اگر آلودگی دلهایتان یا پرگویی شما نبود، آنچه را من می شنوم، می شنیدید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 6:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اکسیداسیون حرارتی تیتانیم خالص تجارتی به منظور مقاومت به خوردگی یکنواخت و زیست سازگاری با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکسیداسیون حرارتی تیتانیم خالص تجارتی به منظور مقاومت به خوردگی یکنواخت و زیست سازگاری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکسیداسیون حرارتی تیتانیم خالص تجارتی به منظور مقاومت به خوردگی یکنواخت و زیست سازگاری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکسیداسیون حرارتی تیتانیم خالص تجارتی به منظور مقاومت به خوردگی یکنواخت و زیست سازگاری با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: نهمین سمینار ملی مهندسی سطح و عملیات حرارتی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

هدف از تحقیق حاصل افزایش زیست سازگاری تیتانیوم خالص تجارتی با اعمال لایه اکسیدی بر سطح زیر لایه به روش اکسیداسیون حرارتی است.به این منظور تیتانیوم خالص تجارتی در محدوده دمایی 400-800 و در زمان یک ساعت به صورت هم دما اکسید شد تا ضخامت لایه اکسید در حد بهینه ایجاد شود سپس آزمونهای متالوگرافی ریزسختی سنجی و پلاریزاسیون در محیط سزم فیزیولوژیک انجام شد.عمق نفوذ و نحوه توزیع غلظت اکیسژن توسط روش طیف سنجی پلاسمایی وسطح مقطع لایه اکسید توسط میکروسکوپ نوری بررسی شد.نتایج حاصل نشان که با افزایش دمای اکسیداسیون ضخامت لایه ای اکسیدی و عمق نفوذ اکسیژن افزایش یافته است.همچنین در محدوده دمایی 400-600 با افزایش ضخامت لایه اکسید مقاومت به خوردگی افزایش میابد ولی در محدوده دمایی 600-800 بدلیل وقوع پدیده ورقه ورقه شدن لایه اکسید با افزایش درجه حرارت اکسیداسیون مقاومت به خوردگی کاهش میابد بر این اساس دمای 600 درجه به عنوان دمای بهینه برای اکسیداسیون حرارتی تستانیوم خالص تجارتی به منظور مقاومت به خوردگی یکنواخت و زیست سازگاری بدست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 6:26 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت تاریخچه ویندوز با word دارای 22 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت تاریخچه ویندوز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تاریخچه ویندوز با word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تاریخچه ویندوز با word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت تاریخچه ویندوز با word :

اسلاید 1 :

تاریخچه ویندوز از ابتدا تا کنون

ویندوز، عنوان سیستم‌عاملی است که  شرکت  مایکروسافت  آن  را  برای  رایانه‌های  شخصی (PC) تولید کرده است. این سیستم‌عامل، نسخه‌های متعددی دارد که از سال 1983 تاکنون به بازار عرضه شده‌اند.
ویندوز، در زمره سیستم‌عاملهای  چند وظیفه‌ای  (Multi-task)  به شمار  می‌رود  و  قابلیت  اجرای هم‌زمان چندین برنامه را دارد.
ویندوز، اکثر امکانات خود را  از طریق  واسط  کاربری  گرافیکی  (GUI)  عرضه می‌کند .  در  محیط گرافیکی ویندوز، هر برنامه، در یک کادر یا قاب  مشخص  اجرا  می‌شود  که  اصطلاحاً آن  را  پنجره می‌نامند؛ کاربر می‌تواند پنجره‌ها را جابه‌جا کرده و یا اندازه آنها را تغییر دهد. همچنین، برای خروج از یک برنامه هم می‌تواند پنجره حاملِ آن برنامه را ببندد.
ویندوز حاوی ساختارهای داخلی شبکه‌ای است که به کاربر امکان می‌دهد تا اگر به  شبکه‌ای متصل بود فایلها و داده‌های خود را به اشتراک گذارد. در  یک تشکیلات  بزرگ ، client ‌های  ویندوز  برخی  به  سرورهای  یونیکس و NetWare متصل می‌‌شوند. نسخه‌های  سرور  این سیستم  عامل  (ویندوز ان‌تی و 2000 و ویندوز پروفشنال اکس‌پی) قابلیت کنترل شبکه‌های کوچک تا بزرگ را با امکانات وسیع دارند.

اسلاید 2 :

تاریخچه

 اولین نسخه ویندوز در سال 1983 عرضه شد (ویندوز 1.0). این سیستم‌عامل، یک  واسط  کاربری گرافیکی   و  محیطی   پنجره‌ای  را   تحت   سیستم   عامل   دیسکی  یا   همان  DOS   فراهم  می‌ساخت. ویندوز 2.0 نیز در سال 1987 به عنوان ارتقایی (upgrade) بر این سیستم‌عامل روانه بازار شد. این نسخه، بعداً  با  خصوصیاتی  جدید  مانند  قابلیت  روهم  قرار  گرفتن  پنجره‌ها  بنام ویندوز/286 و بعد ویندوز/386 ارایه شد.

اسلاید 3 :

 

در سال 1992، ویندوز 3.0 ارایه شد که نسبت به نسخه‌های قبلی، بسیار متحول شده بود.

اسلاید 4 :

üWindows NT
سیستم عاملی که در  سال  1993  توسط  شرکت  مایکروسافت ،  ارائه گردید. Windows NT بر خلاف ویندوز به وجود سیستم MS-DOSوابسته نیست به عبارت دیگر یک  سیستم  عامل  خودکفا بوده  و یک  رابط گرافیکی  کاربر  دارد. Windows NT یک سیستم عامل چند وظیفه‌ای 32 بیتی  با  ویژگیهای  شبکه سازی، چند پردازشی قرینه ای، بندکشی و امنیتی می باشد. این سیستم عامل بر روی سخت افزارهای متنوعی از جمله سیستم‌های برپایه ریزپردازنده‌های 80386 و 80486 و  پنتیوم اینتل،  ریزپردازنده‌های DEC AlphaAXP،  ریزپردازنده‌ای MIPS، و همچنین در کامپیوترهای چند پردازنده‌ای به اجرا در می‌آید. Windows NT تا 4 گیگا  بایت  حافظه  مجازی  را  تحت  پشتیبانی  قرار داده  و  می‌تواند برنامه‌های  کاربردی OS/2 ، MS-DOS را  به  اجرا  در آورد.

اسلاید 5 :

üWindows 95
نسخه ویندوزی از مایکروسافت که در سال 1995 ساخته شد. ویندوز 95 ماندگاری زیادی نداشت و اکنون تعداد  معدودی  از این سیستم عامل استفاده  می‌‌کنند.

اسلاید 6 :

üWindows 98
نسخه ویندوزی از مایکروسافت که در سال 1998 ساخته شد و در  واقع نسخه  به  روز شده ویندوز 95 می‌‌باشد. این ویندوز Memphis هم نامیده می‌‌شود) استفاده از این ویندوز به طور گسترده در جهان وجود داشت و هم اکنون هم مورد استفاده می‌‌باشد. از امکانات این می‌‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
·مرورگر مستقل مایکروسافت
·توانایی فرستادن و گرفتن نامه‌های الکترونیکی
·گرافیک 32 بیتی (FAT32)
·حمایت کردن USB
·حمایت کرد DVD

اسلاید 7 :

üWindows ME
Windows Millenium Edition نسخه  به روز  شده  ویندوز  98 که  در سال 1999 و 2000 عرضه شد. با امکانات بهتر از ویندوز قبل است و دارای کاربران و طرفداران بیشتر است که بعد ها هسته ایکس پی را بر روی هسته همین ویندوز پایه گذاری کردند.

اسلاید 8 :

üWindows 2000
سیستم عاملی برای کامپیوترهای سرور که توسط مایکروسافت در سال 2000 عرضه شد.
خانواده Windows 2000 Server
سرویس دهندگان Enterprice.Net، بر خلاف نام خود که ممکن است این تصور را ایجاد نمایند که صرفا” نیازمند استفاده از Windows .NET Server 2003 می‌‌باشند، می‌‌توانند بر  روی  خانواده  بزرگ Windows 2000 Server اجراء  گردند . این نوع سرویس دهندگان دارای  ویرایش‌های  خاصی  می‌‌باشند   که  امکان  استفاده ا ز  ActiveDirectory  را  برای  آنان   فراهم  می‌‌نماید.  تعداد  نرم افزارها و محصولاتی که می‌‌توان آنها را بر روی Windows NT اجراء نمود، بتدریج به  سمت  صفر  میل  خواهد  کرد.

اسلاید 9 :

ویندوز 2000 دارای سه نسخه متفاوت سرویس دهنده است. تعداد نسخه‌های فوق را می‌‌توان از لحاظ فنی به  چهار نسخه نیز  تعمیم داد .(در صورتیکه  سیستم  عامل سرویس  گیرنده Windows 2000 Professional  را  نیز در  نظر  بگیریم).  هر نسخه بمنظور اهدافی خاص طراحی و دارای مجموعه‌ای  ازپتانسیل‌ها و  قابلیت‌های مختص بخود است . هر کامپیوتر مبتنی  بر  سیستم  عامل Windows 2000 Server  دارای  ویژگی‌هایی  نظیر :  یک   کنترل   کننده  Domain   مربوط   به    ActiveDirectory و  سرویس‌های  ارتباطی  شبکه  است . نسخه  فوق ،  دارای محدودیت‌های مختص بخود است. حمایت از حداکثر چهار پردازنده و چهار گیگابایت حافطه اصلی (RAM)، نمونه‌هایی از محدودیت‌های نسخه فوق، می‌‌باشد.  زمانیکه برنامه‌ها اجراء می‌‌گردند به آنها یک فضاء ثابت حافظه  و  بمیزان  دو  گیگا  بایت نسبت داده می‌‌شود.  در  صورتیکه  کامپیوتر  دارای  حافظه فیزیکی  کمتری  باشد، سیستم عامل از فضائی بر روی  دیسک  که Swap file و  یا  page file نامیده می‌‌شود برای ایجاد حافظه مجازی، استفاده می‌‌نماید.

اسلاید 10 :

üWindows 2000 Advanced Server
این نسخه، شامل تمامی ویژگی‌ها  و  پتانسیل‌های  نسخه Windows 2000  Server   بعلاوه  امکانات اضافه  دیگری   است .   نسخه   فوق ،   نیز  دارای محدودیت‌های خاص  خود  است.  حمایت  از حداکثر  هشت  پردازنده و  هشت گیگابایت حافظه، نمونه‌هایی در این زمینه می‌‌باشند.  این  نسخه،  تغییراتی  را درارتباط با مدل حافظه استفاده شده توسط برنامه ها، ایجاد نموده است. در این راستا سه گیگابایت ارائه و صرفا«از یک گیگا بایت برای سیستم عامل، استفاده می‌‌شود. بدین ترتیب، برنامه‌های بزرگی نظیر SQL Serevr، از مزایای  حافظه RAM بخوبی بهره مند خواهند شد.  

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 6:26 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحلیل اقتصادی طرح های تامین آب (مطالعه موردی منطقه شیخ شبان در استان چهار محال و بختیاری ) با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل اقتصادی طرح های تامین آب (مطالعه موردی منطقه شیخ شبان در استان چهار محال و بختیاری ) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل اقتصادی طرح های تامین آب (مطالعه موردی منطقه شیخ شبان در استان چهار محال و بختیاری ) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل اقتصادی طرح های تامین آب (مطالعه موردی منطقه شیخ شبان در استان چهار محال و بختیاری ) با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

کشور ایران در منطقه خشک و نیمه خشک جهان قرار دارد . که با بحران کمبود آب مواجه است و استفاده بهینه ومطلوب از منابع آب و خاک نیاز به برخورداری از دانش و تکنولوژی مناسب دارد تا بتوان تحولی شایسته و مستمر در توسعه پایدار بخش کشاورزی ایجاد نمود. در این راستا اصلاح شیوه آبیاری وبدنبال آن جلوگیری از تلفات ب یرویه آب و تعیین الگوی کشت مناسب ،باعث بالابردن راندمان آبیاری و در نتیجه افزایش سطح زیرکشت و بهره وری مناسب از منابع آب و خاک خواهد شد. در این راستا استان چهارمحال و بختیاری از جمله استانهایی است که بعلت وضعیت خاص توپوگرافی و اقلیمی و عدم وجود جاد ههای قابل دسترس مناسب، وضعیت پراکنش جمعیتی و عدم استفاده بهینه از پتانسیلهای فراوان ، کماکان دارای مناطق محروم بسیاری است، که با برنامه ریزی و صرف بودجه لازم می توان براحتی این وضعیت را تغییر داد. در این تحقیق بعنوان نمونه مطالعه ارزش اقتصادی طرح های تأمین آب اراضی شیخ شبان که در شما ل شرقی استان واقع شده است درنظر گرفته شده است تا با مطالعه منابع آبی سطحی وزیر زمینی و چشمه ها ورودخانه همجوار نسبت به اراضی منطقه ، مورد بررسی قرارگیرد و با ملاحظات مربوط به سرمایه گذاری درمنطقه و برنامه ریزیهای کلان کشور وبا درنظرگرفتن سایر مولفه های مرتبط با تامین آب اراضی، گزینه مناسب انتخاب گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 6:26 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی منشاء عناصر آلاینده رسوبات سد شیرین دره بجنورد(خراسان شمالی) با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی منشاء عناصر آلاینده رسوبات سد شیرین دره بجنورد(خراسان شمالی) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی منشاء عناصر آلاینده رسوبات سد شیرین دره بجنورد(خراسان شمالی) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی منشاء عناصر آلاینده رسوبات سد شیرین دره بجنورد(خراسان شمالی) با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی و تخصصی پژوهشهای محیط زیست ایران
تعداد صفحات: 11
چکیده:
سدشیرین دره به منظور تامین آب شرب و بخشی ازآب کشاورزی درسال 1384 احداث شده است منطقه موردمطالعه درزون ساختاری کپه داغ قراردارد دراین مطالعه رسوبات سدشیرین دره جهت تعیین میزان آلودگی به فلزات سنگین موردبررسی قرارگرفتند بدین منظور6نمونه رسوب ازمخزن سدتهیه شده و غلظت عناصرکرم کبالت مس روی نیکل و منگنز اندازه گیری شده و بامعیارهای استاندارد زیست محیطی مقایسه گردید خصوصیات رسوب شناسی رسوبات مخزن سد ازجمله محتوای موادآلی کانیهای رسی و اکسیدهای آزاد fe,Mn Al میتواند باعث تمرکز برخی فلزات سنگین دررسوبات سدگردد همبستگی بالای عناصرسنگین نشان داد که منبع این عناصر میتواند ناشی ازانحلال سازندهای منطقه و انتقال این عناصربه مخزن سد باشد به طوریکه برررسی ضریب همبستگی میان عناصرخاک و لیتولوژی منطقه ازهمبستگی شدید ومستقیم میان آنها حکایت کرده و بیشترین همبستگی مربوط به سازندسنگانه r=1 می باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 6:26 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین با word :

مقاله شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان از صفحه 71 تا 76 منتشر شده است.
نام: شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عفونت سل نهفته
مقاله ویروس نقص ایمنی
مقاله آزمون جلدی توبرکولین
مقاله IgM علیه آنتی ژن مایکوباکتریوم توبرکلوزیس
مقاله اهواز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تشخیص سل نهفته به روش آزمون جلدی توبرکولین (TST) با محدودیت هایی همراه است. اطلاعات کمی در مورد انجام آزمایشات سرولوژی برای تشخیص سل نهفته در افراد آلوده به ویروس نقص ایمنی (HIV) وجود دارد. این مطالعه به منظور تعیین شیوع سل نهفته در بیماران HIV مثبت و مقایسه تشخیصی سنجش آنتی بادی ضدآنتی ژن های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با آزمون جلدی توبرکولین انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی 62 بیمار HIV مثبت به روش تصادفی از میان مراجعین یک مرکز ترک اعتیاد در اهواز تحت آزمون TST با ماده 5 PPD واحدی و سنجش IgM علیه آنتی ژن های باسیل سل طی سال 1387 قرار گرفتند. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS-15 و آزمون آماری کای اسکوئر تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: از میان 62 فرد مطالعه شده 34نفر (548 درصد) TST مثبت داشتند؛ در حالی که فقط 6نفر (97 درصد) تست IgM مثبت داشتند. سل نهفته در 37 نفر (597 درصد) با یکی از دو روش فوق تشخیص داده شد. مطابقت کلی دو تست 452 درصد بود که از نظر آماری معنی دار نبود. در افرادی که توسط یکی از دو تست مثبت شده بودند؛ فقط در 48 درصد موارد هر دو تست مثبت بودند. عدم مطابقت در 548 درصد موارد یافت شد. نتایج مثبت برای دو تست در افرادی که در دو گروه از نظر شمارش CD4 (بیشتر از 200 سلول و کمتر از 200 سلول) قرار داشتند؛ تفاوت آماری معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که شیوع عفونت سل نهفته در بین معتادان تزریقی HIV مثبت در منطقه مورد مطالعه از سایر نقاط دنیا بیشتر است. آزمون جلدی توبرکولین تست مفیدی برای تشخیص سل نهفته در افراد HIV مثبت است و بر سنجش IgM علیه آنتی ژنهای مایکوباکتریوم توبرکلوزیس ارجحیت دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   211   212   213   214   215   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ