
مقاله نان در اسلام با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نان در اسلام با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نان در اسلام با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نان در اسلام با word :
چکیده
حجم انبوه ضایعات نان و واردات گندم که محصولی استراتژیک است، میتواند زمینهساز بحران در امنیت غذایی کشور باشد. بر این اساس اصلاح وضعیت موجود در چرخه از تولید گندم تا مصرف نان، ضرورت امنیتی دارد.
مدلهایی برای اصلاح این چرخه، از طرف کارشناسان غذایی و صنعتی و فرهنگی ارائه شده است. این مقاله به توصیف مدل پیشنهادی که از منابع دین اسلام بهدست آمده است، میپردازد.
در این مدل، نقاط بحران و ضایعهساز، عبارتند از: انتقال اوّلویت از بخش کشاورزی به دیگر حوزههای سرمایهگذاریِ علمی و مالی، جدا شدن سبوس از آرد، بازاری شدنِ تولید نان (در برابر تولید در خانه)، بیاهمیّت شدن(عادی شدن) نان در فرهنگ عمومی.
راهبردهای اصلاحی در این مدل عبارتند از: انتقال نقطه ثقل سرمایهگذاری علمی و مالی به بخش کشاورزی و امنیت غذایی، فرهنگسازی برای استفاده از نانِ سبوسدار، انتقال نقطه ثقل تولید نان از بازار به خانه با بهکارگیریِ
ابزار مناسب با زندگی امروزه، بالا بردن ضریب حسّاسیّت و اهمیّت به نان در فرهنگ عمومی.
در مدل پیشنهادی اسلام راهبردهایی برای بهینهسازی نیز ارائه شده است که عبارتند از: تغییر اندازه نان به نان یکنفره، تغییر نقطه ثقل دانه مصرفی از گندم به جو، افزایش حرارت تا حد ممکن برای پخت، تهیه خمیر در ظروف دربسته.
این تحقیق با ارائه مدلِ پیشنهادیِ اسلام، یک الگوی کلانِ جایگزین برای وضعیت موجود در چرخه نان ارائه کرده است که با تغییر محورِ تولید، سرچشمه ایجاد ضایعات را از بین میبرد.
مقدمه
نان محصولی استراتژیک در زندگی بشر است و دستیابی به کیفیت مطلوب در آن تابع متغیّرهای به هم پیوستهای است که باید در یک چرخه و بهصورت یک سیستم، طراحی و مدلسازی شوند و هرگونه تغییر در مدل یا تغییر در جزئی از اجزای مدل، تاثیر مستقیم بر کیفیت نهایی نان خواهد داشت. بحران در چرخه تولید تا مصرف نان با «امنیت غذایی» ارتباط مستقیم دارد. نان در تعاملات جهانی نقش مبنایی دارد و موقعیت استراتژیک آن در صدر محورهای حسّاس و مورد توجه برنامهریزان جهانی است.
مشکل و مسألهای که انگیزه و سرچشمه این تحقیق میباشد، انبوه ضایعات نان و تأثیر آن در امنیت غذایی است.
این مسأله از سه موضوع عمده تشکیل شده است: نان + ضایعات + امنیتغذایی که هر یک باید مستقلّاً تبیین و تفسیر شود تا ضرورت تحقیق آشکار گردد.
عنصر اوّل: «نان» (اهمیّت و جایگاه نان در سبد غذایی خانوار):
«نان به عنوان ماده غذایی غالب، سهم عمدهای در الگوی مصرف خانوارها دارد. نان، غذای پایه و اصلی ایرانیها، به ویژه خانوادههای کم درآمد و نیز ارزانترین ماده در الگوی غذایی روزانه است. تأمین نان مورد نیاز جمعیت بیش از 60 میلیونی کشور، حجم وسیع فعالیتهای کشاورزی، صنعت، حملونقل، ذخیرهسازی و توزیع را به خود اختصاص میدهد که بر مبنای حداقل قیمتهای بینالمللی برابر شش میلیارد دلار هزینه دارد.»
«کشور ما از لحاظ مصرف سرانه نان، یکی از پرمصرفترین کشورهای جهان است. نان، بخش عمدهای از انرژی، پروتئین، مواد معدنی از جمله آهن و کلسیم و برخی از ویتامینها همچون تیامین و نیاسین مورد نیاز روزانه ما میباشد که نسبت به قیمت و وزن در مقایسه با سایر مواد غذایی همچون گوشت و شیر بیشترین ارزش غذایی را داراست.»
عنصر دوّم: «ضایعات»
«ضایعات» عبارتند از: مواد تولید شدهای که انتظارات پیشبینی شده را برآورده نمیکنند. از یک ماده غذایی انتظار میرود: به مقدار کمیّتی که دارد ارزش غذایی مورد نظر را در برداشته باشد؛ سبب عوارض جانبی نشود، دارای طعم، شکل و رنگ مطبوع باشد؛ سهلالمصرف باشد و بستهبندی مناسب داشته باشد؛ حداکثر میزان ماندگاری را داشته باشد و دارای قیمت قابل قبول باشد. اصلیترین انتظار از مادّه غذایی، ارزش غذایی آن است؛ مثلاً اگر نانِ تولید شده، از جهات
ظاهری مطلوب باشد ولی فقر غذایی داشته باشد و سبب بروز سوء تغذیه در خانوادهها شود، این نان در حقیقت ضایع شده است. نکته دیگر اینکه ضایعات نان منحصر به خودِ نان نمیشود بلکه ضایعات آرد و دانه گندم را نیز باید به چرخه ضایعات نان افزود (آردهایی که غلط آرد شده یا به درستی نگهداری نشدهاند، دانههایی که در حملونقل ریختهاند یا در سیلوها فاسد شدهاند و;). همه ساله اخبار و آماری راجع به ضایعات نان، در جراید تخصصی و عمومی منتشر میشود؛ حتی اگر بخشی از آنچه در زیر آمده است واقعیّت داشته باشد، نمیتوان این مسأله را نادیده گرفت و برنامهای اساسی برای حلّ آن طرّاحی نکرد!
«در حال حاضر، طبق آخرین آمارها حداقل2 میلیون تُن گندم کشورمان بهصورت ضایعات نان تباه میشود و به مصرف حیوانات میرسد؛ این در حالی است که 30 درصد کل گندم تولید شده به هدر میرود و به مصرف نهایی نمیرسد. از آن طرف حدود 18 درصد نان تولید شده نیز ضایع میشود.» و
«شهروندان ایرانی هر سال 300 میلیون دلار نان ضایع میکنند. در حال حاضر با ضایعات30 درصدی نان، حدود300 میلیون دلار از گندمهای تولیدی و وارداتی ضایع میشود. این درحالی است که طی چند سال گذشته کشورمان یکی از بزرگترین وارد کنندگان گندم جهان بوده است. کارشناسان از ضایعات نان به عنوان بزرگترین اسراف ملّی یاد میکنند و از این رو ضمن تاکید به بهینهسازی
مصرف، خواستار جلوگیری از هدر دادن یارانه اختصاص یافته به نان هستند. برخی آمارها بیانگر این موضوع است که به دلیل تولید نامناسب نان و استفاده ناصحیح از آن، حدود30 درصد از نانهای تولیدی کشور روانه نان خشکیها میشود.»
عنصر سوم: «امنیّت غذایی»
غذا یک اسلحه استراتژیک و خوداتکایی غذایی یک سپر امنیتی است. «رمزی کلارک» دادستان کل اسبق امریکا، در مصاحبهای درباره سیاستهای امریکا برای نابود کردن کشاورزی در کشورهای جهان سوّم چنین میگوید:
«هدف سیاست امریکا در زمینه کشاورزی وابسته کردن کشورها به واردات غذایی از ایالات متّحده و متحدان آن است. وقتی شما غذا نداشته باشید و نتوانید مایحتاج غذایی ملّت خود را فراهم کنید، به دیگران وابسته خواهید شد. مردم برای زندگی به مواد خوراکی نیاز دارند و چنانچه کشورهای صادرکننده این مواد دست به تحریم آنها بزنند یا قیمت را افزایش دهند دیگر استقلالی وجود نخواهد داشت. امریکا از کشاورزی به عنوان یک ابزار عمده در تضمین سلطه اقتصادی و سیاسی استفاده میکند. وقتی تواناییهای یک کشور برای تولید محصولات کشاورزی و ملزومات آن از بین برود، از غذا به عنوان یک سلاح قوی میتوان استفاده کرد.»
فصل دهم از کتاب «دیکتاتوری کارتلها» با عنوانِ «کارتل مواد غذایی» آغاز شده و در اوّلین مورد به گندم پرداخته میشود. در این قسمت آمده است: «کنترلی که توسط امریکا بر تجارت جهانی غلّه اعمال میشود عظیمتر و مهمتر از کنترلی است که کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر تجارت جهانی نفت دارند. «سیا» در سال 1974 طی گزارش خود بیان کرد که: موقعیّت تقریباً انحصاری امریکا به عنوان صادرکننده مواد غذایی میتواند این دولت را به درجهای از قدرت برساند که قبلاً هرگز صاحب آن نبوده است. واشنگتن از طریق صادرات مواد غذایی کنترل مرگ و زندگی بسیاری از ملل جهان را در دست خود دارد.»
بر این اساس مراکز تحقیقاتی مطالعات بسیاری برای دستیابی به روشهای جلوگیری از ضایعات و بهینهسازیِ شیوه تولید نان انجام داده و میدهند؛ بررسیهای اوّلیه در منابع اسلام نیز وجود گزارههای مهمّ و حسّاسی را در زمینه نان نشان میدهد.
هدف این تحقیق، دستیابی به نقطهنظرات دین درباره نان و کشف مدلی است که اسلام برای رسیدن به بهترین بهرهبرداری از این محصول حیاتی ارائه کرده است. این مدل برای اصلاح و بهینهسازی وضعیت موجود تولید تا مصرف نان در کشور ارائه میگردد تا حداقل، ضایعات نان را به کمترین مقدار برساند و در دراز مدت به سوی چرخه جایگزین حرکت کند.
فرضیّه تحقیق
آنچه پس از جمعآوری گزارههای دینیِ مربوط به چرخه تولید تا مصرف نان و تحلیل ابتدایی آنها (تعیین اوّلیّه شاخص پایه و موانع و رابطه بین متغیّرها) بهدست آمد، فرضیّه این تحقیق را بهصورت زیر شکل داد:
– اسلام، اوّلویّت اوّل در سرمایهگذاری را کشاورزی و دامداری میداند.
– نان را نقطه مرکزی تغذیه انسان میداند و ایجاد فرهنگ مصرف صحیح را لازم میشمارد.
– تولید و مصرف نان جو را به عنوان الگوی عمومی مطرح میکند.
– در مسیر تبدیل دانه به آرد، گرفتن سبوس را مضرّ میداند.
– قرار دادن خمیر در ظروف مناسب برای انجام فرآیند تخمیر را لازم میداند.
– کمترین حجم ممکن در چونه خمیر(برای خوراک یک نفر) و بیشترین زمان ممکن برای حرارت دیدن را توصیه میکند.
– استفاده از نان سرد شده را پیشنهاد مینماید.
– و در نهایت به عنوان یک استراتژی مبنایی، تولید نان در خانه با ابزار مناسب زندگی امروز (به جای خرید از بازار) را زمینهساز ایجاد تعادل و امنیت غذایی در جامعه میداند.


مقاله رایگان سیستم های عدد نویسی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رایگان سیستم های عدد نویسی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان سیستم های عدد نویسی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رایگان سیستم های عدد نویسی با word :
محاسبات کامپیوتری در مبنای دو انجام می شود. به طور معمول از سیستم عددی هگزادسیمال برای نمایش اعداد باینری استفاده می شود.
سیستم های عدد نویسی
در کارهای روزمره از سیستم عددی اعشاری یا مبنای 10 استفاده می شود. این سیستم برای کامپیوتر مناسب نیست و برای سادگی سخت افزار، کلیه اطلاعات به شکل بیت های روشن و خاموش رمز می شوند. بنابراین سیستم عددی باینری که تنها شامل ارقام صفر و یک است برای این منظور بسیار مناسب است. عدد 1 (on) مشخص کننده +5 ولت و عدد صفر (off) مشخص کننده 0.5 ولت است.
برای تعیین مبنای عدد یک حرف کوچک در انتهای آن قرار می گیرد. مثاال 45h به معنی عدد 45 در مبنای شانزده است. و 11010011b یعنی این عدد در مبنای 2 است. این روشی است که اسمبلر اعداد را در برنامه های اسمبلی تشخیص می دهد.
________________________________________
سیستم عددی اعشاری (Decimal)
اعداد اعشاری یا مبنای 10 از 10 رقم (0 تا 9) تشکیل شده اند. هر رقم به توانی از 10 مرتبط است که نشان دهنده ارزش مکانی رقم در عدد است.
234 = 2 × 102 + 3 × 101 + 4 × 100
= 200 + 30 + 4


تحقیق تخمین ضریب سیالات غیردارسی از اطلاعات تست Buildup چاه با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق تخمین ضریب سیالات غیردارسی از اطلاعات تست Buildup چاه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تخمین ضریب سیالات غیردارسی از اطلاعات تست Buildup چاه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق تخمین ضریب سیالات غیردارسی از اطلاعات تست Buildup چاه با word :
در روش گسترش یافته برای محاسبه عکس العمل فشار برای چاه با ذخیره ثابت وضریب پوسته شدن غیردارسی عبوری تکمیل شده است.
روشی که از نمودارهای تولیدی برای Builup,drawdown استفاده شده است.Build up فشاری برای چاه با سیال عبوری غیردارسی وتکمیل ارائه مقدار شیب عبوری ازچاه بشری در مقایسه با جریان دارسی با shin ثابت نشان می دهد.
مخازنی که با ثابت ذخیره چاه مشابه سازی نشده اند. ضریب پوسته شدن میتواند با تولید دوباره در شیب گسترش یابد بنابراین اگر آن در فشار Buil up حاضر باشد چاه کاهش ذخیره و یا کاهش ضریب پوسته شدن و یا هر دو را تجربه خواهد کرد.
با نمودارهای جدید در شرایط نامناسب هر دوترکیبات پوسته شدن دارسی وغیردارسی ممکن است تخمین زده شود با یک تست Build up که از تولید ثابت پیروی می کند. این روش جدید اغلب ممکن است شامل چندین مرتبه جریان دهی به سیال و زمان Build up باشد.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت برنامهسازی پیشرفته با word دارای 240 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت برنامهسازی پیشرفته با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت برنامهسازی پیشرفته با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت برنامهسازی پیشرفته با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت برنامهسازی پیشرفته با word :
اسلاید 1 :
سابقه تاریخی زبان C
زبان B
زبان BCPL
زبان C :
در سال 1972 توسط دنیس ریچی طراحی شد.
اسلاید 2 :
ویژگیهای بارز زبان C
.1C یک زبان میانی است
اسلاید 3 :
سطوح زبانهای برنامهسازی
زبانهای سطح پایین
Assembly
زبانهای میانی
Java، C
زبانهای سطح بالا
Pascal، Ada، Cobol، Basic
اسلاید 4 :
ویژگیهای بارز زبان C
.2C یک زبان ساختیافته است.
.3C زبان برنامهنویسی سیستم است.
.4C یک زبان قابل حمل است.
.5C زبانی قابل انعطاف و قدرتمند است.
اسلاید 5 :
کلیات زبان C
- حساس به حروف (Case Sensitive)
INT و int
- کلمات کلیدی کم
مثال: for ، if ، while
نکته: کلیه کلمات کلیدی با حروف کوچک هستند.
اسلاید 6 :
کلیات زبان C
- ; جدا کننده دستورات از یکدیگر:
هر دستور در یک یا چند سطر
چند دستور در هر سطر
اسلاید 7 :
کلیات زبان C
- توضیحات بین /* و /* یا بعد از //
/* this is a sample comment. */
// this is another sample comment.
اسلاید 8 :
استانداردسازی زبان C
- گونههای مختلف زبان C
- استانداردسازی زبان C :
ANSI C
اسلاید 9 :
کامپایلر پیشنهادی زبان C
Borland C++ 3.1
اسلاید 10 :
مجموعه دستورات هر زبان برنامهنویسی
- دستورات کامپایلر زبان
- دستورات ورودی – خروجی
- دستورات محاسباتی و منطقی
- دستورات کنترل روند برنامه


تحقیق تعریف سیاست مالی و پولی با word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق تعریف سیاست مالی و پولی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تعریف سیاست مالی و پولی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق تعریف سیاست مالی و پولی با word :
سیاست مالی به سیاستی می گویند که ازطریق ابزارهایی نظیر تغییر درهزینه های دولتی و مالیات سعی میکند به اهداف معین اقتصادی نایل گردد . سیاست پولی به سیاستی می گویند که می خواهد ازطریق تغییر و کنترل درحجم پول و تغییر درسطح و ساختار نرخ بهره و یا سایر شرایط اعطای اعتبار و تسهیلات مالی به اهداف معین اقتصادی نایل گردد .
هدف از سیاستهای مالی و پولی درکشورهای صنعتی پیشرفته و کشورهای روبه توسعه تا حدودی متفاوت است . درکشورهای صنعتی هدفهای مذکور به طور عمده برطرف ساختن تورم ، رفع کسادی و رسیدن به اشتغال کامل می باشد درحالی که برای کشورهای روبه توسعه ، هدف عمده سیاستهای مالی و پولی را رشد اقتصادی و افزایش درآمدهای دولتی و عرضه کل تشکیل می دهد .
پس از کسادی بزرگ 1929-1933 دراقتصاد غرب و بویژه پس از جنگ جهانی دوم ، اشتغال کامل بصورت یکی از اهداف اولیه جوامع درآمده است . به عنوان مثال قانون اشتغال سال 1946 ایالات متحده امریکا دولت فدرال ایالات متحده را موظف میکند تا هرچه درتوان دارد برای ایجاد و حفظ فرصتهای اشتغال ، رشد مداوم و قدرت خرید ثابت برای پول درجریان ، به کار ببرد . قانون اساسی کشورمان نیز دراصل چهل وسوم یکی ازضوابط اقتصاد جمهوری اسلامی ایران را «« تامین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و ... »» قرار داده است .
