
پروژه کاراموزی ارتباط سریال بین pc و میکرو کنترلر AT90S2313 s با word دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کاراموزی ارتباط سریال بین pc و میکرو کنترلر AT90S2313 s با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کاراموزی ارتباط سریال بین pc و میکرو کنترلر AT90S2313 s با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کاراموزی ارتباط سریال بین pc و میکرو کنترلر AT90S2313 s با word :
مقدمه
کامپیوتر ها داده را به دو طریق “موازی و سریال ” انتقال می دهند. در انتقال های موازی ،داده اغلب از 8 خط داده و یا بیشتر استفاده می شود. در این حالت داده می تواند به وسیله ای که فقط چند فوت دورتر است انتقال یابد. به عنوان مثال چاپگر ها از انتقال موازی استفاده می کنند. اگر چه در انتقال به صورت
موازی حجم زیادی از داده در مدت زمان کوتاهی انتقال می شود ولی در فاصله محدودیت داریم و این فاصله نمی تواند چندان طولانی باشد؛ برای انتقال در فواصل دورتر از روش ارسال سری استفاده می شود.در روش انتقال به صورت سریال تبادل اطلاعات به صورت بیت به بیت می باشد. یعنی هر بار یک بیت ارسال می گردد.
اصول تبادل سریال
وقتی که ریز پردازنده ای با دنیای خارج تبادل اطلاعات می کند بسته های داده را د ر ابعاد بایت فراهم می نماید. در بعضی موارد همچون چاپگر ها، اطلاعات به راحتی از گذرگاه داده 8 بیت اخذ شده و به گذرگاه داده8 بیت چاپگر تحویل می شود.این روش اگر کابل زیاد طولانی نباشد عملی است زیرا کابل های طولانی ،سیگنال ها را تضعیف و حتی تغییر شکل می دهند. بعلاوه مسیر 8بیت گران هم هست . بنابراین در تبادل داده بین دو سیستم با فاصله دور از انتقال سریال
استفاده می شود. واقعیت استفاده از یک خط داده در تبادل سریال به جای خط داده 8 بیت در تبادل موازی، نه تنها موجب ارزانی فرآیند می شود بلکه موجب تبادل اطلاعات دو کامپیوتر واقع در دو شهر از طریق خط تلفن می گردد. برای به راه ا ندازی تبادل سریال داده ، بایت داده باید از گذر گاه 8بیتی ریز پردازنده گرفته شده و با استفاده از شیفت رجیستر ورودی –موازی-خروجی-سریال به بیتهای سریال تبدیل می گردد که آنگاه قابل ارسال ل به یک خط داده خواهد بود. واضح
است که در سمت گیرنده باید یک شیفت رجیستر ورودی- سریال-خروجی-موازی برای دریافت داده ارسالی وجود داشته باشد و پس از بسته بندی کردن به صورت بایت ،آنها را به گیرنده تحویل دهد.
استانداردهای RS232
برای ایجاد امکان سازگاری در میان تجهیزات تبادل داده ساخت سازندگان مختلف، یک استاندارد واسطی به نام RS232 بوسیله سازندگان صنایع الکترونیک (EIA) در سال 1960 بر پا شد.
امروزه RS232 یک استاندارد واسط I/O با کاربردی گسترده است .این استاندارد در PC ها و تجهیزات بسیاری به کار رفته است. با این وجود، چون این استاندارد قبل از خانواده منطقی TTL بنا نهاده شد، سطوح ولتاژ ورودی و خروجی سازگار با TTL نیست. در RS232 منطق 1 با -3 تا -25 ولت تعریف می شود، و منطق 0 با +3 تا+25 ولت تعریف می شود، به این دلیل برای اتصال هر RS232 به یک سیستم مبتنی بر میکروکنترلر، باید از مبدل های ولتاژی همچون MAX232 برای
تبدیل از سطح TTL به سطح RS232 و بر عکس استفاده کنیم. تراشه های MAX232 به نام راه اندازهای خط و گیرنده های خط نام گذاری شده اند. چون همه پایه ها در کامپیوترهای جدید به کار نرفته اند،IBM ، نوع DB-9 از استاندارد I/O سریال را که فقط 9 پایه داشت معرفی کرد.که وظایف این 9 پایه به ترتیب عبارتند از:
پایه1:تشخیص سیگنال حامل داده را به عهده دارد.”DCD”
پایه2:دریافت داده را به عهده دارد.”RXD”
پایه3: ارسال داده را به عهده دارد.”TXD”
پایه4:آماده گی تجهیزات پایانه داده .”DTR”
پایه5:سیگنال زمین.”SG”
پایه6:مجموعه داده آماده.”DSR”
پایه7:تقاضای ارسال از طرف DTE. “RTS”
پایه8:آماده گی برای ارسال .”CTS”
پایه9:تشخیص دهنده سیگنال زنگ.”RI”
شکل ارتباط بین دو DTE
MAX232
چون RS232 با میکرو پروسسورها و میکرو کنترلر های امروزی ساز گاز نیست، به یک راه اندازخطی نیاز دارد تا سیگنالهای RS232 را به سطوح ولتاژTTL تبدیل کند.تا به این وسیله توسط پایه های RXDو TXD در میکرو قابل پذیرش باشند..یکی از مزایای AX232 این است که از منبع تغذیه+5V استفاده می کند.که مشابه منبع ولتاژ برای 8051 است.به عبارت دیگر ، با یک منبع +5V ، می توان8051 وMAX232 را راه انداخت و به دو منبع تغذیه که در سیستم های قدیمی مرسوم
بوده است، نیازی نیست.MAX232 دو مجموعه راه انداز برای ارسال و دریافت داده دارد. راه اندازهای به کار رفته برای TXD، T1 و T2خوانده می شوند،در حالی که راه اندازهای RXD با R1 و R2 مشخص شده اند. در بسیاری از کار بردها تنها یکی از آنها به کار می رود.مثلا T1 و R1 همراه با هم برای TXD و RXD در 8051 استفاده شده، و مجموعه دوم بلا استفاده باقی می ماند. راه انداز T1 در MAX232 دارای علائم T1inوT1out به ترتیب در پایه های11و14 می باشد. پایه T1in در سمت TTL به RXDمیکرو کنترلر وصل است، در حالتی کهT1out در سمت RS232 بوده و به پایه RXD در کانکتور9 DB- وصل می باشد.
میکرو کنترلر AT90S2313
AT90S2313 یک میکرو کنترلر 8 بیتی توان پایین cmos است که بر اساس معماری AVR RISC بنا نهاده شده است.که شامل دستورالعمل های در حال اجرا در یک clock sycle مجزا است. توان عملیاتی AT90S2313 نزدیک به 1 MIPS/MHZ است.
هسته AVR یک مجموعه دستورالعمل قدرتمند را با 32 رجیستر همه منظوره کاری ترکیب می کند. تمام 32 رجیستر همه منظوره به طور مستقیم با ALU در ارتباط هستند.
AT90S2313 خصوصیاتی مثل :
1) شامل بودن 2 کیلو بایت از حافظه flash قابل برنامه ریزی.
2) شامل بودن128 بایت EEPROM .
3) شامل بودن 128 بایت SRAM.
4) شامل بودن 15 خط همه منظوره I/O.
5) شامل بودن32 رجیستر همه منظوره کاری.
6) شامل بودن تایمر یا شمّا رنده انعطاف پذیر با مد مقایسه.
7) پشتیبانی از وقفه های داخلی و خارجی.
8) شامل بودن یک رجیستر پورت سریال قابل برنامه ریزی UART.
9) شامل بودن تایمر نگهدارنده “watchdog” با اسیلاتور داخلی.
AT90S2313 به وسیله یک مجموعهای از برنامه های کامل که ارتباط بسیار نزدیک با هم دارند و ابزار های توسعه یافته سیستمی شامل: کامپایلرهای c و ماکرو اسمبلرها و برنامه های debugger/simulators و شبیه ساز مدار “Emulator” پشتیبانی می شود.
این میکرو 20 پایه دارد که شمای آن به صورت زیر است.
که این میکرو شامل دو پورت PB0..PB7 و PD0..PD6 است.که پورت B یک پورت 8 بیتی I/O است . پین های پورت B میتوانند مقاومت بالا کش داخلی ،انتخابی برای هر بیت ، را فراهم کنند. همچنین PB0 وPB1 به ترتیب به عنوان ورودی مثبت (AIN0) و ورودی منفی (AIN1) به کار برده شوند.که AIN0 و AIN1 برای مقایسه گر آنالوگ روی چیپ استفاده می شوند. بافرهای خروجی پورت B میتواند جریان 20MA را فراهم کند و به طور مستقیم نمایشگر ها “LED” را داریو کند. زمانی که پین های PB0..PB7 به عنوان ورودی مورد استفاده قرار می گیرند به طور پیش فرض با صفر مقدار دهی می شوند.پین های پورت B زمانی که Reset فعال شود حتی اگر کلاک فعال نباشد 3 وضعیت دارند.
پورت D یک پورت 7 بیتی I/O است. پین های پورت D میتوانند مقاومت بالا کش داخلی ،انتخابی برای هر بیت ، را فراهم کنند. . بافرهای خروجی پورت D میتواند جریان 20MA را فراهم کند و به طور مستقیم نمایشگرها “LED” را داریو کند. زمانی که پین های PD0..PD6 به عنوان ورودی مورد استفاده قرار می گیرند به طور پیش فرض با صفر مقدار دهی می شوند.پین های پورت D زمانی که Reset فعال شود حتی اگر کلاک فعال نباشد 3 وضعیت دارند.
ورودی Reset : یک سطح پایین روی پین شماره 1 اگر برای مدت بیشتر از 50ns باقی بماند حتی اگر کلاک نیامده باشد یک حالت Reset را ایجاد می کند پالس های کوچکتر تضمینی برای ایجاد Reset نمی کنند.
و پایه 20 و10 آن به ترتیب VCC و GND هستند. و PB7 پایه SCK است. که یکی از خروجی های مدار programmer به این پایه وصل میشود.و PB6و PB5 به ترتیب پایه های MISOوMOSI هستند. و پایه 1 پایه RESET NOTاست که active high است. وکلکتور ترانزیستور موجود در مدار programmer به این پایه وصل میشود. و از طرفی RXD مربوط به میکرو به TXD مربوط بهMAX و TXD مربوط به MAX به RXD میکرو وصل می شود. و از طرفی از منبع کلاک خارجی برای اینکه در نهایت اطلاعاتی که به صورت سریال فرستاده می شود درست دریافت شود استفاده می کنیم.که کریستال را بین پایه های XTAL1 و XTAL 2 قرار می دهیم .که شکل مداری آن به صورت زیر است.
و ساختمان داخلی AT90S2313 و اتصالات MAX به صورت زیر است.
که پایه 10 یا 11 از MAX 232 را که ورودی TTL است به پایه TXD از میکرو وصل می کنیم و پایه 14 یا 7 از را که خروجی RS232است به پایه RXD از کانکتور 9 پین دیگر که برای ارتباط با MAX 232 در نظر گرفته شده است وصل می کنیم.و پایه 13 یا 8 از MAX 232 که ورودی RS232است به پایه TXD از کانکتور 9 پین وصل می کنیم و پایه های12 یا 9 از MAX 232 را که خروجی TTL است به پایه RXD از میکرو وصل می کنیم.
و همچنین برای کار کردن مدار نیاز به مولد ولتاژ 5 volt داریم که این ولتاژ را توسط یک ترانس DC که به دو پایه ورودی پل-دیود وصل میشود و دو پایه خروجی پل – دیود به دو پایه رگولاتور وصل می شود و پایه سوم رگولاتور به زمین وصل می شود .
خروجی رگولاتور که ولتاژ 5 volt می باشد به vcc مربوط به میکرو و MAX 232 و به کلکتور موجود در مدار programmer وصل می شود.
در ابتدای کار مدار programmer را روی بورد می بندیم که این مدار از یک طرف به پورت DB-9 ،که به پورت سریال کامپیوتر وصل می شود، متصل می شود و از طرفی خروجی های مدار programmer به میکرو وصل می شوند. که خروجی RESET به پایه 1 میکرو و خروجی MISO به پایه 18 میکرو و خروجی SCK به پایه 19 میکرو و خروجی MOSI به پایه 17 میکرو متصل می شود. و همچنین 2 تا LED به پایه های 14 و16 از میکرو که پایه های بی کار محسوب می شوند و یک LED دیگر را به یکی از پایه های 6,7,8,9 می توانیم وصل کنیم.
مدار programmer به صورت زیر است.
بعد از بستن کامل مدار و تست اتصال کوتاه و وصل کردن ترانس به مدار و وصل کردن ترانس به برق ابتدا با مولتی متر تمام ولتاژ ها را اندازه گیری می کنیم . اگر ولتاژ vcc وgnd درست بود در آن صورت پورت مربوط به programmer را به پشت سیستم وصل می کنیم و دقت می کنیم که در این مرحله نباید میکرو را در مدار قرار دهیم .
سپس طبق دستورالعمل زیر تست میکرو ولتاژ های خاصی مثل ولتاژ بیس ترانزیستور و ولتاژ دو سر دیود ها و ولتاژ RESET و VCC را اندازه می گیریم.
1) ولتاژRESET باید 5 V+ باشد.
2) ولتاژ BASE ترانزیستور باید تقریبا -5V باشد.
3) ولتاژ کلکتور باید 5 V+ باشد.
4) ولتاژ MOSI و SCK تقریبا باید -.07 باشد.
در صورتی که هم ولتاژ ها را اندازه گرفتیم و ولتاژ های قابل قبول به دست آمد در آن صورت نرم افزار ponyprog را برای read و write کردن از و به میکرو اجرا می کنیم. ابتدا از combo Box سمت راست گزینه AT90S2313 را انتخاب می کنیم و سپس از combo Box کنار آن گزینه AVR micro را انتخاب می کنیم.
سپس از منوی option گزینه calibration را انتخاب می کنیم .
سپس یک message box باز می شود که از ما سوال می پرسد آیا شما می خواهید که calibration را اجرا کنید با کلیک کردن روی دکمه ok پیام Calibration OK را مشاهده می کنیم.
سپس از منوی setup گزینه Interface Setup را انتخاب می کنیم در پنجره باز شده از I/O port setup گزینه serial را انتخاب می کنیم و از combo Box گزینه SI Prog API را انتخاب می کنیم.و سپس COM port ورودی را انتخاب می کنیم و سپس دکمه OK را کلیک می کنیم.
و سپس از منوی command گزینه Read program(FLASH) را برای Read کردن انتخاب می کنیم در صورتی که با مشکل error(-24) مواجه شدیم یعنی اینکه ما مشکل تغذیه داریم و دوباره مدار را بررسی می کنیم در غیر این صورت اگر عمل Read با موفقیت انجام شد در آن صورت می توانیم عمل Write را انجام دهیم . که برای انجام این عمل نیز ابتدا باید فایل HEX را باز کرده و سپس از منوی command گزینهWrite Program (FLASH) را انتخاب می کنیم و می بینیم که عمل Write هم با موفقیت انجام می شود. که مراحل کار در شکل های زیر نمایش داده سده است.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت تفکر استراتژیک با word دارای 50 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت تفکر استراتژیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت تفکر استراتژیک با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت تفکر استراتژیک با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت تفکر استراتژیک با word :
اسلاید 1 :
مفهوم اولیه کلمه استراتژی
- اولین بار یونانیها از این کلمه استفاده کردند
اسلاید 2 :
استراتگی
هنر جنگ
تدوین برنامه جنگی توسط ژنرالها
صحیح عمل کردن در زمان و مکان مناسب
دست یافتن به نتایج مطلوب و مورد نظر
اسلاید 3 :
چگونه میتوان به یک استراتژی اثربخش دست یافت؟
{تفکر استراتژیک زیربنای استراتژیهای خلاق و اثربخش میباشد.
{
{ تفکر استراتژیک یعنی ”مهارت معماری استراتژیک“
{
{تفکر استراتژیک زیربنای استراتژیهای خلاق و اثربخش میباشد.
{
{ تفکر استراتژیک یعنی ”مهارت معماری استراتژیک“
{
اسلاید 4 :
ویژگیهای بهینه تفکراستراتژیک
بیش از اطلاع گیری به دنبال یادگیری
از محیط باشید
بیش از پاسخگویی به نیازهای کشف شده
به دنبال کشف نیازهای پاسخگویی نشده باشید
بیش از اهداف میانی، چشم
به اهداف نهایی داشته باشید
بیش از قابلیت سازی برای تولید به دنبال
قابلیت سازی برای رقابت باشید
در حرکت به سوی هدف بیش از سرعت
به دنبال راه میانبر باشید
{ استراتژی خلاق حاصل تفکر استراتژیک است و برنامه ریزی استراتژیک تسهیل روند کار و پیاده سازی نتایج آن را بر عهده دارد.
اسلاید 5 :
تعریف استراتژی
{راهی است که رسیدن به هدف را تضمین نموده و جهتگیری سازمانی را برای بکارگیری توانمندی سازمانی و بهرهگیری از فرصتها فراهم میسازد.
اسلاید 6 :
چرا برنامهریزی را استراتژیک می نامند
{بدین دلیل که :
{تعیین بهترین راه برای پاسخ به شرایط محیط پیرامونی سازمان را فراهم میکند
{و اغلب بصورت پویا و فعال حتی نقش راهبردی ایفاء می کند.
اسلاید 7 :
تعریف انتخاب استراتژی
{مقایسهای که هر سازمانی بین مهارتها، منابع داخلی، فرصتها و ریسکها مینماید و راه مناسب و کارآمدی برای پاسخگوئی به شرایط انتخاب مینماید.
اسلاید 8 :
مدیریت استراتژیک چیست ؟
مدیریت استراتژیک عبارت است از :
{مدیریت، هدایت و کنترل سازمان بهنحوی که بتواند واکنش مناسب و سریع در برابرتغییرات محیط درونی و برونی سازمان نشان داده و درشرایط ایدهآل تغییردهنده محیط درونی و یا برونی باشد
{مدیریت استراتژیک: از 1)تدوین ، 2)اجراء و 3)ارزشیابی استراتژیها تشکیل شده است
اسلاید 9 :
تفکر استراتژیک
{تفکر استراتژیک عبارت است از آمادگی کامل ذهنی واجرائی همه آحاد سازمان برای انطباق با شرایط یا تقدم زمانی و معنائی بر تغییرات محیطی
{آمادگی محیط سازمانی برای تغییر
{آمادگی و حمایت کامل مدیریت ارشد از محیط قابل تغییر
{ریسک پذیری در سازمان
{توانائی مدیران عملیاتی و کارکنان برای ایجاد تغییر و تحمل شرایط تغییرچرا تفکر استراتژیک ؟؟
اسلاید 10 :
چرا تفکر استراتژیک ؟؟
{ محیط بیرون شدیدا و سریعا در حال تغییر
{محیط اقتصادی
{رویکرد تجارت جهانی
{تجارت الکترونیکی و تهدیدها و فرصتهای آن
{تعامل اقتصادی بین کشورهای مختلف
{بیثباتی اقتصاد جهانی
{تعامل شدید بین مؤلفههای اقتصاد جهانی


کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات با word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات با word :
بخشی از فهرست کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات با word
شیر 10
ترکیبات شیر 10
عوامل موثر در ترکیبات شیر 10
نژاد 11
فصل 11
سن 11
نسبت ویت 11
حالت قلیایی و اسیدی 12
شیر معمولی و غیر مرضی 12
استاندارد شیر 13
شیر حرارت ندیده 13
شیر پاستوریزه 13
شیر استرلیزه 13
شیر استرلیزه UHT 13
روش آزمون 14
تعیین مقدار چربی شیر 14
تعیین اسیدیته شیر 14
تعیین درصد ماده خشک 15
تعیین دانسیته شیر 15
جستجوی تقلبات در شیر 16
پنیر 17
تعیین مقدار چربی پنیر 19
تعیین اسیدیته پنیر 19
تعیین مقدار Ph پنیر 20
تعیین درصد ماده خشک 20
تعیین نمک پنیر 21
تعیین پروتئین پنیر 22
خامه 23
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران 24
تعیین مقدار اسیدیته خامه 24
تعیین مقدار چربی خامه 24
کره 25
استاندارد کره پاستوریزه 26
ویژگی های عمومی 26
ویژگی های شیمیایی 26
تعیین اسیدیته کره 27
تعیین رطوبت کره 27
تعیین مواد باقیمانده شیر 28
تعیین درصد نمک کره 29
تععین چربی کره 29
دوغ 29
تعیین مقدار چربی دوغ 29
تعیین مقدار اسیدیته دوغ 30
تعیین ماده خشک دوغ 30
تعین میزان نکم دوغ 31
ماست 31
تعیین اسیدتیه 31
تعیین PH ماست 31
تعیین درصد چربی 32
تعیین ماده خشک 32
معرفی شرکت آساک سنجش شرق
شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :
1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .
2- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .
3- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .
4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .
5- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .
6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000 در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .
7- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .
8- بر گزاری دوره های آموزشی .
این شرکت در تاریخ 8/9/1386 موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .


مقاله واقعه غدیر خم با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله واقعه غدیر خم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واقعه غدیر خم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله واقعه غدیر خم با word :
پیامبر گرامى (ص ) در سال دهم هجرت براى انجام فریضه و تعلیم مراسم حج به مکه عزیمت کرد. این بار انجام این فریضه با آخرین سال عمر پیامبر عزیز مصادف شد و از این جهت آن را <حجه الوداع > نامیدند. افرادى که به شوق همسفرى و یا آموختن مراسم حج همراه آن حضرت بودند تا صد و بیست هزار تخمین زده شده اند.
مراسم حج به پایان رسید و پیامبر اکرم (ص ) راه مدینه را, در حالى که گروهى انبوه او را بدرقه مى کردند و جزکسانى که در مکه به او پیوسته بودند همگى در رکاب او بودند, در پیش گرفت . چون کاروان به پهنهء بى آبى به نام <غدیرخم > رسید که در سه میلى <جحفه >() قرار دارد, پیک وحى فرود آمد و به پیامبر فرمان توقف داد.پیامبر نیز دستور داد که همه از حرکت باز ایستند و بازماندگان فرا رسند.
کاروانیان از توقف ناگهانى و به ظاهر بى موقع پیامبر در این منطقهء بى آب , آن هم در نیمروزى گرم که حرارت آفتاب بسیار سوزنده و زمین تفتیده بود, درشگفت ماندند. مردم با خود مى گفتند: فرمان بزرگى از جانب خدا رسیده است ودر اهمیت فرمان همین بس که به پیامبر مأموریت داده است که در این موقع نامساعد همه را از حرکت باز دارد و فرمان خدا را ابلاغ کند.
فرمان خدا به رسول گرامى طى آیهء زیر نازل شد:
<یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک و ان لم تفعل فما بلغت رسالته و الله یعصمک من الناس > (مائده : 67
<اى پیامبر, آنچه را از پروردگارت بر تو فرود آمده است به مردم برسان و اگر نرسانى رسالت خداى را بجانیاورده اى ; و خداوند تو را از گزند مردم حفظ مى کند>.
دقت در مضمون آیه ما را به نکات زیر هدایت مى کند:
اولاً: فرمانى که پیامبر (ص ) براى ابلاغ آن مأمور شده بود آنچنان خطیر و عظیم بود که هرگاه پیامبر (بر فرض محال )در رساندن آن ترسى به خود راه مى داد و آن را ابلاغ نمى کرد رسالت الهى خود را انجام نداده بود, بلکه با انجام این مأموریت رسالت وى تکمیل مى شد.
به عبارتى دیگر, هرگز مقصود از <ما انزل الیک > مجموع آیات قرآن و دستورهاى اسلامى نیست . زیر ناگفته پیداست که هرگاه پیامبر (ص ) مجموع دستورهاى الهى را ابلاغ نکند رسالت خود را انجام نداده است و یک چنین امربدیهى نیاز به نزول آیه ندارد. بلکه مقصود از آن , ابلاغ امر خاصى است که ابلاغ آن مکمل رسالت شمرده مى شود و تاابلاغ نشود وظیفهء خطیر رسالت رنگ کمال به خود نمى گیرد. ینابراین , باید مورد مأموریت یکى از اصول مهم اسلامى باشد که با دیگر اصول و فروع اسلامى پیوستگى داشته پس از یگانگى خدا و رسالت پیامبر مهمترین مسئله شمرده شود.


مقاله بررسی رابطه هوش شناختی و هوش هیجانی با word دارای 73 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه هوش شناختی و هوش هیجانی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله بررسی رابطه هوش شناختی و هوش هیجانی با word
چکیـده. 1
مقـدمه. 3
بیان مسئله. 6
اهمیت مسئله. 7
هدف پژوهشی.. 9
سؤال پژوهشی.. 10
تعریف عملی مفاهیم و متغیـرهای مورد مطالعـه. 10
مقیاس اندازه گیـری متغیـرها 11
نقش متغیـرها 11
پیشینـه پژوهش;. 12
زمینـه نظری مسأله مورد پژوهش;. 15
هوش شناختی.. 18
سه نظر متداول.. 18
منحنی توزیع هوش شناختی IQ; 20
هوش هیجانی.. 21
فهرست ده هیجانی اساسی ایزارد: 24
هـوش هیجانی و ارتباط آن با هـوش شناختی.. 24
وراثت یا محیط در هـوش شناختی.. 26
وراثت یا محیط در هـوش هیجانی.. 28
آموزش هـوش هیجانی.. 30
عوامل مؤثـر در هوش هیجانی.. 33
پیشنهادات لازم جهت توسعـه بهـره هیجانی.. 36
تقسیم بنـدی افـراد بر اساس IQ و EQ از دیـدگاه جک بلوک;. 37
بررسی یافتـههای پـژوهشی موجـود. 39
هوش هیجـانی و ارتباط آن با زناشـویی.. 39
ضرورت پـژوهش;. 41
الگوی رفتاری والدین و رشـد هوش هیجـانی.. 42
الکسی تیمیا 45
سابقـه تکاملی و اعتبـار تحولی.. 47
طرح پژوهش;. 49
جامعـه آماری و گروه نمونـه مورد مطالعـه. 50
روش نمونـه برداری.. 50
روش گـردآوری دادهها 51
تعداد دانش آموزان روزانه: 51
تعداد دانش آموزان شبانه: 51
ابـزار پـژوهش;. 51
معـرفی آزمون هـوش هیجانی بارـ آن.. 52
معـرفی آزمون ماتریسهای پیشرونـده ریـون بزرگسالان.. 57
دستورالعمـل اجرای آزمـون.. 59
روش تجـزیه و تحلیل داده ها 61
آزمون فرضیـه. 62
تفسیـر و نتیجه گیـری.. 65
نتایج فرعی پژوهش;. 65
محـدودیتها 66
الف) عامل تهدیـدکننـده روایی درونی پژوهش;. 66
ب) عامل تهـدیدکننـده روایی بیـرونی پژوهش;. 66
پیشنهادات; 67
منابع. 68
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله بررسی رابطه هوش شناختی و هوش هیجانی با word
- اکرامی – یاسمن، آیا میدانید که هوش هیجانی یا بهره هیجانی چیست؟
- بامدادی- جلال، صالح صدوقپور- بهرام 1377، هوش چیست؟
- جلالی-سید احمد، هوش هیجانی، ویژهنامه ارزشیابی تحصیلی، مفصلنامه تعلیم و تربیت شماره 70 و 69
- حاجیزاده سابق- نسرین، پور جعفر- مزدک، 1380، هوش بهر یا هوش هیجانی کدامیک عامل موفقیت هستند؟ مجله اطلاعات علمی شماره یک سال شانزدهم، صفحه 43
- خائف الهی- احمد علی، دوستار- محمد 1382، ابعاد هوش هیجانی، شماره 18
- سالووی- پیتر، مقاله هوش عاطفی در زندگی روزمره
- فیرس-ای-جری، ترال-تیموتی- جی2002 روانشناسی بالینی مفاهیم روشها و حرفهها، مترجم مهرداد فیروزبخت، تهران، انتشارات رشد.
- گلمن- دانیل، 1998، هوش هیجانی، مترجم نسرین پارسا، انتشارات رشد.
- متین راد، هوش هیجانی کاربردها و رهیافتها، ماهنامه روانشناسی جامعه.
- مختاریپور- مرضیه، سیادت- سیدعلی، امیری-شعله. هوش هیجانی و اختلالات آسیبشناختی. فصلنامه تازههای رواندرمانی. سال یازدهم شماره 41 و 42
- مؤسسه تحقیقاتی سینا، هوش هیجانی
- نوریان- مهدی، هوش هیجانی، سال دوم شماره 24
- هوش هیجانی و هوش عمومی، 1385
چکیده
در این پژوهش ما به بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش شناختی پرداختیم با این سؤال که آیا بین هوش شناختی و هیجانی رابطه وجود دارد؟
از جامعه یک نمونه صدنفری انتخاب کردیم. روش آزمایشی ما روش همبستگی بود که با استفاده از دو آزمون هوش هیجانی باران و هوش ریون بزرگسالان روی نمونه مورد نظر اجرا شد. ابتدا دانش آموزان سنین 17-18 ساله را جدا کردیم و از این تعداد به صورت تصادفی 100 نفر انتخاب کردیم و بعد آنها را به گروههای ده تایی تقسیم کردیم و دو آزمون نامبرده را روی تک تک این گروهها به صورت جداگانه به اجرا درآوردیم. در تجزیه و تحلیل دادهها نیز از فرمول T استفاده کردیم.
در نهایت نتیجهای که به دست آوردیم این بود که هیچ رابطه معناداری بین دو هوش شناختی و هیجانی وجود ندارد. در واقع متوجه شدیم که این دو هوشبهر مستقل از یکدیگرند و نمی توان گفت فردی که هوش شناختی (IQ) بالایی دارد حتماً هوش هیجانی (EQ) بالایی نیز خواهد داشت.
مقـدمه
هوش[1] چیست؟ همان استعداد است؟ قوه ابتکار است؟ قدرت یادگیری است؟ تعریفهای متنوعی از هوش شده است. در واقع در تعریف واژه هوش اتفاق نظر میان روانشناسان وجود ندارد و برای تعریف آن از ویژگی هایش استفاده میشود هنگامی که هوش مورد مطالعه قرار میگیرد خود هوش نیست بلکه رفتار یا عملکرد هوشمندانه است. در مفهوم هوش استعداد فکری بنیادینی وجود دارد این استعداد فکری توان داوری است و میتوان آن را « حس خوب » « حس علمی» و استعداد فکری فرد برای تطبیق با محیط نامید. بنابراین خوب داوری کردن، خوب درک کردن و خوب استدلال کردن فعالیتهای اساسی هوش اند. همان طور که ملاحظه میشود تعریف هوش به اندازه کافی روشن نیست بدیهی است که سمت بخشی دقیق آن نیز به آسانی میسر نخواهد بود.
آزمونهای متنوعی برای سنجش هوش شناختی1 ابداع شده است که هر کدام نقاط مثبت و منفی مخصوص به خود دارند. آن چه در این راستا مشخص است این است که هوش شناختی که به طور صنعتی با هوش بهر مشخص میشود میکوشد بی آن که به سایر جنبههای شخصیت و رفتار توجه کافی داشته باشد استعداد افراد را برای درک یادگیری یا داوری تفکر منطقی حل مسایل و امثال آن مورد ارزشیابی قرار دهد. به سخن دیگر نباید تنها به تشخیص حدود تواناییها یا ناتواناییها با ناتوانیهای شناختی افراد اکتفا شود بلکه لازم است برآورد قابل قبولی نیز از حدود تواناییها یا ناتواناییهای اجتماعی وی داشته باشیم تا بتوانیم به گونهای قابل قبول جای او را روی پیوستاری از کمترین میزان توانشی ذهنی تا بالاترین آن مشخص کنیم. هوش هیجانی1 آن بعدی از توانمندیهای فرد را اندازه میگیرد که در آزمونهای هوش شناختی قابل ارزیابی نیست.
هوش غیرشناختی ابعاد شخصی هیجانی اجتماعی و حیاتی هوش را که اغلب بیشتر از جنبههای شناختی آن در عملکردهای روزانه مؤثرند مخاطب قرار میدهد هوش هیجانی با توانایی درک خود و دیگران، خودشناسی و دیگرشناسی، ارتباط با مردم و سازگاری فرد با محیط پیرامون خویش پیوند دارد. پیتر سالوی2 ضمن اختراع اصطلاح سواد هیجانی به پنج حیطه در این مورد اشاره میکند.
1- شناخت حالات هیجانی خویش: یعنی خودآگاهی.
2- اداره کردن هیجان ها: یعنی مدیریت هیجانها به روش مناسب.
3- خودانگیزی: یعنی کنترل تکانشها تأخیر در ارضای خواستهها و توان قرار گرفتن در یک وضعیت روانی مطلوب.
4- تشخیص دادن وضع هیجانی دیگران، همدلی.
5- برقراری رابطه با دیگران (سید احمد جلالی).
بر اساس مطالعات دانیل گلمن1 در بهترین شرایط همبستگی اندک بین هوش شناختی و برخی از ابعاد هوش هیجانی وجود دارد. وی اظهار میدارد که هوش شناختی تنها 20 درصد از موفقیتها را باعث میشود و 80 درصد از موفقیتها به عوامل دیگر وابسته است و سرنوشت افراد در بسیاری از موقعیتها در گرو مهارت هایی است که افراد با ضریب هوش بالا و همچنین موفقیت غیرمنتظره افراد دارای هوش متوسط را تعیین میکند. یعنی افرادی با داشتن هوش شناختی متوسط و هوش هیجانی بالا خیلی موفق تر از کسانی هستند که هوش شناختی بالا و هوش هیجانی پایین دارند. (سایت fekreno.org)
بیان مسئله
هوش هیجانی مبحثی تقریباً جدید است در دنیای روانشناسی و به طور تخصصی تر در دنیای مباحث مربوط به تواناییهای ذهن به همین خاطر بر آن شدیم که درباره این موضوع و رابطه اش با هوش شناختی به تحقیق بپردازیم هوش هیجانی به این دلیل عنوان شده است که دارای نگرش عملی و کاربردی سرشاری است که با معیارهای محدود قدرت منطقی ذهن قابل اندازه گیری نیست. هوش شناختی یا همان IQ جنبههای شناختی و منطقی ـ انتزاعی هوش را اندازه میگیرد ولی هوش هیجانی یا EQ قسمتی از هوش انسانی است که نشانگر مهارتهای درونی و ارتباطی است.
در واقع هوش هیجانی کنترل تکانه انگیزش یک مهارت سطح بالا بوده که هیچ گاه در آزمونهای هوش شناختی قابل اندازه گیری نمی باشد. حال سؤالی که اینجا مطرح میشود این است که آیا بدین هوش شناختی و هوش هیجانی رابطهای است؟ آیا میتوان گفت فردی که دارای هوش شناختی بالایی است هوش هیجانی بالایی نیز دارد؟
اهمیت مسئله
یک موفقیت بزرگ معمولاً نیازمند سطح خاصی از هوش شناختی و به خصوص هوش هیجانی است فردی که قادر است هیجانات را درک کند به عبارت دیگر درک معانی آنها و این که چطور خمیره شان با هم منرجع میشود و چطور در طول زمان رشد میکنند حقیقتاً با گنجایش فهم حقایق بنیادی طبیعت بشری و روابط بین فردی ما نویس میشود مورد تمبید قرار میگیرد افرادی که دارای هوش هیجانی بالا بوده به طور منظم با حالات بی ثباتی خلقی مواجه شده و بر آنها فائق میآیند و این نیازمند فهم قابل توجهی از خلقیات میباشد. (هوش هیجانی و هوش عمومی 1385)
تفاوتهای موجود در این سطح هوش دارای خودباوری، داشتن خلاقیت، هدفمند بودن و میزان بصیرت و تصورات شخصی قوی و به عبارت دیگر همان هوش درونی است. هوش شناختی به ما میگوید که چه کار میتوانیم انجام دهیم در حالی که هوش هیجانی به ما میگوید چه کار باید انجام دهیم مطالعات انجام شده نشان دهنده تأثیر هوش هیجانی در زندگی روزمره است در حوزه هایی مثل آسیب شناسی روانی تعلیم و تربیت، روابط میان فردی، رضایت حرفهای و شغلی، سلامت جسمی، فعالیتهای اقتصادی و تجاری و بهزیستی روانی مورد استفاده قرار میگیرد. در موقعیتهای بحران و خاص فردی هوش بالایی دارد که بتواند در زمینه مدیریت و تنظیم عواطف درست عمل کند. تنظیم عواطف برای تبدیل شدن به انسان هایی خردمند، سالم و ثروتمند کمک میکند. تحریک عواطف در جهت مثبت منجر به تقویت انگیزه و مبارزه برای رسیدن به هدف میشود.
گاهی بی توجهی به نقش عواطف در برانگیختگی مانع حرکت و درک موفقیتهای زندگی میگردد. (پیتر سالووی)
در گذشته در کشورهای صنعتی در مصاحبههای استخدامی بیشتر به نمره هوش شناختی (IQ) یک فرد توجه میشد. ولی امروزه بیشترین تأکید معیار استخدامی در این کشورها بر نمره هیجانی فرد یا هوش هیجانی فرد است و افرادی که از نظر هیجانی سالم باشند دارای نمره هیجانی بالایی هستند. بنابراین امروزه دانشمندان معیار سنجش فرد را هوش هیجانی (EQ) میدانند. زیرا مشاهده شده که (EQ) بالا در موفقیت افراد تأثیر فراوانی دارد البته مشروط بر این که فرد از یک (IQ) نرمال برخوردار باشد. در واقع فقط هوش مدنظر نیست بلکه چگونگی کنار آمدن فرد با خود و دیگران و اداره کردن هیجانات مهم است. خلاصه این که امروزه محققان هوش هیجانی را به عنوان هوش حقیقی مطرح میکند
هدف پژوهشی
بررسی رابطه بین هوش شناختی و هوش هیجانی در دختران مقطع پیش دانشگاهی.
سؤال پژوهشی
آیا بین هوش شناختی و هوش هیجانی رابطهای وجود دارد؟
تعریف عملی مفاهیم و متغیـرهای مورد مطالعـه
هوش هیجانی به آن نمرهای که از آزمون هوش هیجانی بار ـ آن1 به دست میآید می گویند.
هوش شناختی به آن نمرهای که از آزمون هوش ریون1 بزرگسالان به دست میآید می گویند.
مقیاس اندازه گیـری متغیـرها
هوش شناختی = مقیاس فاصله ای
هوش هیجانی = مقیاس فاصلهای
نقش متغیـرها
هوش شناختی = متغیر ملاک
هوش هیجانی = متغیر پیش بینی
پیشینـه پژوهش
