.h.D)، گواهی نامه اعطا می کند. ژنتیک بالینی به تشخیص و درمان بیماران، ژنتیکیاخته ای (سیتوژنیک ) به تشخیص آزمایشگاهی نابهنجاری های کروموزومی و ژنتیک زیست شیمیایی به تشخیص آزمایشگاهی و درمان اختلالات آنزیمی و اختلالات شیمیایی ناشی از آنها می پردازد. مشاوره ژنتیک هم،در گذشته مورد تأیید ABMG قرار می گرفت و هم اکنون،هیئت جدید اعطای گواهی نامه،به نام هیئت مشاوره ژنتیک آمریکا (ABGC) وظیفه اعطای گواهی نامه را به مشاوران ژنتیک بر عهده گرفته است. بیشترین متخصصان ژنتیک پزشکی و مشاوران ژنتیک، با مراکز بزرگ پزشکی یا آزمایشگاه های مرجع برای آزمایشهای ژنتیکی همکاری دارند.
چه انتظاری می توان داشت؟
کار متخصصان ژنتیک پزشکی مشابه کار پزشکان عمومی است: ابتدا اطلاعات کسب می کنند و سپس با استفاده از این اطلاعات به کار تشخیص می پردازند و سرانجام اقدامات عملی را به فرد یا افرادی که مشاوره شده اند ارائه می دهند. در برخی موارد،شجره نامه خانوادگی، مهمترین بخش کسب اطلاعات است. بنابراین،فردی که برای مشاوره به متخصص ژنتیک مراجعه میکند لازم است تا آنجا که امکان دارد اطلاعات خانوادگی خود را برای تهیه شجره نامه در اختیار متخصص قرار دهد. اغلب، استفاده از اطلاعات یکی از اعضای مسن خانواده، مناسب ترین روش کسب اطلاعات است. رسم شجره نامه، همان گونه که قبلاً گفته شد، معمولاً کاری ساده و در عین حال بسیار سودمند است. بیشتر اوقات،متخصص ژنتیک می تواند با یک نگاه اجمالی،شجره نامه ای را که سردستی رسم شده تفسیر کند.
در برخی موارد ممکن است مطالعات کروموزومی (مطالعات ژنتیک یاخته ای ) مورد نیاز باشد. در این گونه موارد، فقط یک لوله آزمایش خون لازم است ولی همان طور که قبلاً توضیح داده شد، تجزیه و تحلیل دشوار اطلاعات بدست آمده مدتی طول می کشد. برای مطالعه یاخته های آمینون و سایر بافت ها ، ده روز یا بیشتر زمان لازم است. از خون یا ادرار برای انجام بسیاری از آزمایش های زیست شیمیایی استفاده می شود و برای برخی آزمایش ها، حتی ذره ای از یاخته های زنده در ریشه موهای کنده شده را می توان به کار برد. گاهی اوقات برای تجزیه و تحلیل ، تکه های کوچکی از بافت که از طریق بافت برداری بدست آمده،لازم است برخی از آزمایش هایی را که اخیراً بر پایه DNA طراحی شده، می توان حتی با استفاده از یاخته های حاصل از شستشوی دهان با مایع انجام داد.
فهرست مطالب
تاریخچه 1
مقدمه 3
متخصص ژنتیک 3
تشخیص پیش از موقع و پیشگیری 5
درمان 6
چند نمونه از درمان های ثمربخش 6
پروژه ژنوم انسانی 11
اساس ژنتیک 17
ژنتیک و ژنومیک 18
اصول ژنتیک 19
اسلوب وراثت و نفوذپذیری 23
بیماری های کروموزومال 27
بیماری در سطح میتوکندریایی 38
ژنتیک و تغذیه درمانی 39
تأثیر ارتباط متقابل ژن و مواد مغذی بر روی فرآیندهای متابولیکی 40
تاثیرات و ارتباط متقابل بین ژن و مواد مغذی بر روی ظهور ژن 43
پیچیدگی موجود در ارتباط ژنتیک و تغذیه 48
ژنتیک به عنوان یک تخصص پزشکی 50
نظام ژنتیک انسانی و پزشکی 50
طبقه بندی اختلالات ژنتیکی 51
نقایص تک ژنی 51
اختلالات کروموزومی 51
توارث چند عاملی 52
فصل 1: اساس کروموزومی وراثت 53
اساس کروموزومی وراثت 54
کروموزوم های انسانی 55
چرخه حیاتی یک سلول سوماتیک 56
میتوزیس 57
میوزیس 59
گامت سازی و باروری انسان 61
تخمک سازی 62
باروری 62
رابطه طبی میوزومیتوز 62
فصل 2: ژنوم انسان 63
ساختمان DNA 64
ساختمان و تشکیلات ژن 65
اشکال ساختمانی یک ژن انسانی معمولی 65
خانواده های ژن 65
پایه های تظاهر ژنی 66
رونویسی 66
ترجمه و رمز ژنتیکی 67
روند پس از ترجمه 67
ساختمان کروموزوم های انسان 67
کروموزوم میتوکندریایی 68
فصل 3: الگوهای توارثی تک ژنی 69
ترمینولوژی یا لغت شناسی 70
اختلالات ژنتیکی با توارث کلاسیک مندلی 72
سن شروع و سایر فاکتورهای موثر بر الگوهای شجره ای 72
سایر فاکتورهای موثر بر الگوهای شجره ای 73
هتروژنیتی ژنتیکی 73
هتروژنیتی لوکوسی 74
هتروژنیتی آللی 74
توارث اتوزومال مغلوب 75
فرکانس بروز ژن و فرکانس حامل 75
هم خونی و ازدواج 76
هم خونی 76
اختلالات مغلوب نادر موارد جدا شده ژنتیکی 77
اختلالات تحت تأثیر جنسیت 79
آنالیز جداسازی 79
الگوهای توارثی اتوزومال غالب 79
مشخصات توارث اتوزومی غالب 80
هموزیگوت های صفات اتوزومال غالب 81
فنوتیپ های محدود به جنس در بیماری اتوزومی 82
توارث وابسته به X 83
توارث وابسته به X مغلوب 83
مشخصات توارث وابسته به X مغلوب 84
موزائیسم 84
موزائیسم سوماتیک (غیرجنسی) 85
توارث مادری موتاسیون های میتوکندریایی 85
فصل 4: اساس ژنتیک سلولی بالینی 87
معرفی سیتوژنتیک 88
شناسایی کروموزوم 88
اختلالات کروموزومی 89
اختلال در تعداد کروموزومها 89
تری پلوئید و تتراپلوئید 90
آناپلوئید 90
فصل 5: بیماری های ژنتیکی 90
بیماری آلزایمر 92
ژنتیک و سرطان 93
زیست شناسی سرطان 99
اساس ژنتیکی سرطان 100
سرطان در خانواده 100
سرطان و محیط 101
تراتوژن ها 101
سرطان ارثی پستان و تخمدان 104
کانسر فیزیولوژی ارثی کلون 110
بیماری سیستیک فیبروزیس 113
بیماری هیپرکلسترولمی خانوادگی 118
دیابت شیرین وابسته به انسولین 124
دیابت شیرین غیروابسته به انسولین 130
سندرم مارفان 134
سندرم ترنر 143
ساختمان و عملکرد هموگلوبین 148
هموگلوبین های انسان و ژنهای آنها 148
ناهنجاری های هموگلوبین در انسان 149
هموگلوبین لپور 150
انواع دیگر هموگلوبین 150
کم خونی کولی 151
کم خونی سلول داسی شکل 154
دیگر ناهنجاری های ژنتیکی و نقص های زمان تولد 160
هموسیستئین یوریا 160
سندرم داون 160
افتادگی دریچه میترال 161
بیماری ویلسون 161
صلبیه آبی 161
سولفوسیتسین یوریا 162
شکاف سقف دهان 162
اسپینا بیفیدا 162
فلج مغزی 162
اطلاعات کلی در مورد ژنها، تغذیه و بیماری ها 164
طرح ژنوم محیطی 164
نقش تغذیه از دیدگاه ژنتیک 165
کمبود ویتامین ممکن است عامل ایجاد جهش ژن شود 168
ژنتیک و برنامه های رژیمی 170
چگونه بیماری های ژنتیکی بر روی نیازهای تغذیه ای تأثیر می گذارند 172
تفاوت بین بینظمیهای محض ژنتیکی و بینظمیهای چند علتی 172
گالاکتوزمیا 175
هیپرفنیل آلانینمی 178
تغییر ژنتیک و تغذیه در رابطه با بیماری های قلبی و عروقی 184
چگونگی تأثیر رژیم غذایی بر روی فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن 185
وزن بدن و ژنتیک 186
فهرست منابع
علیزاده ، م . 1382. ژنتیک پزشکی تامپسون و تامپسون. (ترجمه) . انتشارات سماط: 669 .
راست منش.ر. 1382. تغذیه و رژیم درمانی بالینی . انتشارات دانش : 564.
صنعتی.م، خضاب.م، عظیم پور. چ. 1379. مهندسی ژنتیک . (ترجمه) . انتشارات مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی: 99.
موجودی.ع، عباسی. س، صنعتی . م. 1377. شما و ژنتیک. (ترجمه) . انتشارات مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی: 99.
آساد،م. 1377. مبانی ژنتیک . (ترجمه) . انتشارات دنیا: 200
شکیبایی، م. 1377. تحلیلی بر ژنتیک مولکولی پایه. (ترجمه).انتشارات هنگامه : 490.
L.Kathleen , Sylvia Escott – stump . 2004 . Krause’s Food, Nutrition, and diet therapy. 406-390 ص


مقاله لیدرها با word دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله لیدرها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لیدرها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله لیدرها با word :
لیدرهای عزیز این جزوه را کاملاً مطالعه نموده و بعد از ورود افراد به این تجارت در همان ابتدای کار این مطالب را توضیح دهید.
قانون اول کمپانی
قبل از آموزش با کسی صحبت نکنید
خیلی خیلی مهمه!! … می دونید چرا؟
برای اینکه به احتمال قوی میرند و افراد حلقه تأثیر گذاریشون را خراب می کنند.
وقتی که شما یه آدم جدید را وارد سازمانتون می کنید به او بگوییید با کسی صحبت نکن و اگه اون به شما گفت: به من اعتماد نداری؟!!
خیلی قوی و قاطع و محکم بگویید نه فعلاً به شما اعتماد ندارم، چون فعلاً قادر نیستی که این کار رو به بهترین طریق ممکن توضیح بدی.
بطور یقین بهترین افرادت رو از دست می دی فقط به خاطر اینکه نتونستی کار رو به آنها درست نشون بدی و اونها رو برای همیشه از دست خواهی داد.
در غیر این صورت، یعنی اگه اینکارها رو انجام ندی این تجارت، یک تجارت جالبی برای تو خواهد بود و می تونی روش خیلی خوب حساب کنی.
دلیل اینکه افراد دوست دارند زود بگند اینه که:
هیجان و اشتیاق این کار آنها را فرا گرفته و موقع توضیح دادن این جوری کار رو توضیح می دن…
