
مقاله گاه شماری تقویم یهود با word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله گاه شماری تقویم یهود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گاه شماری تقویم یهود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله گاه شماری تقویم یهود با word :
گاه شماری تقویم یهود
فهرست:
گاه شماری تقویم ها
اساس تقویم ها
مبدأهای مهم تاریخی
گاه شماری تقویم یهود
ایرانیان عالمانی بس بزرگ در نجوم و ریاضیات
منابع:
www.iraniantaghvim.com
www.irannewspaper.com
www.iranbastan.com
گاه شماری تقویم ها
سال قمری با هجرت پر برکت رسول اکرم (ص) معنا یافت و مبدأ تاریخ اسلام شد. اگر پیامبر (ص) در مکه می ماند چیزی از اسلام باقی نمی ماند، ولی سال قمری که با هجرت پیامبر مکرم اسلام متبرک شده بود، در سال 61 پس از هجرت به خون عزیزان و خاندان رسول اکرم (ص) رنگ شد و از آن پس سال قمری برای مسلمان راستین جز با اندوهی جانکاه آغاز نگشته است؛ تا کی باشد که خونخواه خون “ثارالله” بپا خیزد و جهانی را به عدل بیاراید.
تقویم، آغاز سال نو و برگزاری جشن های مختلف در میان ملل و جوامع مختلف، برخاسته از زمینه های ملی- دینی و نمودی از فرهنگ جوامع خویشند.
این تقویم ها که به مرور از جنبه های مختلف ملی- دینی در جوامع بشری پیدا شده اند؛ برخی از آنها هنوز در جوامع مختلف به حیات خود ادامه داده و هر روز که سپری می شود بنابر خصوصیاتی که دارا هستند بر اعتبار و اهمیتشان افزوده می گردد.
اما برخی دیگر از این تقویم ها به عللی متروک گشته و کمتر شخصی از وجود آنها باخبر است.
اساس تقویم ها
عموماً اساس تقویم ها یا گاهنامه ها بر مبنای چهار مبادی و خصوصیت استوار است که عبارتند از: نجومی، ارضی، دینی، قومی و ملی.
مبدأهای مهم تاریخی
ازمبدأهای مهم تاریخی یا تقویم هایی که در میان اکثر اقوام و ملل جهان تا به امروز مطرح بوده اند می توان به تقویم های ذیل اشاره کرد:
تقویم های چینی، مصری، عبری (یهودی)، مسیحی، هندو و اسلامی.
گاه شماری تقویم یهود
چنانچه مشهود است اکثر مبادی تقویم ها و گاه شمارها متکی بر دین است. چنان که اقوام یهود که از قدیمی ترین اقوام موحد و متدین بشمار می روند، تاریخ خود را بر مبدأ پیدایش بشر بر اساس اخبار تورات به طور اعم و در حالاتی اخص ظهور حضرت موسی(ع) و نزول تورات و صدور «ده فرمان» حساب می کنند و یا این که در عالم مسیحیت، مسیحیان؛ تولد حضرت عیسی مسیح (ع) را مبدأ تاریخ خویش قرار داده اند و در تقویم های شرق آسیا ظهور کنفوسیوس، بودا، برهما و امثال آن برای طرفدارانشان مبدأ تاریخ است.
در میان اعراب عربستان تا زمانی که هجرت، یگانه تاریخ مسلمین شود عام الفیل(1) عمومیت داشت، و اکثر مورخین ولادت حضرت رسول (ص) را به این تاریخ نوشته اند.
اعراب نیز مانند سایر ملل جهان دوازده ماه را یکسال می گرفتند منتهی این دوازده ماه قمری بود و گفته می شود که اساس آن منطبق است بر سنت باستانی اعراب و شریعت ابراهیم (ع). تعیین مبدأ تاریخی مسلمین از رحلت رسول اکرم (ص) و زمان خلافت عمر دومین خلیفه به طول انجامید. قبل از این واقعه، تقویم مسلمین تنظیم نیافته بود و مبدأ و اصول خاصی نداشت، مسلمین گذشت زمان را ماه به ماه حساب می کردند و دوازده که تمام می شد آن را یک سال می نامیدند و از هجرت به بعد هر سالی را به نام واقعه مهمی که در آن سال اتفاق افتاده بود نام گذاری می کردند.
در زمان خلافت عمر در سال 16 یا 17 هجری؛ عمر مجلسی ترتیب داد تا تقویمی برای حکومت اسلامی تنظیم شود؛ تا با استفاده از آن تاریخ وقایع و حساب بیت المال را نسبت به آن مشخص سازد. در این جلسه راجع به واقعه فیل و واقعه بعثت و مبنای تقویم ایرانیان بحث شد ولی هیچ یک از آنان مورد تصویب قرار نگرفت تا اینکه حضرت علی (ع) پیشنهاد نمود که هجرت حضرت رسول اکرم (ص) مبدأ تاریخ و تقویم اسلامی قرار گیرد؛ این پیشنهاد و موضوع آن، بواسطه این که هجرت سبب گشایش در امر مسلمین و اهداف اسلام شده بود مورد قبول عموم حاضرین قرار گرفت.
بعد از تعیین و تصویب مبدأ برای تاریخ اسلام، تعیین مبدأ و سرآغاز برای سال های این تقویم نیز مورد شور و مشورت قرار گرفت؛ که بعد از تبادل نظر؛ ماه محرم بنا به خصوصیات خاص خود که اولاً پایان مراسم و سفر حج بود و ثانیاً آخر ماه های حرام بود بعنوان اولین ماه سال انتخاب شد. در برخی دیگر از منابع نیز آمده است که چون از عصر ابراهیم (ع) اکثر اقوام عرب به علت فراغت از سفر حج و اعمال آن در ماه ذی الحجه، ماه بعد از آن را که محرم باشد، اولین ماه سال می گرفتند، روی این اصل با تبعیت از اصول سنتی اعراب ماه محرم را آغاز سال هجری قرار دادند.
اگرچه در اکثر کشورها مراسم خاص سال نو برگزار می شود ولی در اکثر کشورهای عربی اعیاد فطر و قربان بعنوان بزرگترین عید و جشن ملی در نظر گرفته می شوند. و اما شروع سال قمری و ماه محرم برای شیعیان یادآور قیام خونین و همیشه جاوید امام حسین (ع) است. در مذهب تشیع ماه محرم با حادثه عاشورا عجین شده است. حادثه ای که با وجود گذشت قرن های متوالی همچنان متبلور و راه گشای جویندگان حق و حقیقت است.
به هر صورت سال قمری با مبدأ هجرت پیامبر اسلام در ابتدا در جزیره العرب و پس از آن که اعراب مسلمان به کار کشور گشایی روی آوردند در تمام بلاد اسلامی آن زمان گسترش یافت و شیوه گاه شماری ممالک وسیعی از هند تا اسپانیا شد، و در ایران نیز جایگزین سالشمار خورشیدی شد که از ازمنه قدیم در ایران رواج داشت؛ گاهشماری قمری در ایران تا ابتدای سلطنت پهلوی یگانه گاه شماری کشور بود تا اینکه توسط رضاخان گاهشماری در ایران به هجری خورشیدی تغییر یافت.
ایرانیان عالمانی بس بزرگ در نجوم و ریاضیات
درباره فنون در پیش از اسلام، اطلاعات مستقیم چندانی در دست نیست و آنچه در این زمینه میدانیم غالبا متکی بر آثار باقی ماندهی باستانی و گزارشهایی است که از آثار مکتوب پهلوی به منابع عصر اسلامی راه یافته است.
به هر حال، فعالیتهای پیشرفتهی مهندسی و دریانوردی و محاسبات پیچیدهی مالیاتی و رصدها و زیجهایی که از آن عصر میشناسیم همه مستلزم آگاهی زیادی از ریاضیات ، و حاکی از رواج این علوم در ایران و مهارت ایرانیان در آنهاست که بخش مهمی از آنها به عصر اسلامی منتقل گردیده است.
برخی از مهمترین دستآوردهای ایرانیان در ریاضیات عصر اسلامی چنین است:
1نگارش نخستین آثار ریاضی دورهی اسلامی در شاخههای جبر، حساب، هندسه و نیز نگارش آثار مستقل در مثلثات ؛
2 آشنا ساختن مسلمانان و سپس اروپاییان با دستگاه شمار و ارقام هندی که امروزه رایج است، و نیز به کار بردن این ارقام در ضمن محاسبات برای نخستین بار؛
3 دسته بندی معادلات درجه سوم و حل هندسی و عددی همه آنها این معادلات را در حالت کلی نمیتوان حل کرد)؛
4 پرداختن به برخی مسائل کلاسیک ریاضیات از قبیل تربیع دایره، تثلیث زاویه، تسبیع و تتسیع دایره (رسم 7 ضلعی و 9 ضلعی منظم). مسأله نخست غیر قابل حل است و 3 مساله دیگر را نیز نمیتوان تنها با استفاده از پرگار و ستاره (یا خطکش غیر مدرج) حل کرد. حل این مسائل تنها پس از مباحثات و مکاتبات بسیار میان چند ریاضی دان ایرانی در سده 4 ق ، آن هم با روشهای دیگری همچون هندسه متحرک و استفاده از مقاطع مخروطی، صورت گرفت،
5 پرداختن به اصل پنجم اقلیدس و کوشش برای اثبات آن. این کار از یونان باستان آغاز شد و تا اواخر سدهی 19 م ادامه یافت و اگرچه نتیجه مستقیمی در برنداشت، راه را برای خلق هندسههای نا اقلیدسی هموار کرد. تقریبا تمامی ریاضیدانانی که در دوره اسلامی در این باره فعالیت داشتند، ایرانی بودند؛
6 محاسبه مقدار سینوس یک درجه و عدد پی (n)با دقتی که تا مدتها همتایی نیافت؛
7 تهیه نخستین جداول توابع مثلثاتی مختلف و به کار بردن ظل معکوس (معادل تانژانت امروزی) به عنوان یک تابع مثلثاتی مستقل و استفاده منظم از آن؛
8 اختراع، اثبات و به کار بردن شکل (قضیه) مغنی (قضیه سینوسها)به جای شکل قطاع (قضیه منلائوس) در مثلثات مسطحه و کروی و نیز اختراع و اثبات شکل ظلی (قضیه تانژانتها) با کاربردی مشابه؛
9 حل دستگاه معادلات سیاله تا درجه نهم و تا 4 معادله و 7 مجهول توسط کرجی؛
10 پژوهش در دیگر مباحث تئوری اعداد، مانند اثبات قضیه فرما در حالت خاص توسط ماهانی.
نجوم دوره اسلامی هم به ترتیب بر 3 سنت نجومی ایرانی، هندی و یونانی بنیاد شده، و تقریبا همه نخستین گروه از منجمان دربار عباسی ایرانی ، یا لااقل به شدت متأثر از نجوم ایرانی بوده ا ند.
واژهایی چون زیح، هیلاج،کدخدا، جان بختان، جوزهر و حتی هندسه و بسیاری دیگر که در منابع ریاضی و نجوم اسلامی وجود دارد و اصلا پهلوی است، نشان از این تاثیر دارد. علاوه بر انتقال مستقیم نجوم ایرانی،ایرانیان در ترجمهی آثار و انتقال سنن علمی هندی و یونانی به جهان اسلام نقش عمده داشتند.
از جمله آثار کهن ایرانی که در دورهی اسلامی میز از آنها بسیار یاد شده است، میتوان از زیجهایی موسوم به زیج شاه (یا شهریاران= زیگ شتر و ایار) یاد کرد که لااقل از وجود دو زیج به این نام مربوط به عصر انوشیروان و یزدگرد سوم، اطلاع داریم گرچه بعضی از محققان قدمت برخی از این زیجها را عقبتر بردهاند و برخی از گزارشها نیز میتواند مؤید این معنی باشد. چنانکه ابومعشر هم از زیجی بسیار کهن که منشاء زیج شهریار بوده، یاد کرده است. گزارش ابن رسته به وضوح درجه اعتبار زیج شهریار در دوره اسلامی، و استناد همهی منجمان را به آن نشان میدهد. شعاع تأثیر زیج شهریار نه فقط شرق اسلامی، بلکه غرب و به ویژه اندلس رانیز در برمیگرفت و در کنار سند هند، حتی پس از رواج مجسطی بطلمیوس، سخت مورد اعتنا بود.
درباره نجوم باید گ


مقاله تعریف مالیات و انواع آن با word دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعریف مالیات و انواع آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعریف مالیات و انواع آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعریف مالیات و انواع آن با word :
دولتها عموماً مالیات را برای رسیدن به اهداف مختلفی وضع می کنند که از این اهداف
می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. تحقق بخشی از درآمدهای دولت
2. تعدیل توزیع درآمد و ثروت جامعه
3. کنترل و هدایت مخارج و هزینه ها در اقتصاد
4. کنترل حجم واردات و صادرات
بر اساس قوانین مالیاتی کشور انواع مالیاتها به شرح زیر می باشد:
1) مالیاتهای مستقیم
که دولت به طور مستقیم بر دارایی و درآمد افراد و موسسات وضع می کند و شامل مالیات بر دارایی و مالیات بردرآمد می باشد.
الف) مالیات بر دارایی، مانند 1. مالیات بر ارث 2. حق تمبر
ب) مالیات بردرآمد، مانند: 1. مالیات بردرآمد املاک 2. مالیات بردرآمد حقوق 3. مالیات بردرآمد مشاغل 4. مالیات بردرآمد اشخاص حقوقی 5. مالیات بردرآمد اتفاقی
2) مالیاتهای غیر مستقیم
که بر قیمت کالاها و خدمات اضافه شده و به مصرف کننده تحمیل می گردد و شامل مالیات بر واردات و مالیات بر مصرف و فروش می باشد:
الف) مالیات بر واردات، مانند: 1. حقوق گمرکی 2. سود بازرگانی 3. مالیات واردات اتومبیل
ب) مالیات بر مصرف و فروش
صنعتی 6. مالیات نقل و انتقال اتومبیل 7. مالیات حق اشتراک تلفنهای خودکار خدمات مخابرات بین المللی 8. مالیات نوار ضبط صوت و تصویر 9. مالیات فروش خاویار.
اشخاص مشمول مالیات


گزارش کارآموزی در سنگ معدن اصفهان با word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کارآموزی در سنگ معدن اصفهان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه گزارش کارآموزی در سنگ معدن اصفهان با word
مقدمه
تاریخچه -نوع محصول – نام واحدهای مختلف
واحد سنگ بری
سنگ شکن
آپرون فیدر
نوار نقاله
سیستم غبار گیر (هیدروسیکلون)
تله شکن
طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برقی معدن
کار اتاق سیستم کنترل اولیه
مقدمه
امروزه با گسترش و پیشرفت علم تکنولوژی و با بهره گیری از منابع خدادادی ، صنایع مادری چون ذوب آهن و ذوب فولاد آلیاژی مراحل تکامل و ترقی را با سرعتی محسوس طی می کنند نیاز اولیه این صنایع را به طور حتم و یقین معادل تامین می کنند
در راستای این نیاز می توان نیاز صنایع ذوب فولاد ، ذوب اهن و فولاد آلیاژی به سنگ آهن ، سنگ آهک ودیگر عناصر و کانی های با ارزش معادن اشاره کرد
هدف از شرح نکات بالا به خاطر این بود که اینجانبدر این مرکز صنعتی برای طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برق شرکت صنعتی و معدنی حوض ماهی اصفان خواهد بود وچون این سیستم با تکنولوژی روز پیش می رود امید وارم که تحقیق و پروژه اینجانب مسمر ثمر خواهد شد
این معدن با بهره گیری از تاسیسات و تجهیزات معدنی مدرن و کارآمد ذخیره 117380000 تن سنگ آهک مرغوب نیاز این مجتمع (مجتمع فولاد مبارکه) را به مدت 76 سال در حد کفایت وحتی بالاتر تامین می کند
خلاصه بیان کنم که این مقدار زیاد سنگ با وجود سیستم برق و این نعمت بی پایان و خوب و تکنولوژی روز دنیا ایجاد می شود یعنی با سیستم برق می توان یکی از نیازهای مجتمع عظیم فولاد مبارکه را ایجاد کرد در راستای طرح ارتباط با صنعت اینجانب دوره کارآموزی خود را در این معدن گذارنده و از نزدیک با پست برق ، شبکه انتقال و توزیع برق ، سلول و قسمت های برق دستگاهها این معدن آشنا شدم همچنین اطلاعات ،نقشه های برقی و مداری و مراحل توزیع برق را در قسمت های مختلف و دستگاههای این معدن را از استاد و مدارکی که در این معدن موجود بودبدست آوردم . و همچنین ابتدا با تجهیزات و ماشین آلات و مراحل کار مجتمع معدنی حوض ماهیی آشنا شدم
تاریخچه – نوع محصول – نام واحدهای مختلف
شرکت معدنی و صنعتی حوض ماهی اصفهان در کیلومتر 25 جاده بروجن مبارکه و دقیقاً در نوار مرزی استان اصفهان و چهار محال بختیاری قرار گرفته و می توان گفت که از نظر تولیدات معدنی یکی از طرحهای مهم انقلاب به شمار می آید
تولیدات این معدن سنگ آهک نسوز بوده که پس از استخراج به مجتمع فولاد مبارکه حمل می گردد که من در اینجا با توجه به اینکه مدتی است جهت تکمیل پروژه پایان دوره رشته کاردانی خود در این معدن فعالیت علمی دارم قصد دارم تاریخچه این معدن را به تصویر بکشم
شرکت معدنی و صنعتی حوض ماهی در سال 1361 طرح اکتشاف آن به دست مهندسین ایرانی شروع که این عملیات تا پایان سال 1370 به طول انجامید تا سرانجام در اواخر سال 70 قسمت معدن آماده بهره برداری قرار گرفت لازم به یادآوری است که بین سالهای یاد شده عملیات خاک برداری و بتن ریزی و زیرسازی دستگاههای صنعتی توسط شرکت میم نیم که یک شرکت ایرانی بود انجام گرفته و ساختمانهای نیمه صنعتی نیز توسط خاکدیش به انجام رسید و در سال 71 نصب سنگ شکن های اولیه و متعلقات آن و نصب نوار نقاله ها و کلیه تجهیزات واسطه به شرکتی بنام شرکت ثامن واگذار شد که با عقد قرار داد یکساله سرانجام در بهار سال 1372 کلیه دستگاهها آماده و مورد بهره برداری قرار گرفت در بهمن ماه 72 توسط وزیر وقت معادن و فلزات جناب آقای مهلوجی افتتاح و بهره برداری آغاز گردید
این شرکت در حال حاضر دارای 90 نفر پرسنل بوده که واحدهای سنگبری ، حمل و نقل ، تعمیرگاه و جوشکاری واحد تولید ، امور اداری و واحد انتظامات در حال فعالیت هستند که لازم می دانم شرح وظایف هر یک از واحدها را توضیح دهم
واحد سنگ بری
در این واحد حدود 10 نفر از پرسنل انجام وظیفه می نمایند که عملیات چال زنی و انفجار را بهعهده دارند در این شرکت دستگاههای به نام واگن دریل وجود دارند که قدرت خود را از کمپرسورهای غول پیکر 750 و 900 گرفته وچاله های به عمق 12 و 15 متر حفر می نمایند جهت تکمیل یک آبشاری مرغوب نیاز به حدود 50 الی 60 تا چال به عمق 12و 15 متر بوده که هر یک از انها به فاصله عرضی و طول سه متر از یکدیگر حفاری میگردد زمانیکه عملیات حفاری انجام گرفت توسط مدیریت معدن در خواست مواد نادیه شده و با نظارت مستقیم نیروی انتظامی محل آتشباری انجام می گیرد حجم هر یک از این آشیاریها از نظر وزنی حدود 30 هزار تن می باشد زمانیکه آتش بازی صورت گرفت بارگیری توسط واحد نقلیه شروع می گردد
در واحد نقلیه این شرکت که حدود دوازه نفر پرسنل دارد عملیات حمل سنگ توسط دستگاههای به نام دامتراک که ساخت کشور ژاپن و یا دستگاههای حمل به نام فان که ساخت کشور آلمان است به لودرهای غول پیکر 988 انجام و به سنگ شکن اولیه شرکت فرستاده می شود که در سنگ شکن اولیه به سایزه های مختلف از 0 تا 200 میلیمتر دانه بندی می گردد لازم به یادآوری است که سنگ شکن اولیه این شرکت یکی از مدرنترین سنگ شکنهای در خاورمیانه بوده و قادر است هر ساعت حدود 600 تن سنگ را به دانه بندی توضیح داده شده تبدیل نماید
زمانیکه سنگ به سنگ شکن اولیه فرستاده شد توسط اوپراتورهای مجرب در سیستم کنترل و به سنگ شکن ثانویه نوار نقاله فرستاده شد که در این قسمت به دانه بندی های مختلف تبدیل می گردد
دانه بندی های 20 تا 50 میلیمتر که محصول مرغوب این معدن بوده و دپوها فرستاده و به قسمت بارگیرخانه حمل و از انجا توسط کامیونها به مجتمع فولاد مبارکه در قسمت مواد اولیه فرستاده می شود و مابقی دانه ها که دانه بندی 20-0 و 20-5 و 5-0 بوده به دپوها توسط نوار نقاله فرستاده شده که مصارف ساختمانی داشته و قسمت زیادی از آن هم جهت زیرسازی جاده ها به کار می رود
قسمت تعمیرگاه و جوشکاری در این قسمت توسط مکانیک های مجرب و خبره تعمیرات دستگاههای سنگین لودر ، لیفتراک و بلدزورها انجام گرفته و به دلیل اینکه این دستگاهها با سنگ سرو کار داشته و دچار شکستگی های متعددی می شوند واحد جوشکاری ترمیم آنها را به عهده دارد
قسمت های اداری و مالی شرکت نیز حضور و غیاب پرسنل وحسابرسی حقوق پرسنل و پرداخت ماهیانه حقوق کارکنان را عهده دار بوده و واحد انتظامات این شرکت نیز به طور مستمر حفظ و حراست فیزیکی این معدن را کنترل می نمایند این بود تحقیقات دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی
سنگ شکن
مجموعه سنگ شکن اولیه دستگاههای ذیل تشکیل شده است :
1- سنگ شکن
2- آپرون فیدر
3- نوار نقاله
4- دستگاه غبار گیر
سنگ شکن
سنگ شکن اولیه شامل : الف ) اسپایدر و بازوهای آن ب) شافت سنگ شکن ج ) سیستم روغنکاری د) سیستم هیدرولیک ه ) اویل کولر و ) هیتر
الف ) اسپایدر و بازوهای آن :
اسپایدر دارای محفظه ای گیریس خور می باشد که ظرفیت آن 40 کیلو گرم است . نوع گیربکس مصرفی آن فصلی می باشد که در تابستان شل آلوانیا EP – RO و در زمستان شل اتوگیریس می باشد
ب ) شافت سنگ شکن
کار سنگ شکن خرد کردن سنگها در سایز 200-0 میلی مترمی باشد سنگ شکن اولیه از نوع ژنراتوری می باشد و دارای دو نوع حرکت می باشد : 1 – حرکت پاندولی 2- حرکت دورانی
ظرفیت سنگ شکن اولیه 700 تنبر ساعت می باشد . شافت سنگ شکن توسط موتوری به حرکت در می آید که قدرت آن 260KW و دور موتور 750 دور در دقیقه می باشد . این موتور دارای چهار نقطه گیریس خور می باشد که نوع گیریس آن شل آلونیا شماره 2 می باشد که با توجه به ساعت کار سنگ شکن باید گیریس کاری شود


مقاله طرحهای پیاده روی با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طرحهای پیاده روی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طرحهای پیاده روی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طرحهای پیاده روی با word :
1- طرحهای پیاده روی
پیاده از گروههای آسیب پذیر راه محسوب می گردند. طراحی نیازهای آنها محتاج به ملاحظات دقیق ایمنی، سهولت استفاده و ظرفیت مناسب پیاده راههاست.
1-1- پیاده رو
به طور کلی ظرفیت پیاده راه برابر با 56 عابر پیاده در هر دقیقه و در هر مترعرض پیاده رو است . برای افزایش راحتی عابر پیاده، این مقدار در سطح سرویس c (سرویس دهی متوسط ) برابر با 28 عابر پیاده در دقیقه در هر متر در نظر گرفته می شود. در مواردی که جریان عابر پیاده در دو جهت حرکت نا متعادل باشد,
کاهش 15 درصدی نیز در این مقدار اعمال می گردد. علاوه بر اعمال تصحیحات مذکور، عرض موثر پیاده راه به واسطه وجود موانع و فاصله گیری تا لبه ساختمانها نیز کاهش می یابد. فاصله گیری تا لبه ساختمانها معمولا 03 متر و وجود موانع مانند نرده و نیمکت و مانند اینها به اندازه 03 متر عرض موثر پیاده راه را کاهش می دهند.
بدیهی است افزایش عرض پیاده راه موجب سطح سرویس بهتری برای عابر پیاده می شود و ضمنا مسافت مورد نیاز برای عبور از عرض خیابان را کاهش می دهد. شایان ذکر است که کاهش عرض سواره رو غالبا بدون آنکه ظرفیت جاده را قربانی کند، قابل دسترسی است ضمن اینکه فوایدی نظیر کاهش سرعت ترافیک را نیز در بر دارد.
2-1- خیابانهای عابر پیاده
اگر خیابانها صرفا برای رفت وآمد عابر پیاده طراحی اصلاح شوند، در آن صورت امکان برخورد با وسایط نقلیه کلا از بین می رود . در جاهایی که طرحهای ویژه عابر پیاده مقدور یا مطلوب نباشد، میتوان به انجام کنترلهای فیزیکی برای کاهش سرعت مبادرت ورزید .
چنانچه دریک خیابان سرعتها پایین نگه داشته شود و حجم ترافیک نیز معتدل گردد، در آن صورت اتوبوسها و عابران پیاده به طور موفقیت آمیزی خیابان را بین خود تقسیم می کنند و به تبع این امر ازایجاد حال وهوایی که مانع حرکت آزادانه عابر پیاده شود، جلوگیری به عمل می آید . سایر وسایط نقلیه ما نند وسایل حمل کالا نیز در شبانه روز می توانند سهمی از رفت و آمد در خیابان را به خود اختصاص دهند . در ساخت پیاده راهها مسایل مربوط به روسازی راه بسیار مهم و قابل توجه است . روسازی پیاده راه باید با مصالح سخت ، پایدار و غیر لغزنده انجام گیرد و در مقابل مواد ضد یخ و محلولهای پاک کننده و مواد شیمیایی مقاوم باشد .
روسازی پیاده راه باید متناسب با نیازهای عملکردی آن انتخاب و طراحی شود . ملاحظاتی از قبیل فراهم بودن مصالح در محل ، مهارت محلی در اجرای آن ، وضعیت اقلیمی ، زیبایی و شکل ظاهری و بصرفه بودن نیز باید مورد توجه قرار گیرد . نوع و تعداد لایه های روسازی بستگی به موقعیت و کاربرد پیاده راه دارد . در پیاده راه های با عرض بیشتر از 25 متر روسازی شامل یک لایه اساس و پوشش کف است .
در حالی که در پیاده راه های با عرض 25 متر و کمتر نیازی به اجرای لایه اساس وجود ندارد و می توان پوشش کف را مستقیما روی زیرسازی بستر اجرا کرد . لایه اساس پیاده رو می تواند از جنس شفته آهکی ، مخلوط رودخانه ای ، قلوه سنگ ، آسفالت یا بتن باشد . رویه پیاده راه ممکن است از جنس خاک تثبیت شده ، آسفالت ، بتن ، سنگ ، آجر و موزاییک باشد . پوشش پیاده راه با خاک تثبیت شده معمولا در گردشگاهها ، میدانها و زمینهای بازی کاربرد دارد . آسفالت در واقع رویه ای مناسب و رایج برای معابر پیاده است .
حد اقل ضخامت رویه آسفالتی پیاده راه 2 سانتی متر است .رویه بتنی را می توان به صورت دال بتنی یا فرش بتنی اجرا کرد . فرش موزاییکی یا سیمانی از دو قشر رویه و آستر تشکیل شده است که سطح رویه آن در معرض سایش قرار می گیرد و باید دارای مقاومت کافی باشد . پوشش آجری در معابر کم تردد مورد استفاده قرار می گیرد و به دو روش آجر چینی روی ملات و آجرچینی روی ماسه امکان پذیر است .
آجر چینی روی ملات مستلزم زیر سازی مقاوم و محکم از بتن وهمچنین تعبیه درز انبساط است. در آجرچینی روی ماسه باید خاک بستر مقاومت خوبی داشته باشد ،
چرا که در غیر اینصورت ایجاد اساس بتنی ضروری خواهد بود . پوشش سنگی عمدتا برای استفاده از فضاهای عمومی سر پوشیده است . سنگ مصرفی در پیاده سازی باید زبر ، محکم ، بدون رگه و مقاوم در برابر عوامل جوی و یخبندان باشد.
درزهای اجرایی و انبساطی باید حداکثر به عرض 13 میلی متر و مواد پر کننده آن نیز حتی الامکان همسطح پیاده رو باشد .
تعداد درزها باید در حداقل ممکن نگاه داشته شود و حتی المقدور از کاربرد قطعه های پیش ساخته روسازی به صورت مستقل و بدون اتصال با قطعات مجاور پرهیز شود .
به هر حال نوع و جنس رویه باید به گونه ای انتخاب شود که دارای سهولت اجرا و همچنین مرمت و نگهداری آتی باشد . پوشش سطح پیاده رو از نظر جذب اشعه خورشید نیز باید متناسب با شرایط اقلیمی منطقه باشد .
در مناطق گرمسیری پوشش کف به رنگ روشن است و بخش عمده اشعه را منعکس می کند و در مناطق سرد سیری پوششهای تیره رنگ و جاذب اشعه مفید تر خواهد بود .
3-1- گذرگاههای عرضی پیاده
گذرگاههای عرضی پیاده باید در نقاطی مکان یابی شوند که مورد نیاز عابر پیاده برای طی عرض خیابان به صورت ایمن باشد .گرچه این نکته مبرهن است،ولی همیشه دست یافتنی نیست .
علت این امر آن است که یک حداقل فاصله ایمنی بین گذرگاه های عرضی پیاده تا تقاطع های جانب و خروجی میدان ها باید در نظر گرفته شود, تا رانندگان بتوانند از توقف ایمن مطمئن شوند.
گاهی از اوقات می توان این محدودیت را با ممنوعیت انجام حرکت های گردشی از یک راه جانبی یا با یک طرفه کردن آن از سمت تقاطع مربوطه برطرف ساخت. به بیان واضح تر, گذر گاه عرضی پیاده بایستی از یک فاصله مشخصی, قابل رویت رانندگان باشد.
شرایط رویت پذیری برای انواع گذرگاه های عرضی پیاده با توجه به سرعت مجاز خیابان ها تعیین میگردد و برابر استاندارد های اروپایی به شرح زیر است:
سرعت رویکرد 85% (کیلومتر در ساعت) 40 48 56 64 72
حداقل مطلوب رؤیت پذیری (متر) 50 65 80 100 125
حداقل مطلق رؤیت پذیری (متر) 40 50 65 80 95
به هر حال اطلاعاتی که برای مکان یابی و طراحی یک گذرگاه عرضی پیاده مورد نیاز است, بر اساس ارزیابی های مکانی تنظیم می شود و به طور نمونه می تواند به شرح زیر باشد:
– جریان ترافیک عابر پیاده,
– مدت زمان طی عرض خیابان, به علاوه مدت زمان تأخیر پیش از آن,
– جریان ترافیک وسایل نقلیه,
– سرعت های وسایل نقلیه,
– سوابق تصادفات,
– کاربری زمینهای اطراف,
– نقشه فیزیکی راه به انضمام تقاطع های اطراف,
– هرگونه محدودیت قابل رویت برای وسایل نقلیه و عابران پیاده نظیر پارکینگ حاشیه ای،
– سایر ویژگیهای راه نظیر روشنایی، روسازی، ایستگاههای اتوبوس و پارکینگ.
نتیجه ارزیابی مکانی بر مبنای اطلاعات پیش گفته، منجر به طراحی گذرگاههایی خواهد شد که موجب ارتقای ایمنی و در نتیجه ترغیب پیاده روی می شود. پس از آن یک چارچوب ارزیابی می تواند برای تعیین نوع گذرگاه عرضی پیاده مقتضی به کار گرفته شود. در ذیل انواع گوناگون گذرگاههای عرضی عابر پیاده شرح داده می شوند :
1-3-1- گذرگاه به شیوه جزیره جان پناه
جزیره های جان پناه غالبا ارزان ترین راه هستند. جزایر جان پناه وسط خیابان در برخی از موارد به لحاظ محدود کردن عرض جاده موجب ایجاد محدودیت هایی برای ترافیک می گردند. حد اقل مطلق عرض جان پناه 12 متر تعیین شده است ولی هر کسی که تا به حال کالسکه بچه ای را به جلو برده باشد، می فهمد که واقعا این مقدار کافی نیست.
2-3-1- گذرگاه به شیوه طرحهای آرم سازی ترافیک
پیش آمدگی پیاده رو به سمت سواره رو و برجسته کردن محل عبور عرضی پیاده، از شیوه های رایج طرحهای آرم سازی ترافیک است.طرحهای آرم سازی ترافیک به این لحاظ مفیدند که هم سرعتهای وسایط نقلیه را به نفع عابر پیاده پایین نگه می دارند و هم جاده ای را که عابر پیاده عرض آن را طی می کند, باریک میسازند و فاصله پیاده روی را کم می کنند.
3-3-1- گذرگاه گورخری
هنگامی که رانندگان عابران پیاده را بر روی گذرگاههای گورخری ( گذرگاه راه راه ) می بینند, موظف اند به منظور عبور پیادگان توقف کنند . لذا عابران در زمانی که سرعت وسایط نقلیه پایین است، از حق تقدم عبور استفاده می کنند. بههمین خاطر توصیه شده است که گذرگاههای گورخری در خیابانهایی که سرعت مجاز در آنها 55 کیلومتر در ساعت یا بیشتر است, به کار گرفته نشوند. چون در این صورت عابران پیاده اطمینان کافی برای استفاده از حق تقدم نخواهند داشت.
نکته دیگر این است که گذرگاه گورخری در صورتی که حجم ترافیک وسایل نقلیه و حجم عابر پیاده هر دو سنگین باشند, موجب تاخیر بیش از اندازه برای وسایل نقلیه می شود و در آن صورت گزینه مناسبی برای عبور عرضی عابر پیاده نخواهد بود.
4-3-1- گذرگاه پلیکان
چنانچه حجم ترافیک وسایط نقلیه و حجم عابران پیاده هر دو سنگین باشد, از گذرگاه پلیکان (گذرگاه چراغ دار ) استفاده می شود . معمولا چون در این حالت تردد وسایط نقلیه در حداشباع است, لذا اولویت حق عبور به وسایط نقلیه و عابران پیاده به نوبت و با استفاده از چراغ راهنمایی داده می شود.
اولویت عبور در این سیستم را مدت زمان تقدم وسیله نقلیه که بین 20 الی 60 ثانیه است، تعیین می کند. مدت زمان تقدم وسیله نقلیه عبارت است از حداکثر مدت زمانی که پس از به کار افتادن دکمه فشاری به وسیله عابر پیاده نگه داشته می شود تا وسایط نقلیه کماکان به اولویت عبور خود ادامه دهند.
مدت زمان عبور عابر پیاده نیز ثابت در نظر گرفته می شود و مقدار آن با توجه به عرض جاده تنظیم می شود تا عابران پیاده زمان لازم را برای طی آن داشته باشند.
5-3-1- گذرگاه پافن
گذرگاه پافن نوع ارتقا یافته ای از گذرگاه پلیکان است که به صورت هوشمند عمل می کند . در این نوع گذرگاه شناسگرهایی در سطح سواره رو و سطح پیاده روی مقابل آن نصب می شود. شناسگر نصب شده در پیاده رو در صورت نبود عابر پیاده، از به کار افتادن فاز غیر ضروری عابر پیاده در سیستم جلوگیری می کند.شناسگر نصب شده در سطح سواره رو نیزدر صورت وجود عابر پیاده – اعم از افراد مسن یا معلول – در سطح گذرگاه، به تداوم مدت زمان تمام قرمز ادامه می دهد.
6-3-1- گذرگاه توکان
گذرگاه توکان همان گذرگاه پافن است با این تفاوت که هم عابر پیاده و هم دوچرخه سوار به صورت توام از آن استفاده می کنند . سطح گذرگاه توکان عملا به 2 قسمت تقسیم می شود که نیمی از آن برای عابر پیاده و نیم دیگر برای عبور دوچرخه سوار مورداستفاده قرار می گیرد .
7-3-1- گذرگاه منقسم
مزیت گذرگاه منقسم، کاهش فاصله پیاده روی عابر برای طی عرض خیابان است. این نوع گذرگاه برای راههای دوطرفه با عرض بیشتر از 15 مترتوصیه شده است . ولی در بعضی از موارد با عرض پایین تر – و حتی برابر با 11 متر – نیز خالی از فایده نیست .
گذرگاه منقسم می تواند به صورت غیر یکسره باشد و با حالت راستگرد طراحی شود تا عابر پیاده ای که در جزیره مرکزی منتظر عبور از نیمه دوم خیابان است، همیشه رو به جهت ترافیک مخالف داشته باشد. جزیره مرکزی معمولا به نرده ایمنی مجهز می گردد و حد اقل عرض آن نیز 3 متر در نظر گرفته شده که معمولا دست یافتنی نیست.
8-3-1- گذرگاه به شیوه سایر کنترل کننده های چراغ دار
علاوه بر گذرگاههای چراغداری که پیش تر شرح داده شدند, معمولا سایر کنترل کننده هایی که با چراغ راهنمایی عمل می کنند نیز تسهیلات لازم را برای تامین مدت زمان کافی طی کردن عرض خیابان برای عابر پیاده ارائه می کنند.
از میان روشهای معمول در این زمینه می توان به یک سیستم کنترل ترافیک شهری اشاره کرد که گذرگاههای پلیکان را نیز شامل گردد .
همچنین یک تقاطع کنترل شده می تواند گذرگاههای پلیکان همجوار را به خود متصل کند . در اینگونه موارد، این سیستمها فاز عابر پیاده مورد نیاز را از قبل تنظیم می کنند.
در بسیاری از کشورها، از گذرگاههای پلیکان و مشابه آن که عمدتا در کشورهای اروپایی کاربرد دارند, کمتر استفاده می شود و معمولا در شرایط تقاطعهای کنترل شده با چراغ راهنمایی به ارائه تسهیلات برای عبور عرضی عابر پیاده می پردازند.
در برخی از کشورها مانند آمریکا، قانونی مانند قانون گردش براست اجرا می شود که بر اساس آن راننده ای که گردش براست می کند, باید حق تقدم را به عابران پیاده ای که در حال عبور از عرض خیابان مجاور هستند واگذار کند . لذا بعضا از طراحی فاز جداگانه برای عابران پیاده, پرهیز می گردد و حتی ممکن است بر جزایر جان پناه هم نیازی نباشد .


مقاله مقایسه مدیریتی و اقتصادی سازه سرد نورد شده((L.S.Fبا اسکلت فلزی رایج با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه مدیریتی و اقتصادی سازه سرد نورد شده((L.S.Fبا اسکلت فلزی رایج با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مدیریتی و اقتصادی سازه سرد نورد شده((L.S.Fبا اسکلت فلزی رایج با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه مدیریتی و اقتصادی سازه سرد نورد شده((L.S.Fبا اسکلت فلزی رایج با word :
چکیده
این مقاله ضمن بررسی ویژگی های فنی و عمومی سیستم قاب فود سبک (L.S.F)، مزایای استفاده از این سیستم در ساخت و سازهای سریع و مقاوم موضعی ارایه شده است.. بدین منظورتمامی مراحل ساخت یک ساختمان مسکونی به به دو روش ساخت سنتی (سازه فودی) و صنعتیL.S.F توسط نرم افزار M-S –Project مدل سازی شده و پس از محاسبات انجام شده ، توسط نرم افزار زمان دقیق و نهایی اتمام عملیات ساخت ساختمان برای روش 92 L.S.Fروز و برای روش ساخت فلزی 171 روز کاری محاسبه گردیده است. نتایج این بررسی نشان می دهد ، بهره گیری از سیستم L.S.F به دلیل دارا بودن قابلیت پیش ساخته سازی و سبک بودن ،بدون ایجاد وقفه ویا اختل در کاربری محل، سرعت ساخت وساز را تا 25 برابر افزایش داده و با کاهش 40درصدی در مصرف فود نسبت به سازه های فودی ،وزن سازه را تا 50 درصد کاهش می دهد.
واژگان کلیدی: قاب فودی سبک L.S.F ، مقاطع سرد نورد شده فودی C.F.S، ساخت و ساز سریع ، برنامه زمـان بنـدی ، هزینه
1
-1 مقدمه
سیستم سازه سرد نورد شده L.S.F یکی از سیستم های سازه نوین در صنعت ساختمان سازی می باشد. که در سالهای اخیر در اکثر کشورهای جهان رواج یافته است.این سیستم از اعضای فودی با مقاطع C.F.S ساخته شده است. که از سال 1946 در صنعت ساختمان وارد شد.[1] از سال 1990 به دیل زیاد از جمله افزایش قیمت چوب و محدود بودن منابع تهیه آن، مشکت زیست محیطی، نیاز به تولید
سریع و انبوه مسکن و ضرورت استفاده از پیش ساخته سازی سیستم L.S.F کاربرد وسیعی یافت ، بطوریکه امروزه این سیستم در آمریکا، کانادا، استرالیا ، ژاپن و بسیاری از کشورهای دیگر در احداث ساختمانهای تجاری و مسکونی کوتاه مرتبه و میان مرتبه کاربرد زیادی دارد.[2] این سیستم بدون استفاده از حررات و با انجام عملیات نورد سرد برروی ورقهای فودی تولید شده که ضخامت بین 0/3 تا 3
میلی متر نورد می شوند. که یکی از اهداف فود سرد نورد شده حذف یا کاهش چشم گیر عملیات جوشکاری می باشد.
-2 شیوه فر آوری قطعات C.F.S
قطعات C.F.S که اعضای اصلی تشکیل دهنده سیستم L.S.Fمی باشند. معموً از ورق فودی گالوانیزه براساس BS2989 تهیه و بکار گرفته می شوند و درحال حاضر براساس استاندارد اروپایی در قاره اروپا BSEN 10142 10147 تولید می شوند. این نوع ورقهای فودی معموً در عرض های 1/5 متر در کارخانجات ذوب آهن تولید شده و در کارخانجات مخصوص دیگری به صورت رولی و پرسی فرم داده می شوند. تا به اشکال مورد نظر در آیند.اندازه قطعات در جان اعضای C.F.S معمو بین 50 تا 300 میلی متر می باشد. معمول ترین ضخامت ورق فودی گالوانیزه شده برای تولید قطعاتی که
دراین سازه بکار می روند1/2 تا 3/2 میلی متر می باشد. [2] برای فرم دادن ورق فودی ، عموما آنرا به صورت نواری از بین یک سری غلتک ها و در فواصل مختلف عبور می دهند، این
حرکت در بین غلتک ها سبب تغییر شکل ورقها می شود. تعداد غلتک های به کار رفته بستگی به پیچیدگی قطعات دارند. این قطعات را می توان قبل یا بعد از عبور دادن در بین غلتک ها برش داد. این شیوه عمل معوً در سطح با و با دقت زیاد ، توسط کامپیوتر کنترل می شود. این قطعات با طولهای کوتاه و مقدار محدوده را می توان به وسیله پرس فرم داده و یا خم نمود.این تکنیک معموً برای قطعات ساده (مانند نبشی و c شکل) مناسب می باشد. سوراخ کاری هایی نیز در مرحله فرم دادن ورقهای فودی انجام می شود که برای کار گذاری تاسیسات در بنا انجام می شود. مزیت این روش نسبت به شیوه تولید نورد گرم سرعت بای تولید، نیروی انسانی کمتر ، عدم نیاز به عملیات طراحی و جلوگیری از ایجاد تنش های پسماند در
مقاطع به دلیل انجام عملیات نورد گرم برروی آنها می باشد.
شکل-1 کار گذاشتن انکر بولت برای نصب دیوار شکل-2 .نصب کردن استادها و رانرها
2
-3 اجزاء تشکیل دهنده L.S.F
-1-3 سازه :
قطعات عمودی ) STUD مقاطع C شکل)، قطعات افقی ) (RUNNER) TRACK مقاطع U شکل ) ، تیرچه JOIST و بادبند می باشد.تیرچه ها به صورت افقی به واشرها اتصال دارند. ضخامت ورقها 0/6 – 2/6 میلی متر بوده و از کنار هم قراردادن مقاطع ستونها تشکیل شده است.از ویژگی های مهم این سیستم می توان به سبکی، سرعت بای اجرا، امکان اجرای سقف ها ی شیب دار و افقی ، امکان بهره گیری از حجم نور زیاد، استفاده از خرپاها با دهانه های بزرگ و عایق سازی حرارتی و صوتی درحین اجرای دیوارها را نامبرد. [3] همچنین اتصات این سیستم به صورت پیچهای خودکار و جوش CO2 در شرایط کارخانه ای می باشد.
-2-3 سقف:
شیوههای اجرایی گوناگونی برای سقف و بام در سیستم L.S.F بکار گرفته میشود به طوری که انواع بامها از فرمهای ساده مسطح گرفته تا بامهای متقاطع با شیبهای غیر مساوی قابل اجراء میباشند . در ساخت و ساز سقفهای میانی (طبقات) در سیستم L.S.F تیر ریزیهاعموماً در امتداد استادهای دیوار انجام میگیرد . هر یک از تیرهامعموً بار خود را مستقیماً به استادها منتقل مینمایند .
-3-3 پوشش دیوارهای داخلی:
برای پوشش این دیوارها از گچ برگ، ورق MDF، ورق PVC،Cement Bord، و پوشش های مشابه استفاده می شود.
-4-3 پوشش دیوارهای خارجی:
که برای دیوارهای خارجی از ساندویچ پانل، Cement Bord،و اجرای نما سازی معمولی سنتی (نمای سنگی، نمای آجری و;.) می توان استفاده نمود.
-4 مزایای سیستم ساختمانی قاب فودی سبکL.S.F
– ایمنی در برابر حوادث طبیعی بخصوص زلزله: بدلیل سبکی و عدم استفاده از مصالح سنتی و سنگین این سازه دارای امنیت با می باشد.
– سرعت بای اجرا
– کاهش قابل توجه در زمان ساخت
– سازگاری با محیط زیست و رعایت اصول ساخت و ساز پایدار
– کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری ساختمان
– سادگی در پیش ساختگی و تولید انبوه
– نصب سریع و آسان
– دقت با در اجرای جزئیات
– مقاومت با در برابر پوسیدگی و حمله موریانه
– عدم نیاز به قالب بندی
– حمل و نقل آسان و اقتصادی
– قابل بازیافت و جابجایی سازه
– عدم وجود تاخیرهای ناشی از شرایط آب و هوایی در تولید، ساخت و نصب سازه
3
-5 معایب سازه فودی سبک L.S.F
جدول -1 معایب استفاده از اعضای فودی سرد نورد شده [1]
×ردیف ×معایب
1× ×فودی بودن اسکلت در اتصات سازه
× 2×ضخامت کم و باز بودن مقاطع
× 3×ناشناخته بودن رفتار سیستم درکشور
× 4×دوجداره بودن دیواره های باربر
×نتایج
– آسیب پذیری دربرابرآتش
-×کارایی نسبتاً پایین در مناطق گرم و مرطوب
– کوچک بودن سختی هندسی در برابر کمانش موضعی
– مقاومت کم در برابر نیروهای خارج از صفحه
– ناکافی بودن سختی مقاطع جدار نازک باز برای پایداری ×پیچشی، خمشی و جانبی
– لزوم استفاده از دیوار برشی در سازه های بیش از 2 طبقه جهت
×کسب اطمینان از ایمنی لرزه ای سیستم
– عدم تطابق با فرهنگ کشور
-× امکان نفوذ حشرات موذی در فضای خالی دیوار
-6 مراحل اجرای سازه فودی سبک L.S.F
– اجرای پی نواری (شالوده ) به عمق 60Cm و نصب انکربولتها
– نصب رانرهادرمحل بولتها و اجرای استادها به صورت مدور
– اجرای مهاربندهای افقی و عمودی در فاصله بین طبقات
– اجرای دیوارها به صورت پیش ساخته یا به صورت خشک
– اجرای سقف خرپا برای پوشاندن سقفهای بادهانه های زیاد
– نصب تیرچه ها در سقف مسطح و اجرای ورقهای موجدارو نبشی های دور بعنوان قالب
– پوشاندن دیوارهای خارجی با استفاده از گچ برگ ، ورق MDF ، PRC ، سمنت بورد ، ساندویچ پانل و ;.
– عایق سازی جداره ها با استفاده از پشم سنگ، پشم شیشه،; [3]
-7 بررسی نمونه موردی طراحی یک ساختمان دو طبقه با استفاده از سیستم فودی و L.S.F
استفاده از سیستم L.S.F در ساخت انواع ساختمانهای یک و دو طبقه مسکونی ، وییی ، اداری و ; به دلیـل مزایـای فراوان از جمله سبک بودن، اقتصادی بودن، مصرف کم مصالح ساختمانی، افزایش فضای مفید داخلی عملکرد صوتی مطلـوب و اتف کم انرژی در بسیاری از کشورهای دنیا مرسوم می باشد. [2] در این بخش یک ساختمان مسکونی دو طبقه با مساحت زیر بنای 92 متر مربع در هر طبقه که در منطقه با خطر زلزله زیاد
قرار دارد با استفاده از روشهای مورد نظر طراحی و نتایج آن به شرح جدول 2 می باشد.
