سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر دوستی ای که جز بر راه خدا استوار باشد، گمراهی است و اعتماد بر آن، محال . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 11:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله زمین گرمایی با word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زمین گرمایی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله زمین گرمایی با word

مقدمه
تاریخچه
انرژی زمین گرمایی
نیروگاه زمین گرمایی با سیال دو فاز
نیروگاه زمین گرمایی با سیال تک فاز
روشهای استفاده مستقیم با غیر نیروگاهی
زمین گرمایی در کشور ایسلند
گرمایش ساختمانها کشور ایسلند
ذوب برف در معابر کشور ایسلند
گلخانه زمین گرمایی در کشور ایسلند
حوضچه های پرورش ماهی
تولید برق در نیروگاههای زمین گرمایی
نیروگاه
انرژی زمین گرمایی در ایران

 مقدمه

انرژی حرارتی که در پوسته جامد زمین وجود دارد، انرژی گرمایی نامیده می شود. مرکز زمین منبع عظیمی از انرژی حرارتی است که به شکلهای گوناگون از جمله فوران های آتشفشانی، آبهای گرم و یا بواسطه خاصیت رسانایی به سطح آن هدایت می شوند. طظبق فرضیه های موجود، زمین توده ای آتشین بوده که بیش از 4 میلیارد سال پیش شکل گرفته و بتدریج به انجماد و سردی گراییده است و این سرد شدن همچنان نیز ادامه دارد
در حال حاضر از انرژی زمین گرمایی در بسیاری از نقاط جهان و به صورتهای مختلف ،در سطح وسیعی استفاده می شود . محققین همزمان با بکارگیری تکنولوژی های قدیمی تامین انرژی، شیوههای جدید تامین انرژی را نیز به تکامل رسانیده اند. در آینده نیز تلاش برای توسعه آن، هم در زمینه کشف منابع انرژی و هم در زمینه انتقال تکنولوژی امری اساسی تلقی می شود. بهره برداری از انرژی زمین گرمایی،به عنوان یک منبع انرژی بالقوه در اعماق زمین، مستقل از شرایط جوی بوده و قابلیت جوابگویی به نیاز کنونی و آتی بشر را دارد
نواحی که دارای پتانسیل انرژی زمین گرمایی می باشد منطبق بر مناطق آتشفضانی و زلزله خیز جهان هستند

 

تاریخچه: 

بشر مدتها است که از منابع انرژی گرمایی با درجه حرارتایین (چشمه های آبگرم) ، جهت استحمام و شستشو و همچنین مصارف درمانی استفاده میکند. اخیرا نیز از این انرژی در تامین گرمایش فضا گرمایش گلخانه ها، حوضچه های پرورش ماهی، استخرهای تفریحی، پیشگیری از یخ زدگی معابر در فصل سرما ، پمپهای حرارتی جهت تامین گرمایش و سرمایش ساختمانها و برخی از فرآیندهای صنعتی استفاده می شود. تولید برق با استفاده از منابع انرژی زمین گرمایی با درجه حرارت بالا نیز طی ده سال اخیر رشد قابل ملاحظه ای داشته است
با مشاهده کوههای آتشفشان، بشر از دیر باز به این حقیقت رسیده بود که در اعماق زمین منبعیداغ وجود دارد. در فاصله زمانی بین قرنهای 16 و 17 میلادی که اولین چاههای زیر زمینی در اعماق چند صد متری حفر شد، این نتیجه حاصل شد که هر چه بطرف مرکز کره زمین نزدیکتر شویم دما افزایش می یابد به گونه ای که بطور طبیعی در ازای هر 100 متر افزایش عمق، 3 درجه سانتی گراد به دمای طبیعی زمین افزوده می شود
نخستین اندازه گیری ها بوسیله دماسنج در سال 1740 و در معدنی نزدیک به ناحیه بلفورت در کشور فرانسه انجام شد. در سال 1870 با روشهای پیشرفته علمی نوع رفتار حرارتی زمین مورد مطالعه قرار گرفت
نخستین تلاشها در لاردرلو (ایتالیا) در سال 1904 بریا تولید برق با استفاده از انرژی زمین گرمایی صورت گرفت و از ان زمان تا کنون فعالیتهای زیادی در سراسر دنیا صورت گرفته است که در فصول بعدی به تدریج آنها را بررسی خواهیم کرد
ساخت نیروگاههای دو مداره باعث پیشرفتهای چشمگیری در تولید برق با استفاده از انرژی زمین گرمایی شده است و در حال حاضر با به تکامل رسیدن این تکنولوژی به طور تجاری از آبهای گرم زیر زمینی با درجه حرارت معمولی
( بیشتر از 100 درجه سانتیگراد) برق تولید می شود. در سالهای اخیر در زمینه پمپهای حرارتی گرمایی نیز پیشرفتهای قابل توجه ای صورت گرفته است. در طولانی مدت پیشرفت در ساخت تجهیزات مربوط به استخراج انرژی از سنگهای خشک و داغ، لایه های تحت فشار زمین و منابع گدازه ای می تواند امکان استفاده بیشتر از پتانسیل بالقوه انرژی زمین گرمایی را میسر سازد.

انرژی زمین گرمایی:

به طور کلی مناطقی از زمین که دارای سه ویژگی مهم زیر باشند می توانند دارای پتانسیل خوب جهت بهره برداری از انرژی زمین گرمایی باشند
(1- منبع حرارتی 2- سیال حد واسط 3- محیط متخلخل)
1- مواد مذاب یا سنگهای داغ مجاور آنها (بعنوان منبع حرارتی) به گونه ای نزدیک به سطح زمین قرار گرفته باشند که موجب گرم شدن آبهای نفوذی شده و رد نتیجه با حفاری چاههای تولیدی می توان با استخراج سیال گرم به حرارت مطلوب رسید
2- وجود آب برای انتقال حرارت منبع حرارتی به سطح زمین، آبهای ماگمایی و فسیل از جمله سیالات امنتقال دهنده حرارت در یک سیستم زمین گرمایی هستند
3- لایه های مختلف دارای خلل و فرج های زیاد باشند تا آبهای سطحی و نزولات جوب به خوبی داخل زمین نفوذ کنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 11:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله سیستم ماجان(رشته نرم افزار ) با word دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیستم ماجان(رشته نرم افزار ) با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستم ماجان(رشته نرم افزار ) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیستم ماجان(رشته نرم افزار ) با word :

1-1) سر شناسنامه سیستم:
بشر از ابتدا الهام گرفتن از طبیعت را در کارهای مختلف خود مد نظر داشته و دارد . که نمونه های بارز و وافری از آن را می توان حتی در انسانهای اولیه دید.
در سیستم مورد بررسی که تحت پروژه به آن خواهیم پرداخت نیز الهامات بسیاری از طبیعت درطراحی، ساخت و شکل گیری کالاها و تولیدات سیستم وجود دارد، بعنوان مثال می توان طراح های تخت جمشید که از بارزترین کارهای این سیستم تولید و صنعتی است را مثال زد.

لازم به ذکر است که سیستم مورد نظر مطالعه افتخار این را داشته که توانسته طرح های اصیل ایرانی و فرهنگهای سرزمین عزیزمان را درقالب کارها و محصولات خود و نه تنها درمعرض دید هموطنانمان قرار دهد بلکه به کشورهای مختلف بشناساند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توان به سایت اینترنتی این سیستم مراجعه کرد. که شرح کلی از عملکرد از ابتدا تا به حال سیستم و پیشرفت ها و فعالیت های آن مطرح شده. درپایان تعدادی از طرح ها و کارهای این سیستم نیز مورد نمایش قرار خواهد گرفت.
سایت سیستم ماجان: www.majanart.com

آدرس نمایشگاه: بزرگراه اشرفی اصفهانی ، نرسیده به پل همت مرکز خرید تیراژه، طبقه همکف، واحدهای 60 و 62
تلفن: 66694485-6-021 و 44492325-021
همراه: 09123138610(مهندس باقری)
2-1)نگاهی گذرا به چگونگی عملکرد سیستم ماجان:

این سیستم همانند بیشتر سیستم های تولیدی- صنعتی دارای سلسله مراتبی از فعالیت ها می باشد که بعداً در قسمت های بعدی نمودار خواهد شد.
دررأس سیستم ماجان مدیر ارشد قرارداد، کلاً ساختار مدیریتی این سیستم به چهاردسته (مالی، اداری، تولید، عرضه محصول و تبلیغات) تقسیم می شود.
مدیریت مالی- اداری شامل حسابداری و امور اداری می شود.

مدیریت تولید، کنترل کننده قسمتهای تهیه مولد اولیه، روابط عمومی، خط تولید، طراحی و تعمیر می باشد. مدیریت عرضه محصول به دو صورت خارجی و داخلی است که خارجی با شرکت در نمایشگاههای بین المللی و داخل به شکل عرضه درنمایندگی ها وازطریق عرضه در دفتر شرکت و فروشگاه مرکزی است.
مدیریت تبلیغات هم به 3 دسته شرکت در نمایشگاههای بین المللی (خارجی) شرکت در سمینارها و ایجاد زمینه های معرفی مناسب کالا تقسیم می شود.
عملیات خط تولید این سیستم با عملکرد های برشکاری – جوشکاری، رن گ کاری –رویه کوبی – نجاری –سنبلاست-کنترل کیفیت QC-مونتاژ و بسته بندی می شود البته قسمت جوشکاری خود دارای زیر مجموعه ای جوشکاری اولیه و نهایی است که جوشکاری اولیه بصورت اسکلت و کلاف زنی می باشد.

درقسمتهای بعد خواهیم دید که چگونه این سیستم فعالیت می کند، امید آن که شروح مذکور در این پروژه بتواند در شناسایی سیستم مؤثر افتد.
علاوه بر این در شناسایی و تحلیل و طراحی این سیستم از متدولوژی RPM شی گرا استفاده شده است و بررسی کوتاه و اجمالی هم با متدولوژی RUP شده است. متدولوژی RPM دارای مراحل زیر است که تک تک در ادامه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
1-3) توضیح کلی عملکرد سیستم ماجان:

اولین کار تهیه مواد اولیه می باشد که به صورت کلی یکسری مواد در همه طرح هایی که ساخته می‌شود به کار می رود. مثل آهن، پروفیل، دستگاه جوشکاری و فرزو …
اما پس از این در اولویت همه امور سفارش مشتری قراردادن که قبل از بیان آن باید به این نکته پرداخت که کلاً نوع ایجاد محصول دراین سیستم بردو اساس 1- سفارش مشتری 2- طرح های ایجادی توسط خودسیستم (مثل طرح تخت جمشید) می باشد.

پس از ایجاد طرح به یکی از دو روش بالا نوبت به کارگیری مواد مورد نیاز برای ساخت و تولید محصول می باشد. که در مرحله خط تولید چگونگی کار توضیح داده خواهد شد. درحین کار برروی خط تولیدگر وسیله ای تخریب شود و یا درماشین آلات اشکالی پیش بیاید مرحله تعمیر ماشین آلات با فراخوانی مهندسین و تکنسین های متخصص این ماشین ها انجام می‌گیرد.

اماجریان خط تولید به این ترتیب می باشد که ابتدا با توجه به طرح مورد مواجه برشکاری برروی قطعات انجام می شود، سپس با حرارت به آنها قوس یا شکل مورد نیاز داده شده و وارد مرحله جوشکاری می شود دراین مرحله دو نوع عملیات جوشکاری انجام می شود که همان اسکلت زدن و کلاف زدن (جوشکاری اولیه) است و دیگر جوشکاری نهایی (استخراج مشکل محصول) است.

بعد از این نوبت به رنگ کاری محصول می رسد بعد از خشک شدن رنگ عملیات رویه کوبی برروی کار انجام می گیرد . اگر نیاز به قراردادن چوب در محصول باشد که از طرح چوبی هم استفاده می شود مراحل بخاری مورد نیاز انجام می شود. سپس نوبت سنبلاست (درآورن رنگهای مورد علاقه با تکنیک های خاص برروی طرح چوبی یا کل طرح) می باشد. پس از این مراحل نوبت به بررسی و کنترل کیفیت محصول می رسد که تمام کنترل کیفی برروی آن انجام می گیرد. درفاز مونتاژ هم عملیات مونتاژ محصول است و آخرین مرحله این فاز بسته بندی محصول می باشد. سپس محصول رابارگیری کرده و به انبار می فرستند(توسط واحد حمل و نقل).

بعداً DFD مراحل کلی دراولین سطح رسم خواهد شد. ازجمله عملیات دیگر دراین سیستم عرضه به نمایندگی ها و نمایشگاهها درجای جای کشور و یا خارج از کشور فرا می‌رسد. که با بارگیری از انبار به نمایندگی های مختلف فرستاده می شود.

درمبحث تبلیغات نیز با شرکت مدیر تبلیغات و همچنین مدیر ارشد و دیگر مدیران(تاصورت نیاز توضیحاتی داده شود) درسمینارها و نمایشگاههای بین المللی میسر خواهد شد. علاوه براین مسئولین این قسمت بدنیال این هستند که زمینه ای مناسب برای معرفی وتبلیغ کالا پیدا کنند، که این مورد خود بعنوان یک واحد کاری درستون فقرات این سیستم درسطوح پائینی قرار دارد. همچنین کارهای مالی و اداری تمام مراحلی که دربالا توضیح داده شد با مدیریت اداری و مالی با جزئیات انجام می‌گیرد.
شکل 1-2) DFD اولین سطح برای سیستم ماجان

قسمت دوم «گزارش شناخت سیستم»
برای شناسایی سیستم ابتدا باید یک شرح کلی از آن ارائه داد و سپس به بررسی نیازها و عملکردها و … پرداخت. برای سیستم ماجان نیز تمام مراحل شناسایی سیستم انجام گرفته که دراین قسمت به شرح این موارد خواهیم پرداخت.
2-1)تشریح کلی سیستم:
تشریح کلی این سیستم درقسمت 1-2 به صورت خلاصه مطرح شده حال با رسم نمودار سلسله مراتب ساختاری آن (FHD) این امر ملموس تر خواهد شد (شکل 2-2)
من باب بحث تکمیلی تشریح سیستم می توان به نحوه مدیریتی این سیستم که بصورت دولایه ای مدیران ارشد و مدیران بخش ها اشاره کرد. که مدیریت بخش ها بصورت 4 قسمت که در کنار یکدیگر کار می کنند. و هرکدام دارای زیر بخش هایی هستند.
دیگر نکته ای که مطرح نشده قسمت بندی نمایندگی های این سیستم درسراسر کشور است که می توان بادیاگرام شکل (2-1) آنرا نمایش داد.
2-2) واحد های سازمانی و زیر سیستم مربوطه :
واحدهای سازمانی در سیستم ماجان به 4 دسته تقسیم می شود:
مالی- اداری-تولید-عرضه محصول- تبلیغات
که هرکدام دارای زیر سیستم هایی هستند که درنمودار شکل 2-2 مشهود است.
درزیردسته بندی سازمانی بصورت شماتیک بیان شده است.
واحد سازمانی مالی – اداری :

شکل2-3) زیر سیستم های واحدی مالی- اداری
واحد سازمانی تولید :

شکل 2-4) زیر سیستم های واحد تولید
واحد سازمانی عرضه محصول

شکل 2-5) زیر سیستم های واحد عرضه محصول
واحد سازمانی تبلیغات :

شکل 2-6) زیر سیستم های واحد تبلیغات
2-3) برنامه ریزی پروژه:

برای برنامه ریزی پروژه نیز مانند دیگر پروژه ها، ابتدا به دنبال چگونگی عملکرد سیستم و سپس تعیین نیازهای سیستم بر ای پیشبرد و تقویت پروژه استفاده شد. نیازها همانطور که بعداً مشخص خواهد شد شناسایی شد.
دراین رابطه هرکدام از افراد تیم به دنبال کارهای مورد نیاز بودند و البته در موازات یکدیگر کار می کردند. پس از دو هفته تمام نیازها شناسایی شد و مشائل برنامه ریزی پروژه هم شکل گرفت و باتوجه به مهارت های افراد و سوابقی که داشتند به هریک نقوشی محول شد و بالاخره پروژه به اینجا که هم اکنون با آن روبرو هستیم رسید. مراحل زمانبندی هم طبق روشهای بررسی شده درمهندسی نرم افزار(1) انجام شد و باتلاش همه افراد تیم دراین فرصت کم پروژه به اتمام رسید.
بعنوان مثال می توان در مورد تعیین نقش افراد دسته بندیهای زیر را مطرح کرد:

شناسایی نیازها – برسی عملکرد سیستم تا به حال و هم اکنون- وضعیت نمایندگی‌ها در سراسر کشور- زمان و هزینه های مورد نیاز برای تولید یک محصول سفارشی یا غیرسفارشی و … یکی از مراحل فاز برنامه ریزی تشریح نیازها هست که درادامه نمونه‌ای برای این موضوع مطرح شده است. برای تحلیل نیازها که اصولاً درفاز برنامه ریزی پروژه می باشد هدف تشکیل جداولی برای شناخت نیاز می باشد تا بعدها دربکارگیری آن به مشکل برنخوریم.
بعنوان مثال ما یکی از نیازمندیها را در زیر بررسی می کنیم که آن را فرآیند مرخصی گویند و درجدولی به نام مشخصات فرآیندمطرح می‌شود: به علت اینکه شرکت فرم فرآیند دراختیار ما قرار نداد مجبور به ترسیم نمایی شبیه آن شدیم.

شکل 7-2) قسمتی از جدول مشخصات فرآیند مرخصی
نام فرآیند: مرخصی
کدفرآیند : 11/23-الف
1-شرح :
احکام مرخصی به این شکل است که یا مرخصی باید از جانب مدیرارشد سیستم و یا مدیران دیگر قسمتها با توجه به این که هرقسمت به کارکنان خودش مرخصی بدهد. دراین صورت مدیر باید به درخواست مرخصی مشتری توجه کرده و ساعات یا روزهای درخواستی را چک کند و باتوجه به قوانین کم و زیاد کند.
اقلام مرخصی:

1- مرخصی مدیران (به مدیر ارشد اعلام می شود)
2- مرخصی کارکنان
3- مرخصی مهندسین و تکنسین ها
2-منابع:
1- آقای محمدی
2- آقای بهاری
3- آقای باقری
3-فرم ها و نامه ها:

کدفرم عنوان فرم/ نامه دستی/سیستمی
FORM1
FORM2 فرم درخواست مرخصی ساعتی
فرم درخواست مرخصی روزی دستی
سیستمی
4-اقلام اطلاعاتی :
کد عنوان منبع
1

2
3
4
5 اطلاعات پرسنل یا کارکن
روزهای مرخصی

تاریخ شروع مرخصی
تاریخ پایان مرخصی
علت مرخصی سیستم جامع بیوگرافی افراد کارکن
برگه پرشده مرخصی توسط پرسنل
برگه مرخصی
برگه مرخصی
برگه مرخصی
5-قواعد و قوانین :

کد شرح منبع
1
2 حداکثر مدت مرخصی دریک سال 3 ماه می تواند باشد
حداکثر مدت مرخصی درهفته بصورت گسسته 1 روز کامل کاری می تواند باشد. ماده 5- بند «ج»
ماده 5- بند «و»
6-دلیل شروع :
کد عنوان فرم مرتبط با آن
1
2
3 درخواست مرخصی برای انجام کارهای شرکت
درخواست مرخصی استعلاجی
درخواست مرخصی عادی
7-نتایج حاصل:
ردیف شرح
1
… اگر مربوط به کارهای شرکت باشد، نتیجه حاصله بیان می شود.

8-سابقه افراد
تاریخ نام و نام خانوادگی مدت مرخصی تا اینجا شرح
18/2/84
19/2/84
… آقای باقری
آقای محمدی
… 20 روز
7 روز
… مرخصی استعلاجی
مرخصی برای انجام کارهای شرکت
شکل 2-8) ادامه جدول مشخصات فرآیندمرخصی
2-4) شرح نیازمندی ها:
این بخش با تقسیم نیازها به دو حالت نیازهای عملیاتی و نیازهای کیفی مورد بررسی قرارگرفت: قبل از چیز جدولی برای نیازمندی های سیستم طراحی شد که بااستفاده از use case هاکه بعداً درطراحی UML مشخص خواهد شد ایجاد شد، از روی این جدول جداول نیازهای عملیاتی و کیفی هم استنتاج شد. این جدول درقسمت های بعدی مطرح خواهد شد.
2-4-1) نیازهای عملیاتی :
این نیازها درجدول مخصوصی که شامل رده، شرح نیازو کد مرجع میباشد بیان می‌شود. به این جداول اصطلاحاً جدول شرح نیازهای عملیاتی می‌گویند. (E:آشکار ، H: پنهان، O: اختیاری) نمونه هایی در زیر بیان شده: (با توجه به توضیحات 1-3)
رده شرح نیاز کدمرجع
E

E
E

H
H
O
H
H
H
H
H
H
E
سیستم بتواند درخواست مواد اولیه از محل های توزیع کننده مواد اولیه باشند.
مشتری بتواند سفارش محصول از سیستم را انجام دهد.
سیستم بتواند محصولات تولیدی خود مثل طرح تخت جمشید را ارائه و تولید کند.
امکان بکارگیری مواد توسط خط تولید باشد.
تعمیر ماشین الات با استفاده از مهندسین و تکنسین ها
امکان استفاده از طرح مورد استفاده مشتری برای ایجاد محصول باشد.
درهنگام تولید تمام مراحل تولید برای تولید محصول قابل دسترسی باشد.
پس از عملیات رنگ کاری امکان رویه کوبی باشد (پس از خشک شدن)
امکان سنبلاست برروی طرح باشد.
درآخر مراحل خط تولید رویه کوبی ممکن باشد.
امکان فرستادن محصول به انبار و ازآنجا به مراکز عرضه و تبلیغ باشد.
تأیید مدیریت به عنوان بحث تکمیلی درکنارتولید و ارائه محصول باشد.
ارائه و نمایش محصول در نمایشگاه ها و یا کاتالوگ های تبلیغاتی امکانپذیر باشد. R1.1

R1.2

R1.3
R1.4
R1.5
R1.6
R1.7
R1.8
R1.9
R1.10
R1.11
R1.12
R1.13
شکل 2-9) جدول شرح نیازهای عملیاتی
2-4-2) نیازهای کیفی :
دراین حالت بیان نیازها نیازهای سیستم از لحاظ کیفیتی مورد بررسی قرار میگیرد و درجدولی مخصوص که شامل مؤلفه های شرح نیاز و کد مرجع می باشد. این جدول را جدول شرح نیازهای کیفی گویند.
شرح کدمرجع
جزئیات و محدودیتهای سیستم
نوع سیستم عامل مورد استفاده (Windows xp)
on line
ویژگی های سیستم مثل سرعت عمل بالا و حجم عملیات بکاررفته
هرکالایی که سفارش می شود با توجه به ریزه کاری و سختی کار دربهترین زمان که توسط مدیر تولید تعیین می شود آماده و تحویل مشتری شود.
دستگاه قوس باید بتواند درزمان ثانیه ای قطعات را قوس دهد. R2.1
R2.2
R2.3

R2.4
R2.5
R2.6

شکل 2-10) جدول شرح نیازهای کیفی سیستم
درکل هدف از تشریح نیازهای سیستم، پیداکردن راهکارهایی برای پیشبرد سیستم و دستیابی به موقعیتی عالی درجامعه و برون مرزی شود.
2-5) تهیه و طراحی USE COSE DIAGRAMها:
برای تهیه use case diagram ها نیاز به جمع آوری مقداری اطلاعات داریم که درقسمت بندیهای زیر مشخص و بیانی می شوند.
2-5-1) شناسایی actorها:
actorهای (کشگرها) سیستم در اولین مرحله شناسایی شدند که به شرح زیر هستند: مدیر ارشد- مشتری- حسابدار-مسئول سفارشات-مدیر عرضه- مسئول عرضه (مسئول عرضه داخلی- مسئول عرضه خارجی) – مسئول تولید- مدیراداری مالی- انجام دهنده امور اداری – مدیرتولید – مسئول خط تولید- نمایندگی ها- دفاتر مرکزی – مدیر تبلیغات –(مسئول تبلیغات خارجی مسئول تبلیغات دالخلی) یا همان مسئول تبلیغات.
2-5-2) شناسایی use case ها:
به شرح زیر می باشد:
تأیید محصول- عرضه محصول- تولید محصول- تعمیر ماشین آلات- تهیه مواد اولیه – طراحی و آزمایش- خط تولید – تأیید مشتری-تهیه صورتحساب- سفارش محصول- پرداخت- چک- نقدی- اقساط- قرارداد-(انجام امور اداری- وجوه پرداختی مشتری- هزینه محصول- هزینه مواد- حسابرسی-نظارت برامور- ارائه محصول-برشکاری- جوشکاری- رنگکاری- رویه کوبی- نجاری-بسته بندی- کنترل کیفیت-سنبلاست-مونتاژه –ارائه نمایندگیها- نمایشگاههای بین المللی-تبلیغات- تبلیغات داخلی-تبلیغات خارجی-تأیید انتقال-کاتالوگ.
2-5-3) کشیدن use case diagram ها:
برای کشیدن use cse diagram ها با استفاده از actor ها و use case هایی که داریم ارتباط اینها را درمحدوده سیستم (موقعیت) برقرار کرده و موارد دیاگرام را بدست می آوریم. دراشکال زیر نمونه هایی از use case diagram برای بخش های مختلف سیستم ماجان رسم شده و درانتهای این بخش یک شکل کلی use case diagram برای سیستم ماجان به نمایش گذاشته شده است.

شکل 2-11) use case diagram بخش کلی سیستم به صورت ساده
شکل 2-12) use case diagram بخش عرضه سیستم ماجان

2-5-4) ایجاد جدول شرح use case ها:
دراین قسمت تعدادی از مهمترین use case ها را به صورت جدول شرح بیان کرده‌ایم. این use case ها درشکل 2-16 به صورت کلی وجود دارند.
نام use case: سفارش محصول
Actor ها: مشتری ، مسئول سفارشات
شرح مختصر: دراین قسمت ابتدا مشتری سفارش کالا می دهد بعد مسئول سفارشات آنرا به تأیید مدیر می رساند و در صورت تأیید کالا را برای تولید قبول می کند و مبلغ‌ پیش پرداختی را با ایجاد صورتحساب به مشتری نشان می دهد، مشتری پس از پرداخت پیش پرداخت می تواند در مدتی که برای او تعیین می شود، محصول را تحویل بگیرد.
نیازهای مرجع : R1.2 – R1.6 – R1.12
کنش و واکنش ها- عملیات اصلی :
عمل actor پاسخ سیستم
1- درخواست سفارش می دهد (مشتری)

7-مبلغ پیش پرداخت را می پردازد.
8-درموعد مقرر کالا را تحویل می گیرد. 2- درخواست را به تأیید مدیر می‌رساند.
3-اگر قبول نکرد نمی پذیرد.
4-اگر قبول کرد می پذیرد.
5-مبلغ پیش پرداختی تعیین می کند.
6-صورتحساب تنظیم می شود.
شکل 2-7) جدول شرح USE CASE سفارش محصول
نام use case: تأیید مشتری
Actor ها: مدیریت
شرح مختصر: دراین قسمت مسئول سفارشات درخواست کالای مشتری را برای تأیید و تولید کالا به مدیریتی می دهد مدیر باید با بررسی سوابق آنرا رد یا قبول کند.
نیازهای مرجع: R1.2
کنش و واکنش ها- عملیات اصلی:
عمل actor پاسخ سیستم
1-ارائه درخواست کالا به مدیر

4-تأیید از مدیر دریافت می شود.
2-مدیر قبول نمی کند.
3-مدیرقبول می کند.
شکل 2-8) جدول شرح use case تأیید مشتری
نام use case: تهیه صورتحساب
Actor ها: حسابدار
شرح مختصر: حسابدار پس از دریافت سفارش به بررسی هزینه می پردازد و طبق آن رقم پیش پرداخت و رقم برآورد هزینه کلی را مطرح می کند و اعلام می کند وهزینه طرح دادن را هم محاسبه می کند.
نیازهای مرجع: R1.6
کنش و واکنش ها- عملیات اصلی:
عمل actor پاسخ سیستم
1-دریافت طرح سفارش کالا

7-مشخص شدن نتیجه هزینه
2-بررسی هزینه
3-تعیین پیش پرداخت.
4-تعیین برآورد کلی از هزینه
5-تعیین هزینه استفاده و ایجاد طرح
6-اعلام
شکل 2-9) جدول شرح use case تهیه صورتحساب
نام use case: تولید محصول
Actor ها: مدیرتولید – مسئول تولید – مشتری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 11:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 تحقیق تعریف حسابداری از استهلاک چیست با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق تعریف حسابداری از استهلاک چیست با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تعریف حسابداری از استهلاک چیست با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق تعریف حسابداری از استهلاک چیست با word :

سرشکن کردن و تخصیص دادن بهای تمام شده دارایی ثابت را به طریقی معقول و منظم به دوره های استفاده از آن را استهلاک گویند.
بهای تمام شده معمولا در طول مدت استفاده از دارایی ، ثابت می ماند، بطوریکه در پایان عمر مفید دارایی، مجموع اقلام استهلاک دوره های استفاده از آن برابر می شود با بهای اولیه منهای ارزشی که برای دارایی اسقاط (Salvage Value) در نظر گرفته شده است.
حسابداری استهلاک چیست؟
با توجه به نکات فوق حسابداری استهلاک به روشی گفته می شود که بر اساس آن بهای تمام شده دارایی ثابت منهای ارزش اسقاط ان، بر مدتی که عمر مفید آن برآورد می شود به طریقی معقول و منظم سرشکن شود.
بنابراین هدف استهلاک، سرشکن کردن بهای تمام شده است و نه تعیین ارزش دارایی.
به تدریج که از عمر مفید اقتصادی دارایی کاسته می گردد، استهلاک آن منظما به صورت هزینه به عملیات واحد اقتصادی تخصیص می یابد.
در صورت سود و زیان استهلاک بر اساس ماهیت و مورد استفاده از مال به یکی از سه عنوان هزینه فروش، هزینه اداری و یا هزینه ساخت کالای فروش رفته ارائه می شود.
در واقع استهلاک از دو طریق بر صورت سود و زیان اثر می گذارد:
1. مستقیما به بدهکار حساب هزینه منظور و سبب افزایش آن میشود. (مانند هزینه استهلاک خودروهایی که مورد استفاده دایره فروش کالا قرار می گیرد) و طبعا به شکل هزینه فروش انعکاس پیدا می کند.
2. دیگر استهلاک استهلاک ماشین آلات کارخانه که بصورت قسمتی از بهای تمام شده کالا ثبت و پس از فروش کالا به بدهکار حساب بهای تمام شده کالای فروش رفته انتقال می یابد.(مانند استهلاک ماشین آلات تولیدی)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 11:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 تحقیق مادربرد با word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مادربرد با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مادربرد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مادربرد با word :

 

نحوه انتخاب یک مادربرد:انتخاب مادربرد ، یکی از تصمیمات مهم در زمان تهیه و یا ارتقاء یک کامپیوتر است .انتخاب فوق ، علاوه بر تاثیر مستقیم بر عملکرد فعلی سیستم ، بیانگر انعطاف سیستم در زمان ارتقاء نیز می باشد . قابلیت های فعلی یک کامپیوتر و پتانسیل های ارتقاء آن در آینده ، جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . امروزه بر روی مادربردها ، پورت های پیشرفته ای نظیر( Fireware(IEEE 1394و یا USB 2.0 و حتی کارت های ( تراشه ) صدای شش کاناله و کنترل های RAID وجود داشته که می توان از آنان در زمان ارتقاء سیستم  و بدون نیاز به نصب امکانات جانبی دیگر ، استفاده بعمل آورد.

درزمان انتخاب یک مادربرد همواره سوالات متعددی در ذهن تهیه کننده (خریدار ) مطرح می گردد: مادربردها چگونه با یکدیگر مقایسه می گردند؟ پارامترها ی سنجش و وزن هر کدام چیست؟ ( پردازنده ها ، نوع تراشه ها ، نحوه ارتباط با دستگاههای ذخیره سازی ). معیار انتخاب یک مادربرد چیست ؟ Chip set های یک مادربرد بیانگر چه واقعیت هائی می باشند ؟ امکانات یک مادربرد چه تاثیراتی را در حیات فعلی و آتی سیستم بدنبال خواهد داشت؟میزان کارایی و کیفیت یک سیستم تا چه میزان وابسته به پتانسیل های مادربرد می باشد ؟ موارد فوق ، نمونه سوالاتی است که  در زمان انتخاب یک مادربرد در ذهن تهیه کنندگان  مطرح می گردد. در این مقاله قصد داریم به برخی از پرسش های متداول در زمینه انتخاب یک مادربرد پاسخ داده و از این رهگذر با ضوابط و معیارهای انتخاب صحیح یک مادربرد بیشتر آشنا شویم .

جایگاه مادربرد

مادربرد ، پردازنده و حافظه سه عنصرحیاتی در کامپیوتر بوده که در زمان انتخاب مادربرد، سرنوشت پردازنده و حافظه نیز بنوعی رقم خواهد خورد.انتخاب مناسب یک مادربرد از جمله تصمیمات مهمی است که دامنه آن گریبانگیر تجهیزات سخت افزاری دیگر نیز خواهد شد. انتخاب یک مادربرد قدیمی و از رده خارج ( ولو اینکه در حال حاضر پاسخگوی نیازها و خواسته ها باشد ) می تواند زمینه بروز مسائل متعددی در ارتباط با ارتقاء و افزایش توان عملیاتی کامپیوتر در آینده  را بدنبال داشته باشد . فراموش نکنیم ما کامپیوتر را نه بخاطر خود بلکه بخاطر اجرای برنامه ها ( در حال حاضر و آینده )  تهیه می نمائیم .

ویژگی ها ی مهم

از مهمترین ویژگی های مرتبط با مادربرد، می توان به موارد زیر اشاره نمود :

Chip Set مادربرد ، عملیاتی حیاتی و مهم نظیر روتینگ داده از هارد دیسک به حافظه و پردازنده را انجام و این اطمینان را بوجود می آورد که تمامی دستگاههای جانبی و کارت های الحاقی ، قادر به گفتگو ( ارتباط ) با پردازنده می باشند . تولید کنندگان مادربردها ، با افزدون چیپ ست های متفاوت بر روی مادر برد تولیدی خود نظیر کنترلر RAID و پورت های Fireware ، قابلیت ها ی مادربرد تولیدی خود نسبت به سایر محصولات مشابه را نشان می دهند .

چیپ ست های موجود بر روی یک مادربرد ، باعث اعمال محدودیت در رابطه با انتخاب نوع پردازنده ، حافظه  و سایر تجهیزات جانبی دیگر نظیر کارت گرافیک ، کارت صدا و پورت های USB 2.0 می گردد. ( برخی از امکانات فوق نظیر کارت صدا ، می تواند بعنوان پتانسیل های ذاتی همراه مادربرد ارائه گردد).  اغلب مادر بردهائی که از یک نوع مشابه Chip set  استفاده می نمایند ، ویژگی های متعارفی  را به اشتراک گذاشته ( به ارث رسیده از Chip set) و کارآئی آنان در اکثرموارد مشابه می باشد. آگاهی از نوع پردازنده ، حافظه ، سرعت کنترل کننده IDE ، کارت گرافیک و صدا ، می تواند کمک  مناسبی در خصوص انتخاب  مادربرد را ارائه نماید (خصوصا" در مواردیکه از Chip set مشابه استفاده می گردد ) .

پردازنده :تولید کنندگان مادربرد در برخی حالات  ، فهرست مادربردهای تولیدی خود را بر اساس نوع سوکتی که مادربرد حمایت می نماید ، ارائه می نمایند. مثلا" سوکت 478 برای P4 و سوکت A برای Athlon . در اکثر کاربردهای تجاری ، کاربران تفاوت مشهودی را در ارتباط با سرعت بین دو  پردازنده Athlon و P4 مشاهده نمی نمایند در حالیکه ممکن است تفاوت قیمت آنان مشهود باشد.بهرحال نوع و سرعت پردازنده ای که می تواند همراه یک مادر برد استفاده شود ، یکی از نکات مهم در رابطه با انتخاب مادربرد است . 

حافظه : امروزه اکثر مادربردها از حافظه های SDRam DDR )Double Date Rate) استفاده می نمایند . البته هنوز مادر بردهائی نیز وجود دارد که از RDRAM یا Rambus استفاده می نمایند. ( تعداد این نوع از مادربردها اندک است ).حافظه های DDR دارای سرعت های مختلفی بوده و پیشنهاد می شود که سریعترین نوعی را که مادربرد حمایت می نماید ، انتخاب گردد . تولید کنندگان مادربرد ،حافظه های DDR را بر اساس  سرعت Clock و یا پهنای باند تقسیم می نمایند . سرعت این نوع از حافظه ها ( DDR ) به ترتیب  از کندترین  به سریعترین نوع ،  بصورت زیر می باشد : 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 11:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 تحقیق آئین زندگی با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آئین زندگی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آئین زندگی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آئین زندگی با word :

چگونه تشویش و نگرانی را از خود دور کنیم
در بهار سال 1871 یک دانشجوی جوان بردی گذران امتحان نهائی خود در بیمارستان (مونترال جنرال) در تشویش بود نمی دانست چه باید بکند و سرانجامش چه خواهد شد و از همه گذشته چطور زندگانیش را اداره خواهد کرد. در آن سال مطالعه 21 کلمه اثر عمیقی در زندگانی آینده این جوان باقی گذاشت و همین 21 کلمه ای که مورد مطالعه و استفاده آن دانشجوی جوان قرار گرفت او را یکی از بزرگترین پزشکان عصر خود کرد. دانشکده پزشکی (جونز هوپکنز) را که شهرت جهانی دارد تأسیس کرد و دانشگاه آکسفورد او را پروفسور طب با امتیاز تاج شناخت که از بزرگترین افتخاراتیست در انگلستان که هر پزشکی آرزو دارد به آن برسد. پادشاه انگلیس او را بلقب شوالیه مفتخر کرد و بعد از مرگش شرح زندگانیش را در دو کتاب در 1466 صفحه منتشر شد. نام این شخص سرویلیام آسلر و 21 کلمه ای که او را از زندگی نجات داد و از (توماس کالایل) نویسنده شهیر انگلیسی باین شرح بود وظیفه اساسی این نیست که ببینیم چه چیزهایی در فواصل دور در پشت ابر و تاریکی ابهام مخفی است بلکه کار اساسی ما باید صرف آن چیزهایی گردد که در دسترس ما قرار گرفته اند.
چهل و دو سال بعد در یک شب مهتاب بهاری که لاله های آتشین باغ بزرگ دانشگاه (یال) شکفته بود همین سرویلیام آسلر خطاب به دانشجویان دانشکده گفت که درباره شخصی چون او که در چهار دانشگاه کرسی استادی دارد و کتاب معروفی نوشته فکر میکنند که (مغزش دارای ساختمان مخصوصی ) است در صورتی که این موضوع حقیقت نداشته و دوستان یکرنکش میدانند که مغزش کاملاً طبیعی است. پس سرّ موفقیت او چه بود بهتر است از زبان خودش بشنوید که چگونه حساب دیروز را از امروز و امروز را از فردا جدا میکرد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ