
کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش زیرمجموعه شرکت شهرک صنعتی خیام با word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش زیرمجموعه شرکت شهرک صنعتی خیام با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش زیرمجموعه شرکت شهرک صنعتی خیام با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش زیرمجموعه شرکت شهرک صنعتی خیام با word :
بخشی از فهرست کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش زیرمجموعه شرکت شهرک صنعتی خیام با word
مقدمه 1
تاریخچه 2
تحلیل میزان موفقیت شهرکهای صنعتی در عرصه شهرستان 3
امور مالی 4
امور قراردادها: 4
طرحهای جاری 4
طرحهای عمرانی 4
امورجاری: 6
دارایی های ثابت 6
صدور چک 7
هزینه های جاری 8
حقوق 13
اسناد جاری 16
امور متقاضیان و حسابداری 17
صورتهای مالی 17
حسابداری شرکت 25
اصولاً امروزه شهرکهای صنعتی بستر و شالوده رشد و ایجاد صنایع کوچک را فراهم می کند. سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران هم به ایجاد روبناها می پردازد و نواحی ، شهرکها و مدلهای مختلف توسعه اقتصادی نظیر خوشه های صنعتی را شکل می دهد و مقدمات ایجاد توسعه و تسهیلات لازم را برای این منظور فراهم می کند.
و همچنین در کنار این سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی درصدد پشتیبانی همه جانبه ، ایجاد تسهیلات ، آموزشها ، ارتقاء تکنولوژی و افزایش توان رقابتی صنایع کوچک بر می آید تا ان شاءا... این صنایع بتوانند جایگاه خود را در بازار جهانی بیابند.
شهرستان نیشابور با توجه به ظرفیتهای بالا و موقعیت مناسب جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر جاده اصلی تهران – مشهد فاصله نزدیک به فرودگاه ، عبور خط راه آهن ، خطوط انتقال گاز، نیروگاه سیکل ترکیبی 150 مگاواتی به بستر مناسبی جهت سرمایه گذاری و توسعه این منطقه تبدیل شده است. در حال حاضر نیز با وجود حدود 400 واحد صنعتی به عنوان یکی از شهرهای بزرگ صنعتی کشور شناخته شده و در استان نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
شرکت شهرکهای صنعتی در سالهای اخیر به سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی تغییر نام پیدا کرده است . این شرکت از سالهای قدیم شروع به فعالیت کرده است. مقّر اصلی این سازمان در تهران است و در مرکز استانهای صنعتی نیز شعبه دارد . این سازمان به صورت سهامی خاص اداره می شود و زیر نظر وزارت صنایع و معادن فعالیت می کند.
همانطور که از اسم این سازمان مشخص است شهرکهای صنعتی زیر نظر این سازمان فعالیت می کنند. شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی یکی از شرکتهای فعال کشور می باشد که حدود 15 شهرک صنعتی مانند شهرکهای صنعتی خیام ، چرم مشهد ، بینالود ، توس و... زیر نظر این شرکت فعالیت می کنند.
شهرک صنعتی خیام یکی از شهرکهای بزرگ استان خراسان می باشد که در سال 1370 آغاز به کار کرده است.
تحلیل میزان موفقیت شهرکهای صنعتی در عرصه شهرستان:
حاصل نسبت قراردادهای منعقده در شهرکهای صنعتی شهرستان را به تعداد طرحهای با پیشرفت فیزیکی 100% - 20% شهرستان می توان به عنوان شاخصی در میزان موفقیت شهرکهای صنعتی شهرستان استفاده کرد.
این نسبت در شهرستان نیشابور معادل 4/0 محاسبه شده است. همچنین حاصل نسبت واحدهای بهره برداری شهرستان یکی دیگر از شاخصهای میزان موفقیت شهرکهای صنعتی شهرستان محسوب می شود ، این نسبت در شهرستان نیشابور معادل 3/0 می باشد.
امور مالی:
در زیر شرح مختصری از فعالیت هایی که در بخش امور مالیاتی انجام می گیرد بیان می شود:
این شرکت برای انجام امور حسابداری از نرم افزار حسابداری به نام همکاران سیستم استفاده می نماید.
این نرم افزار بر روی تمام سیستمهای بخش امور مالی نصب می باشد و هر کدام از کارمندان این قسمت با توجه به مسئولیتی که دارند از این نرم افزار استفاده می کنند.


مقاله مدیریت در بحران (تحلیلى از جنگ خندق) با word دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدیریت در بحران (تحلیلى از جنگ خندق) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت در بحران (تحلیلى از جنگ خندق) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدیریت در بحران (تحلیلى از جنگ خندق) با word :
مدیریت در بحران (تحلیلى از جنگ خندق)
دکتر علیمحمد ولوى *
پژوهشى موردى در مدیریت پیامبر اکرم(ص) در غزوه احزاب
زندگى رسول گرامى اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) سرشار از نکاتى است که اگر با نگاهى نو به آن توجه شود، بسیارى از خط مشىها و سیاستهاى اصولى در حوزههاى مختلف علمى، معرفتى، اجتماعى، سیاسى، دفاعى و... شناسایى خواهد شد. بررسى دقیق و همه جانبه ابعاد مختلف زندگى این بزرگان، مخصوصا با شیوههاى جدید و بابهرهگیرى از آخرین دستاوردهاى علمى، از ضرورتهاى جوامع اسلامى است.
یکى از حساسترین و سرنوشتسازترین حوادث صدر اسلام، غزوه احزاب است. مورخان، این غزوه را بیشتر از آن جهتبا اهمیت مىدانند که آخرین صحنه تهاجم دشمن به نیروهاى اسلام و نقطه اوج اقدامات دفاعى مسلمین بود. اما آنچه کمتر در منابع تاریخى مورد توجه قرار گرفته، مدیریت این حادثه سرنوشتساز و مهم است.
مدیریت پیامبر اکرم(ص) در جریان این غزوه ابعاد مختلفى دارد. در مقاله حاضر کوشش شدهاست، در حد امکان یکى از اقدامات مدیریتى پیامبراکرم(ص) در جریان یکى از تدابیر آن حضرت یعنى «حفرخندق» مورد بحث و بررسى قرار گیرد. البته مقاله حاضر به مدیریتى که رسول الله(ص) در جریان حفر خندق اعمال فرمودند محدود نمىشود، بلکه موضوع اداره و بهرهگیرى کامل از این اقدام دفاعى هم مورد بحث قرار مىگیرد.
طرح مسئله
مسلمین پس از اطلاع از آغاز تهاجم قریش، حداکثر هشت روز فرصت داشتند تا نسبتبه انجام هرگونه اقدام تدافعى تصمیمگیرى کنند.
تصمیم پیامبر(ص) به حفر خندق یکى از بهترین نمونههاى تصمیمگیرى شجاعانه است. خندقى به طول حداقل پنج کیلومتر با عرض تقریبى هفت تا ده متر و عمق حداقل سهمتر، مستلزم حجم عظیمى از خاکبردارى است، در حالى که تمام نیرویى که در اختیار پیامبر(ص)بود به سه هزار نفر نمىرسید. حال این سؤال مطرح است که چه مدیریتى اعمال شد که توانستبا وجود همه محدودیتها این اقدام کم نظیر را انجام دهد و به نتیجه مطلوب برساند؟
تصویر اجمالى حادثه
غزوه احزاب بنابر قول مشهور در شوال سال پنجم هجرى (1) و در ناحیه شمال و غرب مدینه النبى واقع شد. قرآن مجید در چهار سوره و در قریب 22 آیه به مسائل مختلف این جنگ اشاره کردهاست. (2)


مقاله شاعران و نثر نویسان پارسی گوی قرن هفتم و هشتم با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شاعران و نثر نویسان پارسی گوی قرن هفتم و هشتم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاعران و نثر نویسان پارسی گوی قرن هفتم و هشتم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شاعران و نثر نویسان پارسی گوی قرن هفتم و هشتم با word :
شاعران و نثر نویسان پارسی گوی قرن هفتم و
هشتم
استاد مربوطه:
جناب آقای دکتر عباسی
اعضاءگروه:
نگین مهاجری مقدم ساغر ظهوریان
رؤیا قدردان سیما شکوه سرنوازی
طاهره سیدی سمانه طالبی زاده
منابع:
1 دایره المعارف ادبی. ترجمه و تألیف عبدالحسین سپدیان
2 تاریخ ادبیات ایران. دکتر صفا. جلدسوم. ص 344
3 زندگی نامه شاعران ایران. تألیف لیلا صوفی
4 برگی از زندگی بزرگان. فرشته کریمی. انتشارات نوید شیراز.
5 از سپهری تا جامی.تاریخ ادبی ایران. نیمه قرن هفتم تا آخر قرن نهم. عصراستیلای مغول و تاتار. تألیف ادوارد برون. ترجمه علی اصغر حکمت.
مقدمه
عده ای از شاعران پارسی گوی از بازماندگان دوران قبل از حمله مغول هستند و یا از کسانی که در دوره مغول می زیستند. دسته دیگر در دوران مغول در دستگاه امارتهای کوچک یا خاندانهای بزرگ زندگی می کردند و یا در خانقاههای متصوفه زیر دست مشایخ بزرگ ایران و خارج ایارن بودند.
آخرین دسته کسانی هستند که در بین حکومت ایلخانان و حمله تیمور در خدمت ملوک الطوائف ایران و نواحی مجاور بودند.
ایران در دوره مغول: در این دوهر ادبیات حیرت انگیز و بزرگی از ایرانیان بوجود آمد. جنوب ایران کمتر از ممالک شمالی و مرکزی و غربی دچار خسارت شد.
انهدام مؤسسات دینی:
هر چند به واسطه قتل عام فضلا طلاب و انهدام مدارس و مساجد و کتابخانه ها دچار اختلال و پریشانی شد ولیکن آسیب بعضی کمتر بود. مغولان بت پرست به فلسفه و حکمت توجهی نداشتند ولیکن نسبت به مدایح شعرا بی اعتنا نبودند. در این دوره مورخین در جه اول در زبان فارسی به ظهور رسیدند.
شعرا و صوفیه عصر ایلخانان:
در این دوره دو نفر از شاعران که درجه بالاتر از بقیه بودند:
1 جلال الدین روحی
2 سعدی شیرازی
بسیاری از ادبا و کسانیکه ادبیات ایران را در هند مطالعه کردند مرتبتی بالا داشتند و مقام آنها را بعد از مولوی و سعدی قرار می دهند. امیر خسرو دهلوی حسن دهلوی بدر چاچی که هر سه در هندوستان بودند. در این میان چند تن از شعرای ایران که در ایران نشود نما یافتند و بعد کرم و سخاوت پادشاهان مغول در دهلی آنها را جلب کرد از ایران مهاجرت کردند به امید آنکه بضاعت ادبی آنها در هند خریدار داشته باشد.
مرحوم شیلی نعمانی(شعر الحجم) به زبان اردو:
بر شرح احوال شعرای ایران از فردوسی تا حافظ و چند صفحه از امیر خسرو و حسن دهلوی نگاشته است. اما با اینکه ادبیات فارسی که در هند به ظهور رسیده به طور کلی آن لطف را که در کلام ایرانیان اصلی است ناقد می باشد.
در ابتدا به ذکر نام چند شاعر معروف و شرح احوال آنها و سپس دیگران اشاره می کنیم:
امیر خسرو دهلوی:
از شاگردان شیخ بزرگ نظام الدین اولیا بود. در موسیقی نیز همچون شعر معروف بود. ترک نژاد بوده و در ولایتی در هندوستان تولد یافت. در زمان حیاتش از پنج پادشاه نوازشها دید. دولتشاه معتقد بود که قریب یک کرور بیت بنظم در آورده. از آثار او «کتاب لیلی و مجنون» «مرگ مادر و برادر»مرثیه گفتند و ابیاتی خطاب به دخترش عفیفه.
بدر چاچی:
در هندوستان شهرتی بسیار داشت و در ایران غیر معروف می باشد. از شعرای ماوراء النهر است و در شهر چاچ که امروزه به شهر جدید تاشکند تبدیل یافته است. کلام او به اشکال معروف است در تمام اشعار فارسی از قلم شعرای ترک نژاد یا تحت حمایت ترکان عمومیت دارد.
حافظ شیرازی:
شمس الدین محمد شیرازی ملقب به لسان الغیب و ملتخص به حافظ. اوایل قرن هشتم بوده. نزد علمای بزرگ از جمله قوام الدین عبدالله در علوم به مقامی رفیع رسید. شاه شیخ ابواسحاق اینجو را به القاب«جمال چهره اسلام» «سپهر عام و حیا» می شود.
دیوان حافظ که یک دیوان عرفانی هست که محور جهان بینی عرفانی«وحدت وجود» است. مسئله دیگر وحدت تجلی است یعنی جهان با یک تجلی حق بوجود امده و مسئله دیگر راز خلقت جهان .
اگر چه باد فرحبخش و باد گلبیز است به بانگ چنگ مخور که محتسب تیز است
صراحی و حریفی گرت به چنگ افتد به عقل نوش که ایام فتنه انگیز است
در آستین مرقع پیاله پنهان کن که همچو چشم صراحی زمانه خون ریز است
زرنگ باده بشوییم خرقه ها در اشک که موسوم ورع و روزگار پرهیز است.
مولوی:
مولانا جلال الدین بلخی یکی از بزرگترین شاعران ایران از حیث بلندی افکار شور انگیزی اشعار و مقدار شعر لقبش در دوران حیات مولانا بوده و قرنها بعد مولوی با نامهای «مولوی روم» «مولوی رومی» شهرت یافته و در بعضی از اشعارش تخلص خاموش خوش دیده می شود. در سال 604 در بلخ متولد شد آشنایی او با شمس تبریزی صلاح الدین زرکوب حسام الدین چلپی باعث شد تا بخشی از سروده های خود را به نام شمس الدین تبریزی و 70 غزل از غزلهایش را با نام صلاح الدین زرکوب و حسام الدین باعث پیدایش یکی از بزرگترین آثار ذوق و اندیشه بشری به نام معنوی گردد. پس از مرگ مولانا او را در کنار پدر به خاک سپردند. بر سر تربت او بارگاهی است که به «قبله خضراء» شهرت دارد.
آثار مولوی:
«مثنوی معنوی» «غزلیات شمس تبریزی» «رباعیات» «فیه مافیه» «مکاتیب» «مجالس شعر»
عاشقی پیداست از زاری دل نیست بیماری چو بیماری دل
علت عاشق از علتها جداست عشق اصطرلاب اسرار خداست
هر چه گویم عشق را شرح و بیان چون به عشق آیم خجل باشم از آن
گرچه تفسیر قلم روشنگر است لیک عشق بی زان روشن تر است.
سعدی:
شرف الدین مصلح شیرازی ملقب به ملک الکلام واضح المتکلمین در حدود سال 606 هجری عمر خود را به سرودن غزلها. قصائد. تألیفات. رسالات مختلف. وعظ و تذکیر می گذراند. از میان آثار منظوم او گذشته از غزلیات و قصائد مثنوی مشهور وی است که به سعدی ناومه و بوستان شهرت دارد. در اخلاق و تربیت و وعظ و در ده باب تنظیم شده: «عدل» «احسان» «عشق» «تواضع» «رضا» «ذکر» «تربیت» «شکر» «توبه» «مناجات»و «ختم کتاب » در نثر گلستان دارای یک دیباچه و هشت باب:
باب اول «سیرت پادشاهان» باب دوم« اخلاق درویشان» باب سوم« فضیلت و قناعت» باب چهارم: «فوائد خاموشی» باب پنجم: « عشق جوانی» باب ششم :« ضعف و پیری» باب هفتم:«تربیت» باب هشتم: « آداب صحبت».
مقبره او به جهت انتساب او به تکیه سعدیه معروف است. سبک او روان و لطف و سادگی و شیوایی و انسجام و فصاحت و فریبندگی الفاظ در اشعارش است.
کلیات سعدی از نظم و نثر شامل نه هزار بیت می شود.
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگر روند و آیندو تو همچنان که هستی
چه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکن تو چو روی باز کردی در ماجرا ببستی
نظری به دوستان کن که هزار بار از آن به که تهیتی نویسی و هدیتی فرستی


مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن با word :
چکیده
Geobacillus stearothermophilus باکتری بسیار ترموفیل است که در در دمای بالای 70œC رشد کرده و آنزیم هایی بسیار
گرمادوست را تولید می کنند. از جمله آنزیم های بسیار گرما دوست تولید شده توسط باکتری های این جنس آمیلاز می باشد که در
صنعت کاربرد فراوانی دارا می باشد. اما صنعت نشاسته نیازمند نوع آنزیمی مقاوم حرارت بالای 85 درجه سانی گراد است در حالیکه
آنزیم طبیعی سویه G.stearothermophilus در این شرایط پایداری مطلوب را ندارد. بنابراین توسعه پایداری حرارتی این آنزیم
مطلوب است. در این مطالعه به منظور افزایش پایداری دمایی آمیلاز ، با استفاده از روش in silico مدل سازی پروتئین انجام شد. مدل سه بعدی مربوط به آمیلاز Geobacillus بوسیله الگوریتم Hiddem Markov Model پیش بینی شد. در پایان تمامی فولدها از طریق Rigid Body Assembly به یکدیگر متصل شده و ساختار کامل ایجاد گردید. سپس مدل پیش بینی شده به عنوان الگو برای الگوریتم PopMusic مورد استفاده قرار گرفت. با استفاده از جهش هدفمند، تغییر در هر جایگاه از جنبه پایداری دمایی اندازه گیری شد.
بر اساس خروجی الگوریتم PopMusic، بهترین موقعیت های جایگزینی شامل موارد زیر می باشند : 188 E به T، 473 K به Eو 476 E به C به ترتیب با افزایش -630، -606 و -541 در پایداری دمایی ابعاد DDG و 263 G به E با تغییر -1009 در ابعاد
.DDG این مطالعه پیشنهاد می کند که جهش های نقطه ای می توانند جهت اهداف آزمایشگاهی با دقت قابل اتکا استفاده شوند. البته تایید این پیش بینی نیازمند تایید کار های عملی است.
واژگان کلیدی: آمیلاز، مقاومت دمایی، جهش زایی
مقدمه
آلفا آمیلاز((E.C3.2.1.1 اغلب متا لوآنزیم هایی هستند که برای تشکیل و ثبات ساختار و فعالیت به یون کلسیم وابسته هستند. این
آنزیم ها به خانواده GH-13 گروه هیدرولاز ها تعلق دارند. آلفا آمیلاز درجانوران، گیاهان ومیکروارگانیسمها وجود دارد. آنزیم آلفا آ میلازقادر به تخریب پیوندهای 4-1 در مولکول آمیلوز بوده ودکسترین شدن در نشاسته را سبب می شود(. (Bordbar,2005
آلفا امیلاز مورد استفاده در صنعت منشا قارچی و باکتریایی دارد. گونههای مختلف جنس Bacillus و آکتینومیستهایی که درمقابل دما
پایدارند مثل B. Thermomonospora و B. Thermoactinomyces برای تولید آلفا امیلاز مناسباند. در این میان B. subtilis، B. polymyxia ، B.mesentericus، B. vulgarus، B.megaterium و B.licheniformis شده اند برای تولید آلفا آمیلاز مورد توجه بوده اند. در حال حاضر، آمیلاز گرمادوست stearothermophilus و یا licheniformis باسیلوس، در صنایع نشاسته استفاده
می شود.
1


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت تاسیسات وتجهیزات استخر شنا با word دارای 34 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت تاسیسات وتجهیزات استخر شنا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت تاسیسات وتجهیزات استخر شنا با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت تاسیسات وتجهیزات استخر شنا با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت تاسیسات وتجهیزات استخر شنا با word :
اسلاید 1 :
فضاهای جنبی مورد نیاز در ساختن استخر
- استخر
- اتاقهای سونا و جکوزی
- جایگاه تماشاچیان
- موتور خانه
- فضای سرویسها، دوش ها و رختکن ها
- فضای استراحت و تجدید قوا
- فضای آفتابگیری در استخرهای روباز
- فضای اداری و تجهیزات ارتباط جمعی
- اتاقهای کمک اولیه و استقرار پزشکان
اسلاید 2 :
تاسیسات عمومی استخر شامل دیگ های آبگرم و منابع است. استخرهای تجاری عموماً شامل دوشها, اتاقهای سونا و جکوزی می باشد. عموماً در این موارد از سیستم و تجهیزات مستقلی نظیر دیگ بخار, مبدل و ; استفاده می شود
اسلاید 3 :
دستگاه تصفیه اب: این دستگاه با مکش اب استخر به داخل تصفیه خانه و برگشت ان به داخل استخر باعث تصفیه اب استخر می شود.
در استخرها دستگاه تصفیه اب باید بطور مداوم در حال فعالیت باشد.
دستگاه کلر زنی اتوماتیک: این دستگاه اب استخر را بر طبق برنامه داده شده اب استخر را کلر زنی می کنند.
کلر آزاد باقیمانده استخر حداقل 2-5/1 میلی گرم در آب باشد مقادیر کمتر از این میزان ممکن است عواملی از قبیل کریپتوسپوریدیوم را از بین نبرد.
اسلاید 4 :
تعداد شناگران در استخر
- تعداد شناگران بایستی متناسب با وسعت استخر باشد. معمولاً برای هر یک نفر 3 متر مکعب و یا 2 متر مربع در نظر گرفته می شود.
اسلاید 5 :
جهت یابی
- جهت استخری که دارای دایو است ، حتماً بایستی بطرف شمال باشد تا نور خورشید مزاحم چشم کسی که شیرجه می رود نشود. استخر و آفتابگیر بایستی از طلوع تا غروب آفتاب در زیر تابش نور خورشید باشد.
اسلاید 6 :
نور و روشنایی استخر
نور استخر باید کافی و طوری از بالا به آب بتابد که در سر تا سر استخر نور
مناسب وجود داشته باشد،برای دید بهتر شناگران از چراغهای که در دیواره
داخلی استخر نصب می شود ولتاژ آن حدود 12 ولتاست استفاده می دشود.
اسلاید 7 :
دما
درجه حرارت هوای استخرهای سرپوشیده باید حداقل دو درجه بالاتر از دمای آب باشد دمای مناسب برای آب استخر 27-26 درجه سانتیگراد می باشد. برای تهویه هوای محل جایگاه تماشاچیان باید توجه خاصی مبذول شود.
اسلاید 8 :
دیواره استخر
- دیواره های انتهایی استخر باید موازی باشند و با سطح آب زاویه 90 درجه داشته و از جنس محکم و یکپارچه ساخته شده باشند. سطح دیواره تا عمق 80 سانتیمتری آب نباید لغزنده باشد. رعایت این اصل برگشت شناگران را بی خطر می سازد.
- دیواره و کف استخر باید به وسیله کاشی و یا سرامیک برای شستشوی بهتر پوشانده شوند.
اسلاید 9 :
لبه های مخصوص استراحت
- لبه یا فرورفتگی مخصوص استراحت که شناگران یا بازیکنان واترپلو در هنگام استراحت پای خود را درون آن می گذارند وجود این لبه ها در دیواره های طولی استخر مجاز است، اما نباید از عمق 120 سانتیمتری آب پایین تر باشد. پهنای آنها می تواند از 10 تا 15 سانتیمتر باشد.
اسلاید 10 :
آب راهها یا موج گیری های کنار استخر
- آب راهها یا موج گیرها را می توان در هر چهار دیواره استخر تعبیه کرد، نصب آن ها در دیواره های انتهائی باید طوری باشد که امکان اتصال صفحات زمان سنج های در فاصله 30 سانتی متر بالای سطح آب وجود داشته باشد.
- این آب راهها باید با پنجره ای مشبک یا حفاظ پوشانده شود و مجهز به دریچه های مسدود کننده قابل تنظیم باشند تا سطح آب را ثابت نگه دارند.
