دانا نادان را می شناسد؛ چون قبلاً نادان بوده است؛ ولی نادان دانا را نمی شناسد؛ چون قبلاً دانا نبوده است . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 5:11 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله نقش آموزش و پرورش در توسعه فردی و اجتماعی با word دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش آموزش و پرورش در توسعه فردی و اجتماعی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش آموزش و پرورش در توسعه فردی و اجتماعی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش آموزش و پرورش در توسعه فردی و اجتماعی با word :

طراحی سند توسعه
انقلاب فن آوری اطلاعات و ارتباطات مرزهای جغرافیایی و محدودیت های زمانی و مکانی در جهان را درنوردیده است و پدیده جهانی شدن را تحقق بخشیده و موجب تحولات شگرف در جنبه های مختلف زندگی بشر شده است؛ طوری که آلوین تافلر (1370) این عصر را، عصر دانایی نامیده است و آن را مهمترین منبع قدرت ذکر می کند.

با بررسی عوامل مؤثر بر دانایی در هزاره سوم، می توان از آموزش و نقش آن به عنوان مهم ترین و مؤثرترین ابزار برای مقابله با چالش ها یاد کرد. در عصر اطلاعات، دانایی و توسعه دانایی محور، متخصصان و صاحب نظران اجتماعی بر پی ریزی اساس و پایه های توسعه در پرتو آموزش اطلاعات مدار یا دانش محور اصرار می ورزند. بزعم آنان، برای رسیدن به توسعه دانش محور، جامعه دانایی مدار بایستی از مسیر آموزش عبور کند. توسعه دانایی مستلزم آموزش تحول یافته و دانایی آفرین است.

آموزش و پرورش مبتنی بر توسعه دانایی محور، مستلزم بررسی هایی است که برخی از آن ها برای حرکت به طرف دانایی لازم است؛ یعنی باید ظرفیت ها و روش های موجود را بررسی کنیم و ضعف های آن ها را مورد شناسایی قرار دهیم و از قوت ها و امکانات نظام های جدید مطلع شویم تا بتوانیم در جهت جامعه دانایی مدار گام برداریم. به عبارت بهتر، وقتی دیدگاه ها و الگوهای (پارادایم ها) توسعه دانایی محور را مورد مداقه قرار می دهیم، درمی یابیم که برای تحقق جامعه دانایی مدار باید زیرساخت ها و ظرفیت های بالقوه و باالفعل آن در نظام آموزشی شناسایی و مورد مطالعه قرار گیرند. همین طور باید سیستم های فعلی مبتنی بر فرایند های الگوی توسعه دانایی مدار شناسایی و به چالش گذاشته شوند و سیستم های مطلوب و جدید و سازگار با این مدل نیز مشخص گردند.
نظام تحقیق و توسعه:
عوامل و مؤلفه های درون دادی: فرهنگ پژوهش، نیرو های انسانی پژوهشگر، شبکه های اطلاعاتی و اطلاع رسانی، بودجه و اعتبارات پژوهشی، ساختار و تشکیلات پژوهش
عوامل و مؤلفه های فرایندی: نحوه سازماندهی و هدایت امور پژوهشی، نحوه اشاعه و کاربست نتایج تحقیقات انجام شده، معلمان پژوهنده، شیوه های تامین و تربیت پژوهشگر، روش شناسی پژوهش

 

روش اجرا:
به منظور پاسخ به پرسش های طرح و تحقق اهداف مورد نظر، مجری طرح گروه های مختلف علمی و اجرایی اعم از اساتید دانشگاه ها و صاحب نظران و کارشناسان و دست اندرکاران درون سازمانی برای هم اندیشی و استفاده از خرد جمعی برای تدوین و تهیه داده ها و استخراج و تحلیل و ترکیب اطلاعات و تصمیم گیری جمعی را تشکیل می دهد. بنابراین شورای راهبری، کمیته ها و کمیسیون های تخصصی استان به شرح زیرتشکیل می گردد:
أ‌- شورای راهبری سند توسعه استان:
این شورا با ترکیبی از ساستگذاران، تصمیم گیرندگان، دست اندرکار و مجریان آموزش وپرورش در شهر تهران، یکی از نمایندگان تهران در مجلس شوارای اسلامی، اعضای هیات علمی دانشگاه ها، کارشناسان آموزش و پرورش، نمایندگان سازمان های دولتی از قبیل: سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بخش صنعت، بخش کشاورزی، بخش خدمات تشکیل می شود.

ب‌- کمیته تخصصی سند توسعه:
این کمیته با توجه به ماهیت و اهداف طرح متشکل از کمیسیون های ذیل می باشد:
1 کمیسیون مطالعه مؤلفه های اساسی آموزش و پرورش(نظام مدیریت و برنامه ریزی راهبردی، نظام تأمین منابع انسانی، نظام تأمین منابع مالی و مادی، نظام برنامه ریزی درسی و فن آوری آموزشی، نظام تحقیق و توسعه)

2 کمیسیون مطالعه عوامل محیطی(محیط های بین المللی- منطقه ای، محیط حقوقی، قضایی و تأمینی، محیط های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، محیط اداری- اجرایی دولتی و عمومی).
3 کمیسیون ترویج و توسعه.
مشارکت مردمی، نیاز حتمی آموزش و پرورش
با توجه به رشد جمعیت در دو دهه گذشته، کم تر کسی از ضرورت نقش مردمی و مشارکت مردمی – که می تواند مشکل گشای آموزش و پرورش ما باشد – صحبت به میان می آورد. نقشی که وظیفه تمامی آحاد جامعه است و اگر ما به آموزش و پرورش بالنده و سرافراز می اندیشیم، نمی توانیم به سادگی از این مهم بگذریم.

امروزه مشارکت در امر آموزش و پرورش وظیفه کل جامعه است، زیرا نظام های آموزشی در جهان با وظیفه بسیار بزرگ و مهم آموزش بهتر و بیش تر مواجه شده اند. در این کشاکش، آموزش در وادی تنهایی دست و پا می زند و فاقد ابزار کافی است. این در حالی است که توسعه همه جانبه هر کشوری مرهون توسعه منابع انسانی آن کشور است. در چنین شرایطی سوال این است که چگونه می توان به آموزش و پرورش مطلوب دست یافت؟

شاید بتوان گفت که هنوز هم یکی از بهترین پاسخ ها به این سوال اساسی، جوابی است که کمیسیون بین المللی توسعه آموزش و پرورش یونسکو داده است. یعنی آن که هرگاه آموختن از نظر طول دوره و از منظر تنوع مطالب کار یک عمر باشد و همچنین از نظر منابع آموزشی، اجتماعی و اقتصادی محصول تمامی جامعه می شود، در آن صورت باید از تجدیدنظر متعارف در نظام های آموزشی نیز پا را فراتر نهاده و به ترسیم یک «آرمان شهر» پرداخت، زیرا این حجم و ابعاد واقعی نبرد آموزشی فرد است. در این رهگذر باید اشاره کرد که آموزش و پرورش وظیفه کل جامعه است،

در حالی که ساختار کنونی آموزش و پرورش ایران و «دولتی اندیشیدن» در این زمینه، احتمال نزدیک شدن نظام آموزشی را به یک نظام مطلوب بسیار ضعیف ساخته است. با نگاه دولتی به آموزش و پرورش و با اهداف از پیش تعیین شده و با برنامه ریزی های خطی از بالا به پایین و متکی بر بودجه دولتی و شرح وظایف سازمانی، دعوت از مردم به شکل یک پدیده صوری و نمایشی در آمده و در حقیقت حضور مردم را به گریز از صحنه بدل می گرداند.

مشارکت مردمی و شرایط تحقق
در جوامع مختلف، مردم عادی حرکات اجتماعی خود را از مبناها و پایه هایی شروع می کنند که آن را قابل اعتماد و محکم بدانند. این گروه همچنین دوست دارند فعالیت های اجتماعی آنان قابل تحلیل به اصول قابل دفاع و عقلایی باشد. پس در چنین شرایطی مشارکت باید دارای بنیادی فلسفی بوده که دارای قابلیت تعمیم در شرایط جزیی و متغیر نیز باشد، هر چند ذهنیت های منفی همواره بر سر راه توسعه و مشارکت «سبز» می شود. زیرا احساس خطر مراجع تمرکزگرا نسبت به از دست دادن منابع قدرت و اعتماد در برابر توسعه مشارکت مردمی از عوامل بسیار مهمی است که در این رهگذر جلوه گر شده و توجه به ابتکارها و خلاقیت های فردی هم چاشنی آن را بیش تر می کند.

یونسکو، امر گسترش مشارکت را سرلوحه برنامه های جهانی خود قرار داده است. این موسسه معتقد است که توسعه باید از مردم، از آنچه می خواهند و از آنچه که می اندیشند و باور دارند آغاز شود. برای نیل به این مهم باید به سوی توزیع عادلانه تر منابع جهت گیری شود، به ویژه که هدف نهایی آزاد کردن انرژی خلاقه مردم و امکان پذیر ساختن تعیین سرنوشت جمعی و فردی آنان است. از دیدگاه یونسکو، «پیش شرط توسعه»، مشارکت است. زیرا هیچ جامعه ای بدون مشارکت مردم خود قادر به پیشبرد برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود نخواهد بود. گزارش توسعه انسانی سازمان ملل متحد در سال 1993 نیز خبر می دهد که: «; کم تر از 15 درصد مردم در نهادهایی که زندگیشان را شکل می دهند، مشارکت دارند.»

در این عرصه تعهد یونسکو به امر آموزش و پرورش همگانی، توسعه فرهنگی، جریان آزاد عقاید، تصورات، ظرفیت سازی، مبادله اطلاعات و تجارب تحقیقی، علمی و آموزشی به طور همیشگی، آگاهی دادن نسبت به محیط و حقوق بشر، صلح و دموکراسی، جزیی از تلاش های بلندمدتی است که برای کاهش موانع مشارکت صورت می گیرد.

در فلسفه مشارکت، بنیادی ترین اندیشه پایه ساز مشارکت، پذیرش اصل برابری مردمان است. اصل دیگر فلسفه مشارکت پذیر شدن به گونه یک فرآیند و نه یک فرآورده و پیامد ساکن و ایستا.

«دکتر محمدعلی طوسی» معتقد است: «اگر مشارکت را فراگرد بدانیم، این فراگرد، فرآیند نیرومندسازی مردم بوده و بر سه ارزش بنیادی تاکید دارد: 1-سهیم کردن قدرت و اختیار 2-راه دادن مردم به نظارت بر سرنوشت خویش 3-بازگشایی فرصت ها بر روی مردم.» در نشریه فرهنگ یونسکو11) اشاره شده است که مشارکت فرآیندی است برای خودآموزی اجتماعی و مدنی که حق بشر بوده و پیش شرط توسعه است.

کلید مشارکت از دیدگاه این سازمان جهانی، آموزش و پرورش است، زیرا آموزش و پرورش موجب آگاهی و بالا رفتن میزان قابلیت ها و توانایی های انسانی است که این امر به طور متقابل تقاضای مردم را برای مشارکت افزایش دهد. به ویژه که گسترش دامنه مشارکت مردمی می تواند جامعه را به سوی پایه ای کردن ارزش های مردم سالاری سوق داده و اصل راه اندازی امور مردم را توسط مردم فراهم سازد.

در چنین حال و هوایی، وقتی سخن از مشارکت مردم در امر آموزش و پرورش به میان می آید و به ویژه خواهان مشارکت دانش آموزان و اولیای آنان در افزایش بهره وری واحدهای آموزشی می شویم، باید پیشاپیش فلسفه اصول مشارکت و نتایج و تبعات آن را مد نظر داشته باشیم. در این رهگذر باید صاحب آمادگی های لازم در زمینه ایجاد تغییرات بنیادی در ساختار مدیریتی و فلسفه آموزش و پرورش و روش ها و آیین های متداول و مرسوم در محیط های کنونی آموزش و پرورش باشیم.

جایگاه بهره وری
بهره وری نیز همچون سایر فعالیت های انسانی باید در بستر جامعه و سازمان و فرهنگ بررسی شود، زیرا بهره وری حاصل تعامل اجتماعی-فرهنگی است و محیط و جامعه در شکل گیری آن نقش بسزایی دارند.

همچنان که امروزه بیش تر تحولات و پیشرفت های جامعه ژاپن قبل از هر چیز در مبانی فرهنگی و تحول در آموزش و پرورش آن مستتر است. این مساله از دیدگاه ژاپنی ها به عنوان مساله فرهنگی پذیرفته شده و لاجرم آن را در زندگی و فرهنگ خود با تمام وجود پذیرفته اند. ژاپنی ها بهره وری را از یک تراز ساده با تعریف نسبت «برون داد» به «درون داد» و با حفظ و جذب کیفیت در زمان معین شروع و به تراز بهره وری دست یافته اند. یعنی دو اصل مهم آن ها که «سخت کوشی» و «کیفیت زبان و تهی بودن از کاستی» را استوار می گرداند.

شک نیست که مشارکت دانش آموزان، معلمان و اولیا در ارتقای بهره وری واحدهای آموزشی نمی تواند مقوله ای مستقل و جدا از تجربیات و دانش مشارکت و بهره وری دیگر کشورها و ملت ها باشد. در نگاهی وسیع تر، نه تنها اولیا و دانش آموزان یک واحد آموزشی، که همه مردم محدوده آن واحد آموزشی باید در تمامی ابعاد، نسبت به امور واحد آموزشی مشارکت فعال داشته باشند. از دیدگاه یونسکو22) پرسش اساسی این است که کدام گونه از آموزش و پرورش برای توسعه کل جامعه و به ویژه برای توسعه اقتصادی مناسب است.

«سیمون کونتز» برنده جایزه نوبل است که سال 1971 در رشته اقتصاد، به پرسش فوق پاسخ داده است: «90 درصد از توسعه گذشته در کشورهای صنعتی به دلیل افزایش سرمایه نبوده است. بلکه به سبب بهبود در زمینه های انسانی: مهارت، کاردانی، مدیریت و; بوده است.

ظرفیت های انسانی به عوض سرمایه، عامل نخست در فرآیند توسعه بوده و شرایط عمده و اصلی کار از منابع فراهم می آورند. از این نظریه، سوالی دیگر پدید می آید که چگونه می توان نگرش های فرهنگی را در کشورهای در حال توسعه تغییر داد؟ این امر یعنی ارتباط متقابل میان فرهنگ و آموزش و پرورش با استقرار رابطه ای پویا بین آموزش و پرورش و کار. حال و با توجه به وضعیت موجود واحدهای آموزشی کشور، داشتن انتظاراتی فوق العاده و بالا از آموزش و پرورش انتظاری غیرمنصفانه و نارواست. پس در چنین حال و هوایی با جلب مشارکت مردم و از جمله مشارکت اولیا، دانش آموزان، معلمان و سایر عناصر و عوامل علاقه مند به مشارکت می توان دست کم به پاره ای از این انتظارات برای ارتقای بهره وری دست یافت.

در حال حاضر اولیای دانش آموزان در تامین هزینه های جاری برخی از مدارس عمومی همکاری دارند، اما مشارکت در مدیریت و محتوای آموزشی برنامه های درسی، کیفیت تدریس معلمان، کیفیت تحصیلی دانش آموزان، سیاست های آموزشی و تربیتی واحدهای آموزشی در اندازه «صفر» و یا نزدیک به «صفر» است

. ساختار کنونی آموزش و پرورش، سیاست های متمرکز و مدیریت های از بالا به پایین راه مشارکت را مسدود ساخته است و مشارکت دانش آموزان هم تنها در امور جزئی نظیر همکاری در مسایل فوق برنامه بوده با واسطه قرار گرفتن اولیا و مدیریت مدرسه در تامین نیازهای مالی مدرسه. در حال حاضر مدیریت در واحدهای آموزشی نوعاً با وظایف تعیین شده در چارچوب، وارد مدارس می شوند و برنامه و دروس به صورت متمرکز و مشخص شکل گرفته و به حرکت در می آید و معلمان و کارکنان با وظایف و ساعات کار تعیین شده در اختیار مدیریت قرار می گیرند.

بنابراین حدود مشارکت در چارچوب عرف و قانون مشخص شده است و مدیران نمی توانند امر مشارکت را در یک فرآیند متحول و پویا قرار دهند، زیرا حدود و ثغور به طور شفاف مشخص شده است. پس مشارکتباید کاملاً مشخص و تبیین شده و مشارکت و بهره وری به فرهنگ تبدیل شود. کلام آخر این که برای توفیق در امر مشارکت لازم است با نگرش های منفی برخورد شده، هدف تعیین شده، واحدهای گوناگون مجاز به همکاری با سایر نهادها شده و به این ترتیب نقش مشارکت ملموس شده و عوامل مختلف تشویق به پیوستن در امر مشارکت شوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 5:11 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 کنترل و هدایت از راه دور توسط پیامک در سیستم تلفن همراه با word دارای 85 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل و هدایت از راه دور توسط پیامک در سیستم تلفن همراه با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه کنترل و هدایت از راه دور توسط پیامک در سیستم تلفن همراه با word

فصل اول

مفاهیم مربوط به شبکه ها و اجزای آنها

مقدمه

1 تاریخچه شبکه

1-1 مدل های شبکه

1-1-1 مدل شبکه مبتنی بر سرویس دهنده

1-1-2 مدل سرویس دهنده/ سرویس گیرنده

1-2 ریخت شناسی شبکه

1-2-1 توپولوژی حلقوی

1-2-2 توپولوژی اتوبوس

1-2-3 توپولوژی توری

1-2-4 توپولوژی درختی

1-2-5 توپولوژی ترکیبی

1-3 پروتکل های شبکه

1-4 مدل OSI(Open System Interconnection)

1-5 مفاهیم مربوط به ارسال سیگنال و پهنای باند

1-6 عملکرد یک شبکه Packet - swiching

فصل دوم

شبکه های بی سیم با نگاهی به Wi-Fi-Bluetooths

مقدمه

2-1مشخصات و خصوصیات WLAN

2-2 همبندی های 11،

2-2-1 همبندی IBSS

2-2-2 همبندی زیر ساختار در دوگونه ESS و BSS

2-3 لایه فیزیکی

2-3-1 دسترسی به رسانه

2-3-1-1 روزنه های پنهان

2-3-2 پل ارتباطی

2-4 خدمات توزیع

2-5 ویژگی های سیگنال طیف گسترده

2-5-1 سیگنال های طیف گسترده با جهش فرکانس

2-5-1-1 تکنیک FHSS(PN-Code: persuade Noise Code)

2-5-1-2 تغییر فرکانس سیگنال های تسهیم شده به شکل شبه تصادفی

2-5-2 سیگنال های طیف گسترده با توالی مستقیم

2-5-2-1 مدولاسیون باز

2-5-2-2 کدهای بارکر

2-5-3 استفاده مجدد از فرکانس

2-5-3-1 سه کانال فرکانسی F1,F2,F

2-5-3-2 طراحی شبکه سلولی

2-5-4 پدیده ی چند مسیری

2-6-1 مقایسه مدل های 11،

2-6-1-1 استاندارد 11، b

2-6-1-1-1 اثرات فاصله

2-6-1-1-2 پل مابین شبکه ای

2-6-2 استاندارد 11،a

2-6-2-1 افزایش باند

2-6-2-2 طیف فرکانس تمیزتر

2-6-2-3 کانال های غیرپوشا

2-6-2-4 همکاری wi-fi

2-6-3 80211g یک استاندارد جدید

2-7 معرفی شبکه های بلوتوس

2-7-1 مولفه های امنیتی در بلوتوس

فصل سوم

امنیت در شبکه با نگرشی به شبکه بی سیم

مقدمه

3-1 امنیت شبکه

3-1-1 اهمیت امنیت شبکه

3-1-2سابقه امنیت شبکه

3-2 جرایم رایانه ای و اینترنتی

3-2-1 پیدایش جرایم رایانه ای

3-2-2 قضیه ی رویس

3-2-3 تعریف جرایم رایانه ای

3-2-4 طبقه بندی جرائم رایانه ای

3-2-4-1 طبقه بندی OECDB

3-2-4-2 طبقه بندی شورای اروپا

3-2-4-3 طبقه بندی اینترپول

3-2-4-4 طبقه بندی در کنوانسیون جرایم سایبرنتیک

3-2-5 شش نشانه از خرابکاری

3-3 منشا ضعف امنیتی در شبکه های بیسیم و خطرات معمول

3-3-1 امنیت پروتکل WEP

3-3-2 قابلیت ها و ابعاد امنیتی استاندارد

3-3-2-1 Authentication

3-3-2-2 Confidentiality

3-3-2-3 Integrity

3-3-3 خدمات ایستگاهی

3-3-3-1 هویت سنجی

3-3-3-1-1 Authentication بدون رمزنگاری

3-3-3-1-2 Authentication با رمزنگاری RC

3-3-3-2 اختفا اطلاعات

3-3-3-3 حفظ صحت اطلاعات (Integrity)

3-3-4 ضعف های اولیه ی امنیتی WEP

3-3-4-1 استفاده از کلیدهای ثابت WEP

3-3-4-2 استفاده از CRC رمز نشده

3-4 مولفه های امنیتی در بلوتوث

3-4-1 خطرات امنیتی

3-4-2 مقابله با خطرات

3-4-2-1 اقدامات مدیریتی

3-4-2-2 پیکربندی درست شبکه

3-4-2-3 نظارت های اضافی بر شبکه

3-5 Honeypot تدبیری نو برای مقابله با خرابکاران

3-5-1 تعریف Honeypot

3-5-2 تحوه ی تشخیص حمله و شروع عملکرد Honeypot

3-5-3 مزایای Honeypot

3-5-4 تقسیم بندی Honeypot از نظر کاربرد

3-5-4-1 production Honeypot

3-5-4-1-1 prevention

3-5-4-1-2 Detection (کشف یا شناسایی)

3-5-4-1-3 Response (پاسخ)

3-5-4-2 Research Honeypot

3-5-5 تقسیم بندی Honey pot از نظر تعامل با کاربر

3-5-5-1 Low Interaction Honeypot

3-5-5-2 Medium Interaction Honeypot

3-5-5-3 High Interaction Honey pot

3-5-5-3-1 مزایای استفاده‌ازHigh Interaction Honey pot

3-5-5-3-2 معایب‌استفاده‌از High Interaction Honey pot

فصل چهارم

مفهوم GPRS با رویکرد IT

4-1 ویژگی های GPRS

4-1-1 مواد لازم برای استفاده از GPRS

4-1-2 ویژگی های سیستم سوئیچینگ پکتی

4-1-3 کاربردهای GPRS

4-1-4 اطلاعات مبتنی و قابل مشاهده

4-1-4-1 تصاویر ثابت

4-1-4-2 تصاویر متحرک

4-1-5 مرورگر

4-1-5-1 پوشه های اشتراکی یا کارهای گروهی

4-1-5-2 ایمیل یا پست الکترونیکی

4-1-6 MMS

4-1-7 رتبه کاربرد محیط

4-1-8 کارایی GPRS

4-2 مفهوم GSM

4-2-1 توانایی GSM

4-2-2 شبکه GSM

4-2-3 شبکه GSM

4-2-3-1 سیستم سوئیچینگ

4-2-3-2 سیستم ایستگاه پایه

4-2-4 سیستم پشتیبانی و عملیاتی

فصل پنجم

بررسی و مطالعه شبکه SMS و معرفی ابزاری برای کنترل توسط SMS

5-1 مطالعه نسل های مختلف موبایل

5-1-1 مزایا و معایب MTS

5-1-2 سیستم های سلولی و آنالوگ

5-1-3 مشکلات سیستم های 1V

5-1-4 سیستم های نسل دوم 2V

5-1-5 سیستم های نسل 2.5V

5-2 معرفی شبکه SMS  و چگونگی انتقال SMS

5-2-1 تاریخچه ساختار سرویس پیغام کوتاه

5-2-2 فوائد سرویس پیغام کوتاه

5-2-2-1 Shart message Entities

5-2-2-2 سرویس مرکزی پیغام کوتاه (sms c)

5-2-2-3 Home Locatin Rigis – ثبات موقعیت دائم

5-2-2-4 ثبات موقعیت دائم (HLR)

5-2-2-5 مرکز سوئیچ موبایل

5-2-2-6 بازدید کننده (VLR)

5-2-2-7 محل اصل سیستم

5-2-2-8) محل موبایل (MS)

5-2-3 اجزایی توزیع(مخابره)

5-2-3-1 اجزای خدمات

5-2-3-2 خدمات مشترکین

5-2-3-3 خدمات اطلاعاتی موبایل

5-2-3-4 مدیریت و توجه به مشتری

5-2-4 مثال موبایل هایی که پیام کوتاه به آنها رسیده

5-2-5 مثال موبایلی که پیام کوتاه ارسال نموده است

5-2-6 ارائه مداری برای کنترل ابزار به کمک SMS در تلفن همراه

نتیجه گیری

پیوست

منابع

 


مقدمه:
استفاده از شبکه های کامپیوتری در چندین سال اخیر رشد فراوانی کرده و سازمانها و موسسات اقدام به برپایی شبکه نموده اند. هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط و سیاست های هر سازمان، طراحی و پیاده سازی گردد. در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساختهای لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛ در صورتی که این زیرساختها به درستی طراحی نشوندع در طمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش امده و باید هزینه‌های زیادی به منظور نگهداری شبکه و تطبیق ان با خواسته های مورد نظر صرف شود.
در زمان طراحی یک شبکه سوالات متعددی مطرح می شود:
- برای طراحی یک شبکه باید از کجا شروع کرد؟
- چه پارامترهایی را براید در نظر گرفت؟
- هدف از برپاسازی شبکه چیست؟
- انتظار کاربران از شبکه چیست؟
- آیا شبکه موجود ارتقاء می یابد و یا یک شبکه از ابتدا طراحی می شود؟
- چه سرویس ها و خدماتی بر روی شبکه ارائه خواهد شد؟
به طور کلی قبل از طراحی فیزیکی یک شبکه کامپیوتری، ابتدا بید خواسته ها شناسایی و تحمل شون، مثلا در یک کتابخانه چرا قصد ایجاد یک شبکه را داریم و این شبکه باید چه سرویس ها و خدماتی را ارائه نمایند؛ برای تامین سرویس ها و خدمات مورد نظر اکثریت کاربران، چه اقداماتی باید انجام داد؛ مسائلی چون پروتکل مورد نظر برای استفاده از شبکه، سرعت شبکه و از همه مهمتر مسائل امنیتی شبکه، هر یک از اینها باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد. سعی شده است پس از ارائه تعاریف اولیه، مطالبی پیرامون کاربردهای عملی ان نیز ارائه شود تا در تصمیم گیری بهتر یاری کند.
1- تاریخچه پیدایش شبکه
در سال 1957 نخستین ماهواره یعنی اسپوتنیک توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق به فضا پرتاب شد. در همین دوران رقابت سختی از نظر تسلیحاتی بین دو ابر قدرت آن زمان جریان داشت و دنیا در دوران جنگ سرد به سر می برد. وزارت دفاع آمریکا در اکنش به این اقدام رقیب نظامی خود، آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته یا آرپا (ARPA) را تاسیس کرد. یکی از پروژه های مهم این آژانس تامین ارتباطات در زمان جنگ جهانی احتمالی تعریف شده بود. در همین سال ها در مراکز تحقیقاتی غیر نظامی که در امتداد دانشگاه ها بودند، تلاش برای اتصال کامپیوترها به کاربران سرویس می دادند. در اثر اهمیت یافتن این موضوع آژانس آرپا (ARPA) منابع مالی پروژه اتصال دو کامپیوتر از راه دور به یکدیگر را در دانشگاه MIT بر عهده گرفت. در اواخر سال 1960 اولین شبکه کامپیوتری بین چهار کامپیوتر که دوتای آنها در MIT ، یکی در دانشکده کالیفرنیا و دیگری در مرکز تحقیقاتی استنفورد قرار داشتند، راه اندازی شد. این شبکه آرپانت (ARPA net ) نامگذاری شد. در سال 1965 نخستین ارتباط راه دور بین دانشگاه MIT و یک مرکز دیگر نیز بر قرار گردید.
در سال 1970 شرکت معتبر زیراکس، یک مرکز تحقیقاتی در پالوآلتو تاسیس کرد. این مرکز در طول سالها مهمترین فناوری های مرتبط با کامپیوتر را معرفی کرده است و از این نظر به یک مرکز تحقیقاتی افسانه ای بدل گشته است. این مرکز تحقیقاتی که پارک (PARC) نیز نامیده می شود. به تحقیقات در زمینه شبکه های کامپیوتری پیوست، تا این سال ها شبکه آرپانت به امور نظامی اختصاص داشت، اما در سال 1972 به عموم معرفی شد. در این سال شبکه آرپانت مراکز کامپیوتری بسیاری از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را به هم متصل کرده بود. در سال 1972 نخستین نامه الکترونیکی از طریق شبکه منتقل کردید.
در این سال ها حرکتی غیر انتفاعی به نام MERIT که چندین دانشگاه بنیان گذار آن بودند، مشغول توسعه روش های اتصال کاربران ترمینال ها به کامپیوتر مرکزی یا میزبان بود. مهندسان پروژه MERIT در تلاش برای ایجاد ارتباط بین کامپیوترها، مجبور شدند تجهیزات لاز را خود طراحی کنند. آنان با طراحی تجهیزات واسطه برای مینی کامپیوتر OECPOP نخستین بستر اصلی یا Backbone شبکه های کامپیوتری را ساختند. تا سال‌ها نمونه های اصلاح شده این کامپیوتر با نام PCP یا Primary Communications Processor نقش میزبان را د رشبکه ها ایفا می رکد. نخستین شبکه از این نوع که چندین ایالت را به هم متصل می کرد Michnet نام داشت.
در سال 1973 موضوع رساله دکترای آقای باب مت کالف(Bob Metcalfe) درباره مفهوم اترنت در مرکز پارک مورد آزمایش قرار گرفت. با تثبیت اترنت تعداد شبکه های کامپیوتری رو افزایش گذاشت.
روش اتصال کاربران به کامپیوتر میزبان در آن زمان به این صورت بود که یک نرم افزار خاص بر روی کامپیوتر مرکزی اجرا می شد و ارتباط کاربران را بر قرار می کرد. اما در سال 1976 نرم افزار جدیدی به نام Hermes عرضه شد که برای نخستین بار به کاربران اجازه می داد تا از طریق یک ترمینال به صورت تعاملی مستقیما به سیستم MERIT متصل شوند. این، نخستین باری بود که کاربران می توانستند در هنگام برقراری ارتباط از خود بپرسند: « کدام میزبان؟».
از وقایع مهم تاریخچه شبکه های کامپیوتری، ابداع روش سوئیچینگ بسته‌ای یا Packet Switching است. قبل از معرفی شدن این روش از سوچینگ مداری یا Circuit Switching برای تعیین مسیر ارتباطی استفاده می شد. اما در سال 1974 با پیدایش پروتکل ارتباطی TCP/IP از مفهوم Packet switching استفاده گسترده تری شد. این پروتکل در سال 1982 جایگزین پروتکل NCP شد و به پروتکل استاندارد برای آرپانت تبدیل گشت. در همین زمان یک شاخه فرعی بنام MIL net در آرپانت، همچنان از پروتکل قبلی پشتیبانی می کرد و به ارائه خدمات نظامی می پرداخت. با این تغییر و تحول، شبکه های زیادی به بخش تحقیقاتی این شبکه متصل شدند و آرپانت به اینترنت تبدیل گشت. در این سال‌ها حجم ارتباطات شبکه ای افزایش یافت و مفهوم ترافیک شبکه مطرح شد.
مسیریابی در این شبکه به کمک آدرس های IP به صورت 32 بیتی انجام می گرفته است. هشت بیت اول آدرس‌ها IP به صورت تخصیص‌داده‌شده بود که به سرعت مشخص گشت تناسبی با نرخ رشد شبکه‌ها ندارد و باید در آن تجدید نظر شود. مفهوم شبکه های LAN و شبکه های WAN در سال دهه 70 میلادی از یکدیگر تفکیک شدند.
در آدرس دهی 32 بیتی اولیه، بقیه24 بیت آدرس به میزبان در شبکه اشاره می کرد. در سال 1983 سیستم نامگذاری دامنه ها (Domain Name System) به وجود آمد و اولین سرویس دهنده نامگذاری (Name server) راه اندازی شد و استفاده از نام به جای آدرس های عددی معرفی شد. در این سال تعداد میزبان های اینترنت از مرز ده هزار عدد فراتر رفته بود.
1-1 مدل های شبکه
در شبکه، یک کامپیوتر می تواند هم سرویس دهنده و هم سرویس گیرنده باشد. یک سرویس دهنده (Server) کامپیوتری است که فایل‌های اشتراکی و همچنین سیستم عامل شبکه که مدیریت عملیات شبکه را بعهده دارد را نگهداری می کند.
برای آنکه سرویس گیرنده"Client" بتواند به سرویس دهنده دسترسی پیدا کند، ابتدا سرویس گیرنده باید اطلاعات مورد نیازش را از سرویس دهنده تقاضا کند. سپس سرویس دهنده اطلاعات در خواست شده را به سرویس گیرنده ارسال خواهد کرد.
سه مدل از شبکه‌هایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از:
1- شبکه نظیر به نظیر"Peer-to-peer"
2- شبکه مبتنی بر سرویس دهنده "Server-Based"

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 5:11 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مرز درخدمت توسعه اجتماعات محلی، رویکردی پایدار در امنیت مناطق مرزی ایران با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مرز درخدمت توسعه اجتماعات محلی، رویکردی پایدار در امنیت مناطق مرزی ایران با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرز درخدمت توسعه اجتماعات محلی، رویکردی پایدار در امنیت مناطق مرزی ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مرز درخدمت توسعه اجتماعات محلی، رویکردی پایدار در امنیت مناطق مرزی ایران با word :

چکیده

امروزه بر همگان آشکار است که راه برون رفت از چالش های محلی و منطقه ای، رویکرد توجه به اجتماعات محلی می باشد، چرا که این اجتماعات با توجه به سرمایه های طبیعی، اجتماعی، فیزیکی، فرهنگی و انسانی موجود در خود می توانند بهره برداری بهینه از این سرمایه ها داشته باشند و مقدمات و بستر توسعه پایدار را در فضاهای متعلق به خویش فراهم نمایند.

توجه به این مساله در مناطق مرزی ایران با توجه به روند جهانی شدن و نفوذ پذیری هر چه بیشتر مرزها نسبت به قبل از یک سو و قرار گرفتن قومیت ها و فرهنگ های متنوع و مختلف از سوی دیگر پررنگ تر می باشد. مساله اصلی که این پژوهش آن را به چالش می کشاند، این است که آیا فرصت ها و سرمایه گذاریهای هر چند اندک ایجاد شده در نواحی مرزی به توسعه اجتماع میزبان در قالب رفاه اجتماعی، عدالت توزیعی و بهکشت اقتصادی مناسب ختم شده است و یا سهم آنان از این فرصت ها ناچیز و در حد کسب مشاغل پرریسک از قبیل قاچاق کالا می باشد و آیا حتی مراودات تجاری، تأثیر شگرفی در تأمین مایحتاج نیازهای ساکنین مرزنشین داشته و یا کالاهای مبادله شده عمدتاً رویکرد فرا استانی و فرا منطقه ای داشته است. در این راستا به نظر می رسد گام نخستین و در عین حال سنگین ترین مسولیت برنامه ریزان و مداخله گران امور، تمیز دادن بین سیاستهای است که منجر به فرصت سازی یا فرصت طلبی، تساوی یا روابط انتفاعی(بهره کشی) و مشارکت یا سیاستهای پدرسالار گونه در ارتباط با این جوامع می باشد.

واژگان کلیدی: مرز، اجتماعات محلی، امنیت پایدار، ایران.

مقدمه:

هر اجتماعی که در دوره های تاریخی می زیسته به ویژه دولتمردان آن اجتماع، برای حفظ و بقاء خود به ایجاد امنیت و احساس امنیت در بین شهروندان خود می پرداخته اند. شواهد تاریخی نیز حاکی از آن است که هر موقع در جامعه ای آرامش و امنیت حکمفرما بوده است آن جامعه رو به پیشرفت گذاشته و در سایه این آرامش بسیاری از دستاوردهای علمی بشر رشد و ترقی نموده است. اما بالعکس وقتی آرامش یک اجتماع دستخوش تغییر وتحول و یا حتی جنگ می گشته احساس امنیت به شدت افول کرده و شهروندان از بیم جانشان، حتی نمی توانستند به کوچکترین امورات زندگی خود سامان دهند.(کامران و شعاع،(26 :1389 از آنجا که حفاظت از مرزهای هر کشور از اهم مسائل حکومت است، دولتهای یکصد ساله اخیر حاکم بر کشورمان سیاستهای متعددی را برای مرزنشینان اتخاذ نموده اند. عمده هدف این سیاستها به منظور کاهش بحران بیکاری، فقر، مفاسد گوناگون اجتماعی، ایجاد اشتغال، کاهش قاچاق کالا، برقراری عدالت اجتماعی، کاهش انگیزههای

574

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

مهاجرت و غیره بوده است(سعیدی و همکاران،.(95 :1388لیکن با گذشت سالیان متمادی بازهم نواحی مرزی با محرومیت و فقر درگیر می باشند و شکاف عمیقی بین آنها و نواحی مرکزی کشور دیده می شود(برای اطلاع بیشتر رجوع کنید به ابراهیم زاده و همکاران،.(1388 پس سوال اساسی پیش می آید، که چرا با وجود توجه دستگاههای اجرایی در غالب سندهای توسعه نواحی مرزی(از جمله طرح پر زرق و برق توسعه محور شرق) و الویت دادن به حل مشکلات این نواحی در سایر طرحها و مصوبات و بعضاً تزریق منابع مالی عظیم، مشکلات در نواحی مرزی مرتفع نشده است. آیا این مناطق در دور تسلسل توسعه نیافتگی قرار گرفته اند؟ اگر پاسخ بلی است راهکار بنیادی و پایه ای برای خروج از آن کدام است؟ در این راستا، این نوشتار سعی بر آن دارد، هر چند بسیار ناچیز و حتی ناقص، ذهنیت و دیدگاه سیاست گذاران و برنامه ریزان را نسبت به اجرای ناقص برخی پروژه ها و اقدامات و بعضاً نادیده گرفتن اجتماعات محلی در این فرایند در مناطق مرزی کشورمان حساس تر بنماید.

مبانی نظری

مفاهیم

اجتماعات محلی

طی دهه ای اخیر الگواره توسعه، از تمرکز بر سیاستهای »آجر و ملاط« محوری و توجه به داشته های کالبدی؛ بر سیاستهای انسان محور و سرمایه اجتماعی به مثابه فاکتور اصلی در توسعه پایدار روی بگردانده است. هر چند این رویکرد اجتماعی در توجه به استفاده از کنش های اجتماعی در توسعه جوامع موضوع جدیدی نیست و در نظریات اندیشمندانی چون کارل مارکس((1818-1883، ماکس وبر((1864-1920، زیگموند فروید (1856-1939)، ماکس هورکهایمر((1895-1973، تئودور آدورنو((1903-1969، هربرت مارکوزه (1898-1973)، حتی بیش از آن بسیاری از اندیشمندان معروفی چون آنتونی گیدنز، میشل فوکو و یورگن هابرماس و جغرافی دانان منتقدی همچون دیوید هاروی، آلیزه رکله و پیترکروتکین ریشه دارد(محمدی و روستا،.(90:1387

توسعه اجتماع محور به مثابه یک فرایند و به عنوان ابزاری در ارتقای مشارکت و حکمروایی مردم سالارنه در زمینه های مختلف اقتصادی- اجتماعی به کار گرفته می شود. در کل، توسعه اجتماع محور را می توان به مثابه فرایندی محسوب کرد که به موجب آن گروههای اجتماع محلی قادر به کنترل تصمیمات و تخصیص منابع از بالا جهت توسعه محلی میشوند(.(ESCWA,2004:2

از دیدگاه جامعه شناختی »اجتماع« یا »جامعه محلی« به گروهی از مردم اطلاق می شود که در مکانی معین ساکن هستند و میان آنان روابط متقابل مستقیم بر اساس تعلقات مشترک، سرنوشت مشترک و هویت مشترک وجود دارد. به نظر دیکنز

»مکان محلی« تا حدود زیادی یک مجموعه کالبدی است که کنش متقابل انسانی، درون آن رخ می دهد و شامل مکانهایی مثل یک اتاق، یک طبقه نمایشگاه، یک کارخانه، شهرکها، شهرها و نواحی مشخص آن می شود. در هر حال، اگرچه اصطلاح

»اجتماع محلی« در معانی مختلف و متعدد به کار می رود ولی جوهر مشترک آنها معرف نوعی فضای اجتماعی است که در آن بعد مکانی و بعد اجتماعی وحدت پیدا کرده است.

در همین زمینه »جان فریدمن« نیز معتقد است که در مورد فضای برنامه ریزی باید فضای محلی و منطقه ای را بر فضای ملی و فراملی مقدم داشت(.(Friedmann,2006:5 قابل ذکر است که شاید بتوان »فریدمن« را به عنوان برجسته ترین نظریه پردازی ذکر نمود که ضرورت بازنگری در اندیشه برنامه ریزی و چرخش از سوی عرصه ها و سطوح کلان تصمیم گیری به جنبه های محلی و عرصه زندگی روزمره را مطرح کرده است. به اعتقاد وی چارچوب سنتی برنامه ریزی به منظور پاسخگویی متناسب با شرایط امروزه نیازمند تغییر و دگرگونی است، ولی بر این نکته تأکید می ورزد که برنامه ریزی به عنوان دانش و فعالیتی که در ابعاد زمان و فضا رخ می دهد بایستی تغییر موضوع دهد. از جمله علل مهم این امر می توان به ضرورت توجه به ویژگی های

575

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

محلی، تقویت نهادها و تشکل های اجتماعی در حیات شهری و اهمیت زندگی روزمره مردم در مقیاس اجتماعات محلی اشاره کرد(محمدی و روستا،.(91 :1387

امنیت:

واژه امنیت به عنوان یک مفهوم عام تمامی شونات زندگی را در بر می گیرد و با بقای نفس و صیانت از حیات و موجودیت انسان پیوند می خورد. در واقع امنیت تضمین کننده حیات و بقای انسان و موجود زنده می باشد و همه موجودات در تقلای بقا و حفظ وجود و حیات سالم خود می باشند و امنیت عامل این نیاز اساسی و حیاتی است. لذا مهمترین آرمان انسان و موجود زنده تلقی می شود(حافظ نیا،.(325 :1385 وجود امنیت در مفهوم “آزادی” مخفی است و فقدان آن در مفهوم

“ترس” جلوه گر می باشد(ابراهیمبای سلامی،(74 :1385 در ادبیات اجتماعی موجود درباره امنیت، بر مفهوم رهایی از تهدید تاکید شده و حفظ ارزش ها و تداوم آزادی مورد توجه قرار گرفته است(بوزان،.(1378 پیچیدگی مفهوم امنیت بیشتر به ابعاد ذهنی و روانی آن مربوط است. مفهوم امنیت، با وجود یا فقذان یک یا چند متغییر و خدشه در» وضعیت امن « و با » احساس ناامنی « درک می گردد و با بازگشت به این وضعیت و رهایی از ناامنی درک می گردد و با بازگشت به این وضعیت و رهایی از ناامنی مطالبه می شود. از این رو، اکثر تعاریف درباره مفهوم کلی امنیت بر » احساس آزادی از ترس « یا » احساس ایمنی « که ناظر بر امنیت مادی و روانی است، تاکید دارد(ربیعی،.(4 :1383

پیشینه تحقیق

هر چند تاکنون چندین کتاب، مقاله و پایان نامه و حتی طرح های در سطح ملی در مورد مرزها، نقش و عملکرد آن ها و ضرورت توجه به آنها تحریر شده است، لیکن در حیطه مرز در خدمت توسعه اجتماعات محلی و ضرورت تغییر برخی نگرش ها در حوزه سیاست گذاری ها در سطوح بالادست پژوهشی تاکنون مشاهده نشده است و از این رو نوآوری درآن پرواضح است.

روش تحقیق

روش تحقیق در مطالعه حاضر توصیفی- تحلیلی و دیدگاه حاکم انتفادی و واقع گرایانه می باشد که از منابع اسنادی و کتابخانه ای استفاده شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 5:11 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله وجه تسمیه کرج (شهرستان کرج) با word دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وجه تسمیه کرج (شهرستان کرج) با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وجه تسمیه کرج (شهرستان کرج) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وجه تسمیه کرج (شهرستان کرج) با word :

در فرهنگ ما پیرامون وجه تسمیه کرج ذکر نشده است. لذا در صورتیکه کرج از لغت «کاواک یا کاوک» به معنی میان تهی باشد منظور شهری است که در میان دره ای واقع شده است. اگر کرج از لغت «کراج» به معنای بانگ بلند یا فریاد اخذ شده باشد نیز با سابقه باستانی آن ارتباط پیدا می کند زیرا محتملاً کرج مبدأ خبری بزرگ جهت رگا (ری) بوده که در ایام تابستان در تپه آتشگاه و کوههای مرادتپه و کلاک کرج برای خبر رسانیدن و دیده بانی آتش می افروختند و در جنگ ها بدینوسیله از حمله و هجوم دشمنان با خبر می گردیدند.
بطور کلی درباره کرج آنچه از کتاب های تاریخی و مأخذهای مهم و معتبر بدست می آید آن است که سه ناحیه در ایران به این نام معروف و هر سه نیز در عراق عجم بوده که عبارتند از:
1) کرجی که در مأخذی قدیمی به نام کتاب حدود العالم من المشرق الی المغرب آورده شده است. مراد کرج اَبَودلَف است که شهری بزرگ و معتبر بوده و اکنون خرابه های آن در چند فرسنگی اراک در محل آستانه، نزدیک شازند به چشم می خورد.
2) کرج روذراور از نواحی همدان بوده و پیداست که واژه روذراور همان است که مردم تویسرکان امروز رو دلاور می گویند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 5:11 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 تحقیق ماشین برداشت غلات ( کمباین ) با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق ماشین برداشت غلات ( کمباین ) با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ماشین برداشت غلات ( کمباین ) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق ماشین برداشت غلات ( کمباین ) با word :

نام کمباین Combine یعنی توأم با هم موقعی بوجود آمد که عملیات چیدن محصول ( برداشت ) و خرمن کوبی که بعداً عمل تمیزکردن هم به آن اصافه شد ، در یک ماشین کامل و واحد انجام گرفت .
کمباین های امروزی ، ماشین هایی هستند که در شرایط مختلف محصول و مزرعه به منظور برداشت ، کوبیدن ، جداکردن و تمیز کردن تمام دانه ها به کار برده می شوند .












نمایی کلی از ماشین برداشت ( کمباین ) از روبرو مدل (520) MF

کمباین ها را می توان به دو دسته مهم تقسیم بندی نمود :
1) کمباین های خودرو
2) کمباین های کششی








یک کمباین دشت در حال برداشت گندم

توضیح :
کمباین خودرو : کمباین خودرو واحدی کامل است ، موتور پر قدرت آن قدرت زیادی برای راندن ماشین در ناهموارترین مزارع را بوجود آورده ، محصولات را با عملکرد بسیار زیاد برداشت می کند و بجای اینکه توسط گروهی از نفرات کار کند ، فقط توسط یک راننده کار خود را انجام می دهد .













یک کمباین کششی محور تواندهی گرد مجهز به ضمیمه بردارنده

توضیح :
کمباین کشتی :
این نوع کمباین ها توسط تراکتور کشیده میشوند . کمباین های کوچک به وسیله محور تواندهی تراکتور و کمباینهای برزگتر توسط یک موتور کمکی که روی کمباین سوار شده به حرکت در می آیند .
اعمال کمباین :
1) برش و تغذیه ( چیدن محصول سرپا و کندن آن یا برداشتن نوار محصول از سطح مزرعه )
2) کوبیدن ( جداکردن دانه ها از قسمتهایی از گیاه که دانه ها را در برگرفته اند .)
3) جدا کردن ( جدا کردن دانه و خرده کاه از کاه و کلش )
4) تمیز کردن ( تمیز کردن دانه از خرده کاه و سایر بقایای گیاهی )
5) جابجا کردن ( انتقال دانه های تمیز و پس مانده ها )








تصویر مقطع یک کمباین خودرو جدید و قسمتهای مهم آن
1) چرخ فلک در بالای شانه برش سکو قرار دارد . با توجه به برداشت محصولات مختلف با کمباین 2 نوع چرخ و فلک داریم :
1) چرخ فلک پره ای : 4تا 8 عدد پره تخته ایی یا فولادی هستند که به طرز ثابت به بازوهای شعاعی متصل شده اند . پره ها مقابل محصول سرپا می چرخند تا وقتی که محصول بوسیله شانه برش درو شود آن را نگه داشته و حمایت می کنند . سپس پره ها محصول درو شده را در مسیر هلیس سکو قرار میدهند .





چرخ فلک پره ای
2) چرخ و فلک بردارنده : تعداد زیادی انگشتی یا داندانه فولادی فنری هستند که به پره ها یا میله های چرخ و فلک متصلند .
بخصوص برای بلند کردن غلات خوابیده و در هم پیچیده در جلو شانه برش مؤثرند .
هر دو نوع را می توان نسبت به شانه برش به طرف جلو و عقب و همچنین پایین و بالا تنظیم نمود که این تنظیم برای انتقال صحیح محصول به جلوی شانه برش و هلیس مهم است





چرخ و فلک بردارنده
2) شانه برش : برش محصول را انجام میدهد . چرخ و فلک محصول را جلوی شانه برش سکونگه می دارد تا محصول بریده شود .






شانه برش کمباین
چاقو در شانه برش کمباین های مختلف بین 800 تا 1100 ضربه در دقیقه می زند . تیغه های چاقو ممکن است از نوع با لبه های دندانه دار یا صاف برنده باشند . لبه های دندانه دار مناسب درو غلات هستند وقتی مقدار زیادی از محصول غله ، سبز باشد از چاقو با تیغه های لبه صاف استفاده میشود چاقو توسط انگشتی هایی که به شاسی شانه برش متصل شده اند حمایت میشوند .
گیره های چاقو ، تیغه هایی چاقو را در نزدیکی لبه های برنده انگشتی ها نگه میدارند تا برش تمیز حاصل شود . یک سر چاقو به دستگاه محرک رفت و برگشتی متصل میشود .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ